Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Truskawkowy dom - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To dobrze !

To pewnie też będę :)

Słuchajcie. Potrzebuję 2 pólki do Antoniusa druciane, a w Ikei w Wawie (żadnej) już nie ma i nie będzie. Co gorsza na allegro też nie ma.

Są jeszcze dostępne w Ikea w Gdańsku, Łodzi (Pabianicka) i Poznaniu.

Czy ktoś z Was może będzie jechał w najbliższym czasie do tych Ikei i mógłby nam kupić 2 półki i wysłać do Wawy, albo przywieźć (gdyby jechał) tą trasą. Chętnie bym gdzieś w Wawie odebrała.

A moze ktoś ma Antoniusa i chce sie pozbyć 2 drucianych półek :)

O toto mi chodzi:

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/antonius-poka-druciana__0111990_PE263195_S4.JPG

Gumisiowa, dziękujemy :)

U nas jeszcze nei ma się czym chwalić u Ciebie za to tak, cudna kuchna i schody :)

Scheenaz-oj jest ,oj jest!!!Domek bardzo imponujacy:yes:Wszystko dobrane oszczednie i bez przepychu,ale bardzo gustownie:yes:

I dziekuje za mile slowo:yes:

Pozdrawiam i jak tylko czas pozwoli bede zagladac!!!

Dzięki serdeczne za zdjęcia, lodówka dotarła dzień po tym jak się na nią zdecydowaliśmy (w ubiegłą sobotę :)

oj, to faktycznie się spóźniłam ze zdjęciami........

Salik, kto Wam robił betonowe płyty? Czy to firma lokalna czy działająca na terenie całej Polski? Rozumiem, że te płyty przywożone w są w całości i na miejscu przykręcane do ściany? A jaki jest w przybliżeniu koszt m2 takich płyt?

Pogoda raczej sprzyja nieprzesiadywaniu przy komputerze, ale może ktoś będzie mógł nam pomóc :)

Mamy zagwozdkę z wykończeniem garderoby.

Ja się upieram na garderobą z zamykanymi drzwiami od szafek, coby się rzeczy na półkach nie kurzyły.

Żona z kolei odwrotnie - mówi że nie będzie żadnego problemu kurzących się ubrań.

Mamy trochę doświadczenia z PAX-em z zasłonką i trochę się kurzy po jakimś czasie, ale z drugiej strony jest on ustawiony w pokoju bez drzwi i ogólnie 'na otwartej przestrzeni'.

Garderoba będzie miała szklane drzwi do naszej sypialni i będzie w niej umieszczony wyciąg reku (czyli będzie zasysała powietrze szczeliną pod drzwiami z naszej sypialni).

Może ktoś z Was ma doświadczenia w garderobach i mógłby doradzić?

Ja nie mam doświadczenia w garderobach, ale łączę się z Sheenaz, też chcę mieć garderobę otwartą :yes: Na tym chyba polega garderoba, że nie jest szafą.

Ja mam teraz szafę giganta i też się w środku kurzy i co jakiś czas trzeba odśnieżać. To już chyba nie ma co liczyć, że kurzu nigdy nie będzie.

A gdzie solidarność plemników? :)

co Ty miałeś z biologii? plemniki ze sobą wściekle rywalizują, od momentu gdy tylko otworzą oczy ;) :wiggle:

drzwi są przereklamowane. też uważam, że tym się garderoba różni od szafy, że ma być bez drzwi.

p.s. może na pociechę roztrwoń kasę zaoszczędzoną na tych drzwiach :D