Balbina200 28.07.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Balbina, zadowlona jesteś z Wykonawcy wyspy? Bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 28.07.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 To dobrze ! To pewnie też będę Słuchajcie. Potrzebuję 2 pólki do Antoniusa druciane, a w Ikei w Wawie (żadnej) już nie ma i nie będzie. Co gorsza na allegro też nie ma. Są jeszcze dostępne w Ikea w Gdańsku, Łodzi (Pabianicka) i Poznaniu. Czy ktoś z Was może będzie jechał w najbliższym czasie do tych Ikei i mógłby nam kupić 2 półki i wysłać do Wawy, albo przywieźć (gdyby jechał) tą trasą. Chętnie bym gdzieś w Wawie odebrała. A moze ktoś ma Antoniusa i chce sie pozbyć 2 drucianych półek O toto mi chodzi: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/antonius-poka-druciana__0111990_PE263195_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.07.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Dzien dobry-trafilam do Was z watku o drzwiach-PRZEPIEKNY dom Panstwo maja!!!Gratuluje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 30.07.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Gumisiowa, dziękujemy U nas jeszcze nei ma się czym chwalić u Ciebie za to tak, cudna kuchna i schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Gumisiowa, dziękujemy U nas jeszcze nei ma się czym chwalić u Ciebie za to tak, cudna kuchna i schody Scheenaz-oj jest ,oj jest!!!Domek bardzo imponujacy:yes:Wszystko dobrane oszczednie i bez przepychu,ale bardzo gustownie:yes: I dziekuje za mile slowo:yes: Pozdrawiam i jak tylko czas pozwoli bede zagladac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justkas 31.07.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 sheenaz dzięki za odpowiedź odnośnie silki na działówki, po twojej sugestii odnośnie ytonga muszę problem przeanalizować jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka1719506031 31.07.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Doszła lodówka?(Sorry, że tak późno wysłałam zdjęcia- musztarda po obiedzie..... - z reguły nie czytam wiadomości na priv, bo tylko murator do mnie pisze, więc nowe wiadomości ignoruję - późno przeczytałam priva od Salika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 01.08.2012 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Dzięki serdeczne za zdjęcia, lodówka dotarła dzień po tym jak się na nią zdecydowaliśmy (w ubiegłą sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.08.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Dajcie znać jak lodówka?ja już zdecydowałam,że nie biorę srebrnego sbs bo rzeczywiście mały w środku i wracam do koncepcji samej chłodziarki,więc biorę pod uwagę bardzo poważnie to AEG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka1719506031 01.08.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Dzięki serdeczne za zdjęcia, lodówka dotarła dzień po tym jak się na nią zdecydowaliśmy (w ubiegłą sobotę oj, to faktycznie się spóźniłam ze zdjęciami........ Salik, kto Wam robił betonowe płyty? Czy to firma lokalna czy działająca na terenie całej Polski? Rozumiem, że te płyty przywożone w są w całości i na miejscu przykręcane do ściany? A jaki jest w przybliżeniu koszt m2 takich płyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 03.08.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Basia, damy znac jak wyglada, ale w przyszlym tygodniu bo do wtorku bedzie stala w kartonie.Agrafka, te płyty to tak naprawdę 2mm tynku na ścianie. Wykonawca z Warszawy, nie wiem czy działa w całym kraju. http://www.art-malarz.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.08.2012 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Pogoda raczej sprzyja nieprzesiadywaniu przy komputerze, ale może ktoś będzie mógł nam pomóc Mamy zagwozdkę z wykończeniem garderoby. Ja się upieram na garderobą z zamykanymi drzwiami od szafek, coby się rzeczy na półkach nie kurzyły. Żona z kolei odwrotnie - mówi że nie będzie żadnego problemu kurzących się ubrań. Mamy trochę doświadczenia z PAX-em z zasłonką i trochę się kurzy po jakimś czasie, ale z drugiej strony jest on ustawiony w pokoju bez drzwi i ogólnie 'na otwartej przestrzeni'. Garderoba będzie miała szklane drzwi do naszej sypialni i będzie w niej umieszczony wyciąg reku (czyli będzie zasysała powietrze szczeliną pod drzwiami z naszej sypialni). Może ktoś z Was ma doświadczenia w garderobach i mógłby doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.08.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Ja nie mam doświadczenia w garderobach, ale łączę się z Sheenaz, też chcę mieć garderobę otwartą Na tym chyba polega garderoba, że nie jest szafą. Ja mam teraz szafę giganta i też się w środku kurzy i co jakiś czas trzeba odśnieżać. To już chyba nie ma co liczyć, że kurzu nigdy nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.08.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 popieram Moorelę - też nie mam doświadczenia i też chcę otwartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.08.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Ok, to może jakieś męskie opinie dla odmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.08.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 To chyba Wojgoc się musi wypowiedzieć, bo tu facetów jak na lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.08.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 popieram Sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 05.08.2012 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 No wiesz??? A gdzie solidarność plemników? Ech, a ja chciałem mieć takie piękne, funkcjonalnie drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.08.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 A gdzie solidarność plemników? co Ty miałeś z biologii? plemniki ze sobą wściekle rywalizują, od momentu gdy tylko otworzą oczy drzwi są przereklamowane. też uważam, że tym się garderoba różni od szafy, że ma być bez drzwi. p.s. może na pociechę roztrwoń kasę zaoszczędzoną na tych drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.08.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 No wiesz??? A gdzie solidarność plemników? Ech, a ja chciałem mieć takie piękne, funkcjonalnie drzwi... solidarność jest.... ale rozsadek trzeba zachować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts