Moorela 22.12.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Sheenaz, Salik, Dużą macie choinkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mania18 30.12.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Gratuluję mieszkania na nowych śmieciach!!!!Śliczniusio macie..mam pytanko odnośnie kuchni...,a dokładnie o górne szafki...jakie są ich wymiary i jak sie otwierają...mechanizm..Ta ściana z tablicową farbą jaka jest szeroka?Czy wszystkie górne szafki są równe?Bo wizualnie wydają się takie być. Możesz otworzyć taką szafeczkę do zdjęcia?Dziękuję ślicznie za odpowiedź i wszystkiego, co najlepsze w Nowym Roku dla WAS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 31.12.2012 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Sheenaz, Salik w nowym domu ... http://img689.imageshack.us/img689/7804/2013nw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 03.01.2013 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 O matko,jak mi się u Was podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.01.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 witam w nowym roku pięknie urządzony dom pokój córki śliczny, aż chce się więcej oglądać siedzisko u syna super, pomysłowe docelowo jakie będzie ? ileż Ty masz szafek w kuchni tyle miejsca super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.01.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Witam w nowym roku również,krzesła kolorowe w salonie,super czy to również bo concept jak stół ?Fajna uwaga ze sterowaniem wentylacją mechaniczną na gó®ze w łązience,muszę o nią zapytać jak to teraz zrobić.Łazienka feel good zaskoczenie,bo o niej nie wiedziałam ,że macie jeszcze jedną ,Bardzo oryginalna -kolory ,napis ,czy za kibelkiem macie malowaną ścianę?Ja mam dolną podobną rozmiarową (tylko bez prysznica) i identyczne ustawienie kibelek -umywalka na blacie,no i dodatkowo miałam mieć ściankę za kibelkiem malowaną-montażysta ma tylko kilka uwag co do montażu wc na płycie karton-gips-stąd moje zainteresowanie tym tematem.Wracam do dziennika bo nie widziałam pokoików dzieci o których pisała słonko.My też bedziemy prżenosić swoje obecne graty ,a potem wymieniać je w miarę możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.01.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Wrzućcie w miarę szybko pokoje dzieci,bo jestem własnie przed ich tapetowaniem i realizacją,będzie A co to za lampa w salonie przy TV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 06.01.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Ale super mała łazienka te literki dodają smaczku. Bardzo fajny pomysł. Lampa bardzo mi się też podoba ta pomarańczowa i ta nad stołem również. Jeśli można wiedziec coz to jest? Gratuluję Wam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.01.2013 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Sheenaz, Salik rewelacyjnie wszystko wygląda. Krzesła to te Jackpot Chair?Ściana telewizyjna świetna i z pięknym pomarańczowym abażurem. Co to za oświetlenie na suficie?Łazienka też extra. Mam pytanie o szybę. Jakiej jest szerokości i czy jest wystarczająca przy prysznicu? Zastanawiam się czy do dolnej łazienki wystarczy mi szyba 80-90 cm czy robić drzwi przesuwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.01.2013 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 aha, a nad jakim ikeowskim łóżkiem się zastanawiacie? Ja cały czas rozważam standardowe Malm, tylko zagłówek musiałabym ściąć. Widziałam je wielokrotnie w gazetach wnętrzarskich i zawsze wygląda bardzo zgrabnie. A cena konkurencyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.01.2013 01:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Jako że mnie właśnie obudziła praca (niech żyje dyżur telefoniczny), to pozwolę sobie odpowiedzieć jako użytkownik dolnej łazienki Niestety szyba trochę krótka, ale nie mogła być dłuższa bo nie dałoby się wejść do tej wnęki (chyba że bokiem Rozważamy tam zamontowanie drzwi wahadłowych - w tej chwili trochę się chlapie na skrzydło i ościeżnicę, ale sheenaz mówi że to ja niezdarnie biorę prysznic Co do łóżka - właśnie Malm w którejś tam wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.01.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Salik, ale ile ma ta Wasza szyba szerokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.01.2013 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 76cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.01.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Salik to macie malowaną ścianę za kibelkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.01.2013 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Tak. Benjaminem Moorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.01.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 fajne kolory w pokoju ośmiolatka,tam też malowaliście benjaminem moorem? Aha mam pytanie odnośnie zawieszania tego kibelka na ścianie,czy tam jest karton -gips?dawaliście coś na łączeniu wc ze ścianą?ja chcę dać też bez kafli a mój montażysta mówi,żę musi tam coś na styku dać.Jak było u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 08.01.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ehhh.... coraz fajniej się robi:-DCzekam teraz na pokój córki:popcorn:A kuchnia... im bardziej patrzę tym bardziej mi się podoba:rolleyes:, chyba zacznę żałować, że nie dałam tych orzechowych frontów na dół...Cieszę się za to bardzo, że ze stolarza jesteście zadowoleni! A przy okazji - podchodzę do tematu piec:-)Jak jesteście zadowoleni ze swojego?Jaki to model? Co jest na plus, a co na minus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.01.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Sheenaz, Salik cudnie wyszło . Łazienka Salika świetna, prosto ale ze smaczkiem. Pomarańczowy abażur to wisienka na torcie, wzroku nie mogłam oderwać . Jak planujecie ustawić kanapę i o jakim kształcie? Macie balustradę przy schodach? Nie wiem jaki układ jest waszysch schodów a sama wałkuję temat i przez ciekawość pytam ... Sheenaz, czytałam twój wpis o odczuciach z mieszkania w nowym domu ... miałam podobnie, sporo czasu nie mogłam się odnaleźć chociaż tuptałam nogami do przeprowadzki od miesięcy ... mija i człowiek nawet się nie obejrzy jak szybciutko wsiąka w te nowe ściany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 09.01.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Cześśc wszystkim. Dzięki za opinie i dobre rady. Samopoczucie już lepiej. Tak jak Tofee piszesz. to mija W starym domu wciaż tony gratów leżą. Przenoszę regularnie, ale i tak jakoś nie ubywa. Nie sądziłam, że stanę się wielką fanką kominka. Kozę robiliśmy z myslą, że użyjemy 3x w miesiącu (każdy nam tak mówił, że to dekoracja będzie) a rozpalamy prawie codziennie Joasiah - dzięki. Pokój córki wrzucę gdy będzie gotowy - brakuje lamp i czegoś w oknie, jakichś obrazków na ścianie. Moorela - choinka miała przed przycięciem 3m Mania18 - Dzięki! Górne szafki to 40-tki i 80-tki,. Otwierają się normalnie na boki. mieliśmy zupełnie fartem idelaną wnękę na nie. Zostalo po 1mc z każdej strony. Czarna ściana ma dł. 282cm. Marynata dzięki! slonko - Dzięki. U syna zamiast pudel jest juz krzeslo - Nowy Styl Smart z mechanizmem CPT Basia, krzesla w jadalni są z allegro - Futuri. Ściana za kibelkiem jest malowan BM Bath&Spa - czyści się bez problemu. W ścianie mamy geberit do cięzkiej zabudowany czyli dosłownie mówiąc jest w niej zabetonowany. Nie ma tam karton-gipsu. W pokoju syna na ścianie jest Tikkurila Optiva. Beata Weronika - dzięki Pomarańczowa lampa to BoConcept, szara nad stołem - Tolomeo Sospenssione. Spirea - na suficie jest Massive Top Selection Futura. Poza łózkiem z Ikei mamy na oko na łóżko z BC - akurat jakaś promocja jest (model 3610 ) http://www.tucasainteriors.com/images/uploaded/bl_-_3610_-_4000_medium.jpg Balbina - ty za to masz śliczną wyspę Zjasniały ci trochę fronty? Bo u nas na razie nie a tak ze 2 odcienie mogłyby Piec mamy malutki, raczej nie będzie do Twojego domu pasowal. Jestesmy zadowoleni. Tofee, dzięki Lepiej mi już. Kanapa będzie pewnie narożnikiem ustawiona cześciowa tak ja stoi obecna a częsciowo naprzeciwko telewizora, w kolroze szarym. Balustrady przy schodach nie mamy, mamy jedynie nad schodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 09.01.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Nie miałam jeszcze czasu skomentować świetnych zdjęć (ostatnio jestem przodownikiem pracy, 150 procent normy i te klimaty ): - łazienka (gdzie Wy ją do tej pory trzymaliście? ) ciekawa, jak Wam się utrzymuje mozaika na połysk? dużo trzeba szorować? - rewelacyjne lampy! piękna pomarańczowa lampa w salonie i fajny łamaniec nad stołem - poszukuję łamańców, bo stół u mnie może być w 2 ustawieniach - salon trochę za loftowy jak dla mnie, ociepliłabym go jakąś wielką miękką kanapą, ale ściana betonowa piękna - i choinka... przystrojona tak jak lubię... dzieciaki trzaskaja manufakturę choinkową? Pięknie mieszkacie. A jak u Was w ogóle odczucia? Fajnie Wam w nowym miejscu czy jeszcze się adaptujecie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts