Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Truskawkowy dom - komentarze

Recommended Posts

A jesteś pewna że to wina zmywarki, a nie złego jej ustawienia parametrów wody?

Bo w większości zmywarek, na tym głównie polega problem...

Zmywarka zakupiona, zamontowana i dużo już teraz nie zrobimy.

wydaje mi się, że to jednak jest wina zmywarki. Zobaczycie, ale ja tylko czekam, żeby się zepsuła, coby ją wymienić. Szkoda mi tylko kasy :(

Mam szczerze mówiąc dosyć tego, że zanim włożę garnek po zupie do zmywarki najpierw muszę go obmyć w zlewie, bo go nie domyje. To samo mam z patelniami.

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Balbina, fronty robi Twoj stolarz :)

Kuchnia wczesniej spora, teraz zawalona gratami zrobiła sie malutka. I już sąsiad mnie pochwalił, że odważnie na niebiesko kuchnię robimy :)

Na nowego hydro namiary ci damy lub nie po poniedizalku, bo w poniedizlek przyjezdza poprawic wszystkie partactwa poprzedniego hydraulika. Jesli poprawi to pewnie polecimy :)

A tynkarzy proszę:

http://ewbudlipsko.home.pl/page1.php

• 2 weeks później...
SAlik Sheenaz czy Wy macie w prysznicu odpływ aco .Jeśli tak to czy jest tam jakaś kratka jak się zdejmie ruszt z góry-no ja mam aco tile więc kafle.Coś mi się wydaje ,że kafelkarze zgubili część,bo coś powinno być na włosy?A u mnie jest dziura i się nakłada tylko ten ruszt?Czyli oprócz rusztu nic nie mam zdejmowalnego?Jak wy macie ?

dzięki ,całe szczęscie ja mam podobnie,ale nie wiedziałam,że są tam dwie "wanienki".-nie próbowałam wyjmować ,tylko na szybko spojrzałam i myslałam ,że powinno być sitko,a tego zdjęcia nie umiałam namierzyć w necie-dzięki.

To od razu zapytam czy Wy macie jakiś anemostat ścienny?czy wszystko sufitowe?

Balbina, fronty robi Twoj stolarz :)

Kuchnia wczesniej spora, teraz zawalona gratami zrobiła sie malutka. I już sąsiad mnie pochwalił, że odważnie na niebiesko kuchnię robimy :)

Na nowego hydro namiary ci damy lub nie po poniedizalku, bo w poniedizlek przyjezdza poprawic wszystkie partactwa poprzedniego hydraulika. Jesli poprawi to pewnie polecimy :)

A tynkarzy proszę:

http://ewbudlipsko.home.pl/page1.php

Hej!

Dziewczyny, ja wlasnie zastanaiwam sie nad takim rozwiazaniem jak Wy już wypróbowałyście - IKEA + stolarz i fronty na zamówienie. W piątek byłam w studio gdzie robią piękne fronty które chcę mieć u siebie i powiedzieli mi ze sa 3 maszyny w Warszawie które moga zrobić taki frez jaki mi się marzy.

Sheenaz mozesz przeslac mi namiar na swojego stolarza ? Spytałaby go czy jest w stanie zrobić nam takie fronty.

Dziekuje z góry i pozdrawiam!

• 2 weeks później...

Malkul, lamp mam aż za dużo i nie mogę sie zdecydować. Oczywiście te które mi się najbardziej podobają, powalają cenami. A ja potrzebuję 9 sztuk.

Zaraz powklejam to co mi się podoba.

Basia, siłuj się. Ta uszczelka bardzo mocno się zasysa i trudno to się wyciąga. Trzeba tam włożyć ręke i ciągnąc od dołu .