lidszu 27.08.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 A jesteś pewna że to wina zmywarki, a nie złego jej ustawienia parametrów wody? Bo w większości zmywarek, na tym głównie polega problem... Zmywarka zakupiona, zamontowana i dużo już teraz nie zrobimy. wydaje mi się, że to jednak jest wina zmywarki. Zobaczycie, ale ja tylko czekam, żeby się zepsuła, coby ją wymienić. Szkoda mi tylko kasy Mam szczerze mówiąc dosyć tego, że zanim włożę garnek po zupie do zmywarki najpierw muszę go obmyć w zlewie, bo go nie domyje. To samo mam z patelniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 29.08.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Super zapowiada się kuchnia!Dodatkowe fronty będzie robił Wam mój stolarz?Podeślijcie mi też, please, namiar na tynkarzy zewnętrznych i nowego hydro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 31.08.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Balbina, fronty robi Twoj stolarz Kuchnia wczesniej spora, teraz zawalona gratami zrobiła sie malutka. I już sąsiad mnie pochwalił, że odważnie na niebiesko kuchnię robimy Na nowego hydro namiary ci damy lub nie po poniedizalku, bo w poniedizlek przyjezdza poprawic wszystkie partactwa poprzedniego hydraulika. Jesli poprawi to pewnie polecimy A tynkarzy proszę: http://ewbudlipsko.home.pl/page1.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.09.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Kochane Somsiady, dajcie namiar na firmę od konstrukcji przed wejściem, pliiisss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.09.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 SAlik Sheenaz czy Wy macie w prysznicu odpływ aco .Jeśli tak to czy jest tam jakaś kratka jak się zdejmie ruszt z góry-no ja mam aco tile więc kafle.Coś mi się wydaje ,że kafelkarze zgubili część,bo coś powinno być na włosy?A u mnie jest dziura i się nakłada tylko ten ruszt?Czyli oprócz rusztu nic nie mam zdejmowalnego?Jak wy macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 17.09.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Basia, u nas też jest ACo Tile.Pod rusztem sa takie 2 pudełeczka z gumową uszelką. nie ma szans, żeby sie włosny przecisnęły.Kompletny zestaw wygląda tak (u nas): http://borkowski.pl/zdjecia/1316605129_ACO-ShowerdrainC_easy_maintenance.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.09.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 dzięki ,całe szczęscie ja mam podobnie,ale nie wiedziałam,że są tam dwie "wanienki".-nie próbowałam wyjmować ,tylko na szybko spojrzałam i myslałam ,że powinno być sitko,a tego zdjęcia nie umiałam namierzyć w necie-dzięki.To od razu zapytam czy Wy macie jakiś anemostat ścienny?czy wszystko sufitowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 17.09.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Basia anemostaty mamy i ścienne i sufitowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.09.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 masz w dziennku fotkę jak wyglądająscienne? macie szczelinowe czy wyglądają tak samo jak sufitowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 17.09.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Balbina, fronty robi Twoj stolarz Kuchnia wczesniej spora, teraz zawalona gratami zrobiła sie malutka. I już sąsiad mnie pochwalił, że odważnie na niebiesko kuchnię robimy Na nowego hydro namiary ci damy lub nie po poniedizalku, bo w poniedizlek przyjezdza poprawic wszystkie partactwa poprzedniego hydraulika. Jesli poprawi to pewnie polecimy A tynkarzy proszę: http://ewbudlipsko.home.pl/page1.php Hej! Dziewczyny, ja wlasnie zastanaiwam sie nad takim rozwiazaniem jak Wy już wypróbowałyście - IKEA + stolarz i fronty na zamówienie. W piątek byłam w studio gdzie robią piękne fronty które chcę mieć u siebie i powiedzieli mi ze sa 3 maszyny w Warszawie które moga zrobić taki frez jaki mi się marzy. Sheenaz mozesz przeslac mi namiar na swojego stolarza ? Spytałaby go czy jest w stanie zrobić nam takie fronty. Dziekuje z góry i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 17.09.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Beata, ten stolarz jest bardzo twórczy więc kto wie.http://www.samani.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.09.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Beata, ten stolarz jest bardzo twórczy więc kto wie. http://www.samani.pl/ a wy już macie te fronty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 17.09.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Jeszcze nie, może będą w przyszlym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 17.09.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Basia, zdjęć nie mam, bo wciąż czekaja na zamontowanie.Ale na suficie są okrągłe a na ścianie protokątne , cos takiego: http://www.scrol.pl/images/KSH.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.09.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 ok dzięki,ja będę mieć okrągły na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 17.09.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 My też będziemy mieli 2 sztuki - tzw. dysze dalekiego zasięgu.Ale z tego co mi wiadomo, to nie będzie model sufitowy wbudowany w ścianę, tylko coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.09.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 ja mam ścienny - wygląda jak podziurowany ścięty czubek kuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 27.09.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Byłam na stronce tego stolarza płodny nawet muszę przynać Namierzyłas może juz jakieś "godne uwagi" lampy na elewację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.09.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 wiecie z tym odpływem łazienkowym,to mam z góry to samo sitko ,ale za cholerę nie umiem go wyjąć,dżisiaj spróbuję jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 01.10.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Malkul, lamp mam aż za dużo i nie mogę sie zdecydować. Oczywiście te które mi się najbardziej podobają, powalają cenami. A ja potrzebuję 9 sztuk.Zaraz powklejam to co mi się podoba. Basia, siłuj się. Ta uszczelka bardzo mocno się zasysa i trudno to się wyciąga. Trzeba tam włożyć ręke i ciągnąc od dołu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts