onoa 06.05.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 06.05.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 salik - współczuję problemów okiennych. Dobrze, że zostały opisane, bo ma to znaczenie dla przyszłych kupujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.05.2013 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 dr_au - ja się niedługo chyba dorobię anty-fanklubu na FM, bo nie mam litości dla wielu polecanych ekip... Żałuję tylko że tyle miesięcy dałem się zwodzić za nos i słuchać obietnic "przyszłego tygodnia". Na szczęście Hekaplast z którym dzisiaj rozmawiałem, wyraża chęć pomocy i zdaje się że nie jestem jedynym klientem jareko pozostawionym samemu sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 06.05.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Taka jest cena popularności - jak rośnie liczba zleceń, ciężko nad tym zapanować (wiem coś o tym z własnego doświadczenia). Ale rzeczywiście nie jesteś jedynym z problemami z Jareko. Z innej beczki - z samego wyboru okien plastikowych jesteś zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.05.2013 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Nie no, jasne - każdemu się zdarzają obsuwy, poślizgi, niedomówienia. Ale ROK zwodzenia za nos i obiecywania "już za chwilę, już za momencik", to naprawdę dużo (cierpliwości Co do plastików - jesteśmy bardzo zadowoleni Na razie 0 problemów, ale pewnie też "drewniane z górnej półki", wyglądają inaczej niż to co mieliśmy w starym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 06.05.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Salik - jak fajnie, że się odezwałeś! Ostatnio tylko Sheenaz się odzywała. Szkoda co prawda, że chodzi o problemy z Jareko, ale mam nadzieję, że Hekaplast Wam pomoże. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.08.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Salik pamietasz moze jakiej firmy masz odplyw liniowy w swojej łazience? Prubuje skompletowac wyposazenie do siebie i spodobał mi sie rowniez zestaw prysznicowy ( w łazience rodzicow) Jestes zadowolony z tego zestawu? Hansgrohe ma tyle roznych kombinacji ze szczeze mowiac nie mam już sily tego porownywac i patrze na wyglad ) CZy ty przy wyborze porownywales parametry bateri termostatycznych czy raczej to jeden pieron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.08.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Salik ma odpływ ten co ja ,to jest chyba acco shower drain,ale szukam u mnie i nie mogę znaleźć,a pamięć zawodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.08.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Basia dziekuje:) Właczyłam przeszukiwarke i faktycznie salik ma Aco Showerdrain C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 05.08.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Hej, Odpływy mamy 2 - Aco ShowerDrain (niski) i Wiper Premium. Oba działają Zestaw prysznicowy bardzo lubimy przede wszystkim za brak zakamarków. Służy jako półka na szampon (wierzchnia warstwa jest ze szkła). Mamy ten komplet: Hansgrohe Raindance Ecostat Select http://nokautimg3.pl/p-28-a3-28a38bc2b640346553a19c10bcf78121500x500/hansgrohe-raindance-ecostat-select-termostat-zestaw-prysznicowy-0-65m-bialy-chrom-27036400.jpg Nie iwem o czym mowisz jesli chodzi o parametry Ale napewno nie anazlizowalismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.08.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Sheenaz tez zobaczywszy ten zestaw pomyslalam o polce ktora bedzie przydatna na szampon itd:) Po Twojej odpowiedzi wezme go na pewno do dolnej łazienki-dzieki :hug:Z tymi parametrami chodzilo mi o porowanie przepływow,zaworow zwrotnych (nie wiem po co to ) ale pewnie sobie podaruje te analizy bo nie kumam tematu a wiekszosc produktow raczej ma zblizone parametry ps Na zdjeciu pokazalas zestaw z drazkiem 0,65 a wydaje mi sie ze chyba macie ten 0,95-mozesz sprawdzic? Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 06.08.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Zgadza się - mamy drążek 95cm, ale to nie ma większego znaczenia bo i tak nie przesuwam po nim słuchawki, więc jesli ten krótszy jest tańszy to w sumie nie ma nad czym się zastnawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.08.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jednak wybiore 95 bo ładnie wyglada (proporcjonalnie ) Dzieki serdeczne za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 11.08.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Witajcie ponownie . Czy mogłabym się dowiedzieć na jaki kolor fugi zdecydowaliście się do płytek kuchenno - salonowych ? Natknęłam się na wzmiankę o dylemacie odnośnie koloru antracytowego , że będzie się zlewał , ale nic nie znalazłam o odczuciach po zafugowaniu . Jaki kolor wybraliście w stosunku do koloru płytek zbliżony czy jaśniejszy ? Jeśli to nie zbyt wiele , może pamiętać kolor fugi i producenta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 13.08.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 onoa, wybraliśmy Mapei Antracyt. Jest dokladnie tak jak pisalam - zlewa się z płytkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 14.08.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Dziękuję za odpowiedź . Oglądałam fugi Mapeja. Muszę dobrać do płytek grafit wpadających w granat 60 na 60 . Mapei epoksydowe nie ma idealnych w kolorze płytki , do tego korci mnie jaśniejsza fuga . Podglądałam na jaką Wy się zdecydowaliście Wiem , decyzja należy do mnie . Pozdrowienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka 27.09.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Witam serdecznie, Z uwagą przeczytałam Państwa dziennik, bardzo użyteczna lektura ). Przepiękne i pomysłowe wnętrza. Wielki szacunek ). Ach, szkoda, że ja nie mam takiego daru ). Przymierzam się do zrobienia elewacji i mam zapytanie, czy możecie Państwo przesłać namiary na ekipę, która u Państwa wykonała elewację. Czy jesteście Państwo z niej zadowoleni? Nie znalazłam na forum namiarów, chyba, że coś mi umknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.10.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Mam pytanko...pamietacie może na jakiej wysokości macie powieszoną baterię bidetową Tres ? nie wiem jaką wskazać hydraulikowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 24.10.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Hej . Wracam do Was z zapytaniem o farby . Pamiętałam , że malowaliście Tikkurilą . Przeszukałam dziennik , ale nie znalazłam bardziej szczegółowych informacji . Też będę mallowała białą Tikurillą , pojechałam do sklepu , myślałam , że to prościzna kupić białą farbę , a tu okazało się , że z lateksowych Tiku ma z dziewięć odcieni . Podobno dobiera się w zależności od barwy światła sztucznego w pomieszczeniu . Przejżałam Wasze zdjęcia i macie białą - białą . Czy to znaczy , że nie braliście lateksowej ? Jeżeli lateksową to czy pamiętacie symbol Waszej białej ? Jeszcze pytanie czy malowaliście sufity tym samym rodzajem co ściany? Mam nadzieję , że tu jeszcze zaglądacie , bo dla mnie to pilna sprawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 06.12.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 witam http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=91827&d=1325008935 czy kolor tych plytek na zdjeciu wyglada naturalnie, tak jak w rzeczywistosci ? czy one wygladaja bardziej jak takie bielone drewno czy np jasna brzoza ? j jeszcze chcialabym sie dowiedziec cos wiecej o waszych plytach betonowych (namiary, ceny itp ) jesli juz cos pisaliscie to poprosze o wskazanie gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts