Spirea 01.10.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Sheenaz, większość to te, które sama sobie zaznaczałam Sporo macie tych lamp - u nas na 30 m wychodzi 7 sztuk. Możesz wrzucić prosty rys.w paincie - prostokąt domu z kropkami, gdzie ma być swiatło? Mnie się bardzo podobały te Paul Neuhaus Leupold. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 01.10.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Co do lamp tylko zwrócę uwagę, że oświetlenie do góry powoduje tzw. zanieczyszczenie światłem. I jak się nie ma dachu okapowego, nie bardzo ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 01.10.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Madeleine - zanieczyszczenie światłem- rozwiń proszę myśl bo to ważne:yes:Kurcze tak bym chciała zajrzeć do Ciebie przez szybkę jak tam u Was teraz wygląda, bo pamiętam kiedyś i wiem że pieknie było:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 02.10.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Madeleine, dzięki za uświadomienie.Poczytałam trochę i rezygnuję ze święcących typowo do góry lamp. Choć nie planowałam włączać światła na cała noc, a raczej tylko wieczorem. Malkul, tu do poczytania:http://www.astro.uni.wroc.pl/ciemna_strona_swiatla/css1/css1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.10.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Sheenaz, czy dobrze kojarzę, że macie w jednej z łazienek szafkę Godmorgona z umywalką Odensvik? Mam pytanie (bo tak debatujemy z Magdą34 u mnie), czy umywalka jest lekko kremowa czy mocno biała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.10.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Sheenaz, czy dobrze kojarzę, że macie w jednej z łazienek szafkę Godmorgona z umywalką Odensvik? Mam pytanie (bo tak debatujemy z Magdą34 u mnie), czy umywalka jest lekko kremowa czy mocno biała? tez jestem ciekawa , bo u mnie tez taki zestaw w planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.10.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ano i u mie był, ale jeśli ta umywalka w kremie, a kibelek biały miał być, to trochę mi się plan sypie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.10.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ano i u mie był, ale jeśli ta umywalka w kremie, a kibelek biały miał być, to trochę mi się plan sypie... u mnie tez był by problem bo mam miec białe płytki obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 07.10.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Morela, nie zwóciłabym uwagi na odcień bieli gdybyś nei zapyta.Mamy Godmorgon z umywalkami Norrviken, czyli te: http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTRGFmYKZxvm0PKNcmXy5tebibtqDr7I-VKwccLpVRggc5ZiIuH Odcień bieli umywalki jest raczej mleczny niż śnieznobiały. W każdym razie rózni się od miski Roca MeridienNie wiem czy Odensvik to ta sama biel, Norvikken jest z pokruszonego marmuru (czy czegoś tam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.10.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Dzięki! POjade chyba jeszcze raz na wizję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.10.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 ja mam umywalkę odensvik na białym godmorgonie i są to dwa różne odcienie bieli,ale dla mnie różnica nie jest rażąca, na przeciwległej ścianie mam wc/bidet z linea blue i nawet pomimo prób nie jestem w stanie stwierdzić, czy one są bardziej w kolorze szafki czy umywalki, czy jeszcze innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 10.10.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 ja mam umywalkę odensvik na białym godmorgonie i są to dwa różne odcienie bieli,ale dla mnie różnica nie jest rażąca, na przeciwległej ścianie mam wc/bidet z linea blue i nawet pomimo prób nie jestem w stanie stwierdzić, czy one są bardziej w kolorze szafki czy umywalki, czy jeszcze innym Czyli bez przesady? dzięki Tararak wrzucisz do siebie jakieś zdjecie szafki z umywalka? Ale, ale!! To Ty Tatarak chyba "fujowalas" na białą szakfe, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.10.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 ja fujowałam na białą szafkę? gdzie i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.10.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 No Ty, Ty, jak Ci polecalam Domino XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.10.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 A na pewno mi chodziło o kolor? a nie np że ma szafki, a ja chcę szuflady, cz coś w tym stylu? za chińskiego boga nie pamiętam sytuacji, więc w sumie może masz rację widać mi się odmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.10.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Odmieniło się, odmieniło http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162239-Komentarze-do-Tatarakowego-Dziennika&p=5454880&viewfull=1#post5454880 #5679 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.10.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 A co tu tak cicho?? Gospodarze gdzie są?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 13.10.2012 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Gospodarze aktualnie myją okna (aktywność typu non-stop) i skręcają meble. Coś tam napiszemy wieczorem, ale musimy najpierw porobić trochę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.10.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Myslalam ze zbierają orzechy i zoledzie na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 15.10.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Za dużo tego nawrzucaliście, nie wiem na co mam patrzeć. To po kolei: - kuchnia wyszła imponująco, zdecydowanie moje klimaty , ciemna ściana dla mnie faktycznie ciut za ciemna, ale - o ile się łapię w Waszym układzie - to chyba jedna dość krótka ściana w skali całej kuchni, drewniane front bardzo eleganckie - gratuluję efektu! (sąsiad będzie zawiedziony, że wymieniliście kuchnię z niebieskiej na białą ), zdecydowanie powalił mnie blat - kamienny jak się domyślam - REWELACJA!; - garderoba wygląda fajnie, liczę Sheenaz, że jednak się nie ugniesz przed montażem drzwi - cudna wprost szara mozaika pod prysznicem, do czego służy ta rurka w prysznicu? Ma być powieszona kotara? - łazienka dzieci też tka, jak lubię, jasna, prosta, kątem oka widzę tam jakąś drewnianą ławeczkę czy co? a kabina prysznicowa przy morskiej wannie jest matowa, tak? - oczywiście najładniejszą łazienkę zrobili sobie rodzice spryciuchy... - szklane drzwi efekciarskie, ale to nie moje klimaty, nie mogę piać nad wszystkim, bo brzmiałoby to nieszczerze Generalnie wszystko tworzy bardzo ładną całość, nie ma tu chyba przypadków. Efekt jest fenomenalny. To zdecydowanie jeden z moich ulubionych domów! GRATULUJĘ i trzymam kciuki za przeprowadzkę. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts