Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Truskawkowy dom - komentarze

Recommended Posts

Salik ile płaciłeś za odgromy , ile kosztuje sama robocizna.Myślałam,że mąż dogadał cenę ,ale mówił,że myślał,że ja to zrobiłam.Myśmy mieli bednarkę już zrobioną i materiał też mieliśmy swój.Facet Mam 3 piony uziemień -mam na myśli,że 3 linki idą w dół do bednarki.A jak Wy macie muszę do czegoś porównać

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Elena, już nie chce mi się ludziom tłumaczyć, że to nie drewno i odpowiadam zgodnie z kolorem farby - sekwoja :)

Ja z dzieciakami też po puszczy na rowerach wczoraj jeżdziłam. Przejechaliśmy 12km po piachu, bruku i żwirze i nawet 6-latka nie marudziła, że nie ma siły tylko dzielnie pedałowala.

Elena, już nie chce mi się ludziom tłumaczyć, że to nie drewno i odpowiadam zgodnie z kolorem farby - sekwoja :)

Ja z dzieciakami też po puszczy na rowerach wczoraj jeżdziłam. Przejechaliśmy 12km po piachu, bruku i żwirze i nawet 6-latka nie marudziła, że nie ma siły tylko dzielnie pedałowala.

W stronę palmir jeździliście? :) My jechaliśmy z tego kierunku.

Mnie na początku też ta sekwoja zmyliła ;)

W stronę palmir jeździliście? :) My jechaliśmy z tego kierunku.

Mnie na początku też ta sekwoja zmyliła ;)

Elena, my w tamtym kierunku jechaliśmy, ale na wysokości Jeżyków odbiliśmy w kierunku Sierakowa.

Kto wie może na tych 2km trasy od mojej wsi się gdzieś minęliśmy :)

adk, elewator się postarał, choc pierwszy raz takie coś robił :) Czy u Ciebie też ekipa Pana Piotra bedzie robiła elewację.

Basia, ja dorzuce jeszcze jedno przeciw Liebherrowi. Choc to bardzo subiektywny osąd.

Liebherr w środku wygląda tandetnie. Plastiki być moze są funkcjonalne i niezniszczalne, ale żółtawe i strasznie tanio wyglądają. Widziałam 3 lodówki do zabudowy Liebherra i wygladały podobnie.

SBSy tej firmy wyglądają lepiej.

Chłodziarke zmieniamy na AEG. Jutro mial byc dostarczony siemens, ale własnie wstrzymałam zamówienie. Nie ma sensu płacić 1400zl więcej za to samo.

Basia, ja dorzuce jeszcze jedno przeciw Liebherrowi. Choc to bardzo subiektywny osąd.

Liebherr w środku wygląda tandetnie. Plastiki być moze są funkcjonalne i niezniszczalne, ale żółtawe i strasznie tanio wyglądają. Widziałam 3 lodówki do zabudowy Liebherra i wygladały podobnie.

SBSy tej firmy wyglądają lepiej.

Chłodziarke zmieniamy na AEG. Jutro mial byc dostarczony siemens, ale własnie wstrzymałam zamówienie. Nie ma sensu płacić 1400zl więcej za to samo.

No to super ,że udało się z tą zamianą,w takim razie dacie znać czy jesteście zadowoleni,ja dalej zastanawiam się czy sbs czy sama taka własnie chłodziarka do zabudowy.

Rzeczywiście liebherr w środku wyglada jak 15-letnia lodówka, poza tym ten po lekturze tego wątku http://liebherr.fm.interia.pl/ nad liebherrem już się w ogóle nie zastanawiałam.

Wiecie co, ja chyba rzeczywiście pstryknę fotkę środka lodówki, bo sama gryzłam się długo i bardzo czy ją brać czy nie, więc jeśli pomoże to rozwiać wątpliwości to nie ma sprawy. (no chyba, że nie chcecie :))

Podłączam się do wniosku - jak znajdziecie to please! podzielcie się:yes:

Ja mogę podesłać Wam kontakt do hydro Marcina, do którego kiedyś dał mi kontakt Tomek.

Na pewno jest dokładniejszy i nie idzie na łatwiznę - podłączał mi kolektory po Tomkowej instalacji, która oględnie mówiąc okazała się niedopracowana.

Nie było łatwo, ale poradził sobie.

Moje obiekcje wynikają z tego, że a) sporo sobie liczy, b) ma powiązania z Tomkiem, więc nie będzie obiektywny, gdyby coś było przez Tomka zrobione nie tak jak należy to jestem przekonana, żeby nie powiedział:-(