Barbara74 05.08.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Ja chyba muszę dać drzwi bo u mnie przez garderobę do łązienki się wchodzi.A najchętniej bym nie dawała.Ale część rzeczy wiszących będzie widoczna .Jeśli dajecie paxy z Ikei to drzwiczki zawsze można wprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 05.08.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Kurzy się, ale nie dawaj drzwi, dużo wygodniej bez nich. Dziś właśnie sięgałam do rzeczy położonych u góry (w workach próżniowych, chronią również przed kurzem) - no i jednak trochę kurzu tam jest.Z garderoby masz wyciąg, nie nawiew, więc nawet, jeśli miałbyś jakieś pyłki w rekuperacji, to do garderoby się nie dostaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.08.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Też popieram Sheenaz;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.08.2012 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Salikowi chyba chodzi o to, że wm wymusza ruch powietrza z sypialni do garderoby, i niesie tam ten kurz, który on produkuje, gdy śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.08.2012 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 O to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.08.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Salikowi chyba chodzi o to, że wm wymusza ruch powietrza z sypialni do garderoby, i niesie tam ten kurz, który on produkuje, gdy śpi moja wyobraźnia pogalopowała chyba w złym kierunku, co Salik produkuje, gdy śpi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 06.08.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Cokolwiek by Salik nie produkował, niech to zostawi w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.08.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Oj widzę humor dopisuje w poniedziałek Mamy jeszcze jeden dylemat - dużo pilniejszy Jutro przychodzą montażyści kuchni, a my się skapnęliśmy że nie mamy zaklajstrowanych dziur przy styku płytka/ściana. Normalnie daje się tam listwę przypodłogową, ale w kuchni z tego co wiem jej się nie daje. Czym izolowaliście te szpary gdzie płytka nie dochodziła do końca ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 07.08.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Saliku i Sheenaz czy możecie polecic swoją ekipę do ocieplania i elewacji zewnętrznej? Jeśli tak to czy możecie przesłać namiar na priv prosze? Bo szukamy szukamy i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 07.08.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Beata Weronika, bardzo polecamy naszą ekipę. Jedna z najlepszych jakei były na budowie. Namiary wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 07.08.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Czym izolowaliście te szpary gdzie płytka nie dochodziła do końca ściany?za szafkami? niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 07.08.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 A ja wczoraj 0 01:30 poszlam i zapiankowalam Dziś rano przycięlam wystającą piankę i szpar nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 10.08.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 gratulacje za I etap Szafki idealnie dopasowane. Bardzo podoba mi się ten równy układ górnych szafek. Zabudowa też wyszła bardzo ładnie. Schowaliście tam w końcu mikrofalę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 10.08.2012 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Dzięki za komentarz. Mikrofala będzie schowana w szafce - środkowy słupek, nad zamrażarką Niestety zostało jeszcze trochę pracy nad przemianą w pełni użytkową kuchnię A jak tam Twoje zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 10.08.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Ale Wam fajnie. Ładną bedziecie mieli kuchnię i z tego co widzę, całkiem sporą, nie? Czy te fronty są niebieskie czy w folii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 10.08.2012 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 W folii, wszystkie fronty będą białe Mamy też zmontowane 2 szafki i blat w kotłowni, ale wczoraj wieczorem nie było tam jak zrobić zdjęć (pod blat, a pomiędzy szafki pójdzie pralka i suszarka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.08.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Bardzo ładna kuchnia się klaruje:yes: Fajnie, że "gładko" poszło z montażem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.08.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Jak robicie z drzwiami do pokojów-podcinacie je? jak to jest z tymi drzwiami przy rekuperacji ,zamó∑ione macie drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.08.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Wybraliśmy wstępnie sprzęt AGD do kuchni: - zmywarka Electrolux ESL67070R (zależało nam na oświetleniu w środku) nie wiem, czy ją już zakupiliście, ale szczerze odradzam tą zmywarkę niestety oprócz fajnego światełka w środku, jest do dupy - nie domywa i to większości rzeczy mało przybrudzonych, nie mówiąc już o domyciu garnka po zupie niestety to samo spostrzeżenie ma forumowa zuz@nka, która również jest posiadaczką tej zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 26.08.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 A jesteś pewna że to wina zmywarki, a nie złego jej ustawienia parametrów wody?Bo w większości zmywarek, na tym głównie polega problem...Zmywarka zakupiona, zamontowana i dużo już teraz nie zrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts