Tatarak 06.03.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 moja siostra ma meble vox od pół roku w pokoju młodszej cory (12 lat) i jest z nich b. zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 06.03.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Dzięki Tatarak więc będą na 100% chcę zdążyć przy promocji 13% w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 06.03.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Beata.i, Meble Vox są ok. Nie ma jakichś niedoróbek, czy wad.Tylko składają sie długo i instrukcja jest momentami bez sensu, ale da sie złożyć. Tyle, że trwa to i trwa. Ikea niestety to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.03.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 fakt, mój szwagier zaczął składać sam, ale się poddał i wkońcu zapłacił za montaż firmowej ekipie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpestka 11.03.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 A ja mogę dopytać się jeszcze o sposób montażu szyby prysznicowej w łazience rodziców. Chodzi mi o połączenie szyby z obudową wc. Czy ten fragment szyby masz docinany do kształtu obudowy i opiera się na niej (na kleju, ceowniku?) czy szyba jest dostawiona do obudowy i jak wtedy jest uszczelniona przestrzeń między obudową i szybą żeby tam sie nic nie brudziło? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 19.03.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 bpestka - Szyba jest dostawiona do obudowy kibelka, ale nei do końca. Między nią a obudową jest ok 1 cm szczelina, żeby ewentualnie czymś to wyczyścić. Jest tam też folia naklejona na szybę, żeby nie było widać brudu, który ewentualnie tam wpadnie. asiazett - dzięki za lampę, bardzo ładna jest, ale już po ptakach Lampę wybierała córka - to do jej pokoju i skoro odpadła tamta, którą pokazywalam u spirei to wybrała inną. Decyzja podjęta. Koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 05.04.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 fakt, mój szwagier zaczął składać sam, ale się poddał i wkońcu zapłacił za montaż firmowej ekipie no mąż zawziął się i rozpoczął wczoraj skręcanie mam nadzieję że się nie podda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 17.04.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 oj jak dobrze było trafić na Twój dziennik!Pokój córki fantastyczny!Mała łazienka też mi sie bardzo podoba! Pięknie macie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 17.04.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Sheenaz, Salik, czy możecie zdradzić źródło pochodzenia Waszych listew przypodłogowych? Czy na priv moglibyście podać mi cenę zakupu i montażu za m2? To mdf, tak? Mój parkieciarz dał mi porażającą ofertę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.04.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Salik,ja też z pytaniem - macie cudowną elewację!!!!Czy to jest "czysta" biel? Mogę również prosić o info dot. tynku (jaki producent i typ)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 19.04.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Mila, dziękujemy Córka wciąz ma mi za złe, że na ścianie są kropki a nie rózowe kucyki merenwen - listwy są sosnowe 9cm malowane na RAL9016, znalazłam wzór w internecie i zaniosłam stoalrzowi. Cena 20zl/mb z montażem (i wykończeniem akrylem). Jesli wciąż chcesz namiar na stolarzy (są z podkarpackiego) to chętnie podam na priv. Sharlotka - dziękujemy, ale już sie przybrudziła To jest Caparol silikonowy, kolor biały bazowy - czyli dokładnie to co mają wiaderkach bez żadnych domieszek. Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.04.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Jak to już się przybrudziła?????Tak reklamują tynki silikonowe i silikatowe..... Mówisz, że biały nie będzie biały przez dobrych parę lat?No to mnie zmartwiłaś trochę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 19.04.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Sharlotka, no śnieżnobiały nie jest, jest biały - zdjęcie zrobione 3 tygodnie temu w pochmurny dzień: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.04.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Cudny ten Wasz dom - patrzę i wzdycham!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 02.05.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Hej . Trafiłam z wątku drzwi zewnętrznych i przejrzałam cały dziennik . Super wnętrza , bez zadęcia tak jak lubię i mam nadzieję mieć będę . Ja z pytaniem : Wasze drzwi zewnętrzne i brama , jaki to kolor ? Czy to ral 7016? Wygląda super grafitowo i jakby ciemniej niż 7016 . Mam jeszcze pytanie o łazienki . Jakie to kafle jasnoszare ( łazienka dzieci - chyba) no i zauważyłam , że masz ścianę geberitową w małej łazience obudowaną płytą meblową - chyba , dobrze widzę ? Jeżeli tak , jak to się sprawdza w użytkowaniu , nic się z tym nie dzieje ? ( wilgoć ) . Z góry dzięki z info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 02.05.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Na fali Waszych drzwi zewnętrznych . Pisaliście , że to drzwi stalowe . Znalazłam niemieckie drzwi firmy Adeco identico jak Wasze . Czy to te ? i jeszcze raz prośba o kolor . Nazwy płytek znalazłam w komentarzach ale dalej prośba o rozwiązanie obudowy geberita . Czy to płyta mdf , czy malowanie ? Pozdrowienia z Katowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 06.05.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 on oa, dziękujemy Bramy jeszcze nie mamy ,ale drzwi to RAL7015, stalowe, ciepłe, zamawiane u podwarszawskeigo producenta, wzorowane na Adeco. Te z Adeco odstraszyły nas ceną. Płytki w łazience dziecięcej (te brudne białe) to Casalgrande Padana Meteor Bianco. Hmm. nie wiem o którą oboudowę stelaża chodzi, bo mamy 3 obudowy. 2 z nich obudowane są karton gipsem, w łazience dziecięcej na karton gipsie dodatkowo są perzymocowane płytki i do nich dopiero miski. Jeden stelaż (w pomarańczowej łazience) mamy wmurowany w ścvane i zalany betonem - stelaż do cięzkiej zabudowy Geberit. CValośc otynkowana i pomalowana. Na razie nic się z tym nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 06.05.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Bardzo dziękuję za odpowiedź . Chodziło mi o pomarańczową łazienkę. Wiem już , że miska wisi na pomalowanej ścianie . Bałabym się kropeczek wiadomego pochodzenia ( mam trzech chłopaków w domu ) i problemów z likwidacią tychże Zależy mi na powierzchni bez płytek i myślę o płycie MDF . Myślałam , że macie podobne rozwiązanie , ale teraz już wszystko jasne ) . Jeszcze raz dzięki . Cena Adeco rzeczywiście zaporowa . Znalazłam taki sam model w Calu , tylko one drewniane....Zastanawiam się ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 06.05.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Wróciłam . A możesz mi podać nazwę producenta Waszych drzwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 06.05.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) onoa, ze ścianą na razie się nic nie dzieje. Czyści się bez problemów. Chyba wszystko zależy od farby - tu nie oszczędzaliśmy. Edytowane 9 Maja 2013 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts