Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Truskawkowy dom - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A tak kup potomności i dla innych czytaczy - sprawdziłem jak to jest z tymi oknami i według kilku źródeł (w tym mojego starostwa) dodanie okna nie jest zmianą istotną i nie wymaga występowania o ponowne wydanie PnB.

Przyjęło się zwyczajowo że zmiana istotna to zmiana kubatury budynku lub jego gabarytów.

salik, a dlaczego nie bierzecie po prostu jednej ekipy do wykończenia? (łazienki: glazury, geberity, wanna i wszystko) - mogę Ci podesłać kontakt, nie wiem czy mają wolne terminy. Robią od A do Z, są sprawdzeni przez kilku znajomych.

Bez sensu czekać do końca listopada, glazura to nie jest coś skomplikowanego...

A tam gdzie będziesz zamawiał geberity i inne do łazienek, sprzedawca Ci doradzi i wszystko objaśni. Geberity różnicą się pod kątem dopasowania do poszczególnych przycisków

Jakoś nie mam zaufania do ekip 'wash&go'...

Jak możesz to podeślij namiary na tę swoją - obadamy :)

A co do geberitów, to wczoraj popołudniu sobie zdaliśmy sprawę że jak mamy wkuwać jeden stelaż w ścianę, to trzeba to zrobić przed tynkami, czyli krótko mówiąc kupić.

No i się zaczęło, bo się okazało że to nie takie łatwe (ani kupienie, ani dobranie odpowiedniego stelaża).

Jutro pewnie gdzieś podjedziemy popytać.

przepraszam, byłaś nieletnia, kiedy ślub brałaś?

hahahahahaha :) Wojgoc z Salikiem już chyba uwierzyli, że wyglądam, jak playmate lipca, a teraz jeszcze ludziom wmawiasz, że przed trzydziestką :lol2: powinnam Cię zatrudnić jako swoją doradczynie ds. kreowania wizerunku ;)

Sheenaz - ja myślała, że jak odróżniam geberity od kompaktów to jestem oblatana, a tu taki zimny prysznic. proszę, napisz dokładnie wszystko, co Ci się uda ustalić:)