anula05 25.05.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Sciana i podlogo to samo-kamien (marmur smoke) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 25.05.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Sciana i podlogo to samo-kamien (marmur smoke) Znaczy towar luksusowy nie podlegający odliczeniu Vatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 25.05.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Blah.Potrzebujemy na piątek kupić tymczasowe drzwi zewnętrzne i ciepły styropian (U poniżej 0.034) o grubości 8cm.Jak już gdzieś mają 8cm, to raczej w okolicach 0.042 - może ktoś wie gdzie w Wawie można znaleźć taki styropian o tej konkretnej grubości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.05.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 A styro na co? Na ściany? Pod podłogę? Termorganika robi nawet o lepszej lambdzie, ja namierzałam w ten sposób, że dzwoniłam do regionalnego przedstawiciela termoorganiki (namiary na ich stronie) i ona podała mi namiary na hurtownie, które miały towar od ręki lub prawie od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 25.05.2011 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Na ścianę, a konkretnie na obudowanie okien (montowanych w warstwie ocieplenia).Próbowałem dzisiaj popołudniu dzwonić zarówno do fabryk termoorganiki, jak i do centrali w Krakowie, ale nie udało mi się nic dowiedzieć.Spróbuję jeszcze jutro rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.05.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 nie kupuj termoorganiki dobrze Ci radze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.05.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 My styropian jak nam zabrakło to dokupywaliśmy w Platformie Budowlanej, więc może podzwoń do nich co mają.Myślę, że u nich czy w Castoramie kupisz też drzwi tymczasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.05.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Drzwi takie na budowę widziałam ostatnio w leroy merlin. Nawet fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 26.05.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 nie kupuj termoorganiki dobrze Ci radze A dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.05.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 A dlaczego? To może pozwolę sobie odpowiedzieć, a Anula rozwinie szczegółowo. Ostatnio pisała o tym, że duża częśc styropianu powykrzywiana. Ktoś jeszcze też o tym wspominał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 26.05.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Hmm... ja miałam termoorganikę i pod podłogę i do ocieplania z zewnątrz (fakt, że na razie tylko trochę na lukarny) i była w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 26.05.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 A dlaczego? Bo krzywa. Spirea też trafiła na krzywą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.05.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 A ja mogę szczerze polecić Genderkę. Nie krzywa No i wszyscy się po kolei nią zachwycali (jakby styropianem można było). Normalnie nie zwróciłabym na to uwagi, ale skoro tak chwalili to przekazuję dalej. Ja zamówiłam przez przypadek, nie analizowałam długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 26.05.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Hmm.. może miałam szczęście do tego styro.Muszę się dopytać fachowców od ocieplenia przed zamówieniem wielkiej ilości do ocieplenia całego domu.A Genderkę już kilka osób polecało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 26.05.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Udało nam się w końcu znaleźć kilka paczek ciepłej Termoorganiki (0.032) w Grodzisku Mazowieckim i styropian już czeka na jareko Jętki też zrobione, więc można wstawiać okna. Mam tylko nadzieję że pogoda (deszcz) nie pokrzyżuje szyków i wszystko odbędzie się bezproblemowo. Jutro jeszcze musimy gdzieś kupić drzwi, bo dzisiaj zabrakło czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 27.05.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Deszcz nie powinien przeszkodzić bo zapowiadają bardzo ciepłą pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 27.05.2011 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Mam taka nadzieje, chociaz rano jak wyjezdzalismy to troche sie chmurzylo. Dzisiaj czeka mnie jeszcze wizyta w ING i zawiezienie tony papierow, wiec mam nadzieje ze jednak nie bedzie padalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.05.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 hej, a na czym stanęło z instalcjami (urządzeniami) w kontekście uruchomienia kolejnej transzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 27.05.2011 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 No wlasnie po to jade do banku - zlozylem reklamacje, ktora zostala rozpatrzona pozytywnie.Robimy aneks do kosztorysu i przesuwamy montaz urzadzen do etapu III (ostatniego), w II etapie zostawiajac same instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.05.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 gratulacje Sheenaz, nie mam jeszcze sprecyzowanej armatury. Krążę dookoła Grohe, Hansgrohge i Kludi. Stawiam bardziej na jakość niż na design. A coś ładnego i porządnego na pewno u nich się trafi. Pierwotnie brałam pod uwagę Paffoni, ale nie wiem jak z jakością. Do kuchni typuję na Franke Sentinel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts