ivy17 26.06.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 byłam pewna ze to plyty...super wyglada i odpada kwestai cięzaru ...musze sie nad tym zastanowic...ide zobaczyc stronkę .jesli można to tez bardzo proszę ooreintacyjne koszty na pv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.06.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dziewczyny skoro lubicie betony zobaczcie sobie fotorelacje z ich wykonywania u Edyty http://forum.muratordom.pl/showthread.php?131091-Moja-CHOMICZOWKA/page101 Z tego co wiem robil to inny fachura ale efekt rownie znakomity (sheenaz mam nadzieje ze sie nie gniewasz za te reklame ) Z jakich rejonow jest ten Twoj Pan od betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 26.06.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 kakusek, wklejaj, no problem!U edyty jest efekt pracy Rafała Ludianahttp://www.ludiangallery.eu/main.php Efekt świetny. Moj artysta z Warszawy, ale wiem ,że pracuje też w okolicach Płocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 26.06.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Mój stolarz robi też drzwiczki.Mi na wyspę robił szare, bo białe dostał z Arsty i przycinał je na wysokości, żeby pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.06.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Sheenaz, w jakich pomieszczeniach daliście w sumie płyty betonowe? Łazienka, klatka schodowa, salon? Jeszcze chyba jakiś mniejszy pokoik...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 26.06.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Moorela , te które wymieniłas + nasza sypialnia. A w przyszlości może jeszcze w kuchni między blatami dojdą, czas pokaże jak się będą sprawować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.06.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 moim faworytem jest łązienka z drewnianą podłogą, już nie mogę się doczekać efektu finalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.06.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 TEraz zobaczylam ze u was wiecej tego betonu-super efekt Sheenaz a gsoc tez naklejal wam plyty g-k zeby pozniej moc zrobic te dziurki i podzialy? Kusi mnie taki betonik do łazienki i salonu ale moj maz nie jest JESZCZE przekonany Wczesniej pokazywalam mu plyty wiec pewnie i cena go odstarszyla .Teraz jest bardziej przyjazna mozliwosc wykonania tego wiec moze sie skusi .Mozesz podac na priv jak Twoj artysta liczyl sobie swoja prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 27.06.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 (edytowane) kakusek, nie mamy pod betonem plyt g-k.Dziury sa wycinane w ścianie. Są dośc płytkie. Efekt glebokości uzyskany przez pomalowanie dziur ciut ciemniejszym tynkiem.Nie ma problemu z kablami w ścianie a ni innym ustrojstwem, podczas wycinania dziur się do nich nie dociera. Edytowane 27 Czerwca 2012 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.06.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 kurcze, faktycznie sporo tego macie Świetnie się prezentuje. I koza moim zdaniem dopasowana jest idealnie. Nie musicie się stresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.06.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Mam wielką prośbę, czy możecie mi na pw podesłać zdjecia zbliżeń tynku w miejscu otworu kotwienia i w miejscu lini naśladującej szpary między płytami? Z góry bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.06.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 ooo, a ja myślałam że tylko na klatce schodowej betonik a tu poszliście na całego super, naprawdę mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 27.06.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ta podłoga to deski czy My way?Wyglądają superowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.06.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 (edytowane) mnie ten beton nie przekonuje:no: - tak jak wczesniej pisałem kojarzy mi sie z garazami podziemnymi:( koza super się prezentuje:yes: Edytowane 27 Czerwca 2012 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 28.06.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Dzięki wszystkim Mayland, nie mam takiego zdjęcia, postaram sie dziś coś pstryknąć i podesłać. Balbina, tak to My Waye. wojgoc, nie oczekuję, że każdego zachwyci Przyzwyczajona jestem, że większość ludzi w realu na mój dom reaguje jednak chłodno. Ważne, że jest tak jak chciałam, żeby było Co do garazy podziemnych. Lubię te klimaty. Zwłaszcza gdy są na tyle długie i płaskie, żeby na rolkach i hulajnodze jeżdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.06.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 domek macie bardzo sympatyczny:yes: - nie bardzo rozumiem skad ten chłód:(...może zazdrość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 28.06.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 wojgoc, chyba nie zazdrość, raczej to że w okolicy się wyróznia. U nas na około są same dworki i prl-owskie kostki. Zachwyt wzbudzją domy z mansardowym dachem. A jesli już 2-spadowy sie jakiś trafi to z 1m okapem. Już kilka osób nas pytalo dlaczego dach bez okapu, przeciez bedzie sie brudzić/ zaciekać/ śnieg nas zimą zabije* No i jak można dom bez balkonów wybudować - gdzie ja kwiatki powieszę Ot, tak wygląda budowanie się w najstarszej wsi w okolicy *) proszę sobie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.06.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 jak chodzę po brukselskich ulicach to 90% domów ma dachy bez okapów, a z tego 60% schowane rynny. a ilosc opadów jest co najmniej 2x taka jak w Polsce i nic się nie brudzi - fakt, ze wiekszość domów ma wykończenie z cegiełek.sam sie teraz dziwię, czemu u nas tyle dachówma te chore okapy - sam mam taki zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.06.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Już kilka osób nas pytalo dlaczego dach bez okapu, przeciez bedzie sie brudzić/ zaciekać/ śnieg nas zimą zabije* dobre jak nam cieśle zaczęli więźbę stawiać, to na ulicę wybiegł do mnie przejęty sąsiad i zmartwiony doniósł, że nam krokwie coś za krótko przycięli i gdzie my teraz podbitkę damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 29.06.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Tatarak, niezłe Ja też okapu nie mam, ale szczerze mówiąc żałuję. Cóż, next time. Sheenaz, nie pytajcie ludzi o zdanie My mamy w sumie podobnie, jak u Was - i beton, i układ ścian z wejściem i strefą wejściową. I ja zrobiłam u nas inaczej - mniej betonu, bo potraktowałam go jako akcent, nie motyw przewodni. A kozę większą. Wygląda - inaczej Ale to przecież nie znaczy, że u Was brzydko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts