wojgoc 22.06.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Masz gdzieś może jakieś zdjęcia tych swoich rolet? Tzn. po zamontowaniu, bo na folderach reklamowych/stronach WWW, to zawsze wszystko fajnie wygląda... ale co byś chciał zobaczyc na fotkach? upss, napisalem, że mam wewnetrzne a mam zewnetrzne. taka mała literówka a róznica wielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 22.06.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Aaaa i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 22.06.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 A tak kup potomności i dla innych czytaczy - sprawdziłem jak to jest z tymi oknami i według kilku źródeł (w tym mojego starostwa) dodanie okna nie jest zmianą istotną i nie wymaga występowania o ponowne wydanie PnB.Przyjęło się zwyczajowo że zmiana istotna to zmiana kubatury budynku lub jego gabarytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 22.06.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 a w latach? Nam w lipcu stuknie 12 rocznica ślubu!! jestem w szoku przepraszam, byłaś nieletnia, kiedy ślub brałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.06.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 saliknie poddawajcie się, szukajcie nowego kafelkarza, do końca listopada to chyba jednak nie ma sensu czekać... nerwy by Was zjadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.06.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 salik, a dlaczego nie bierzecie po prostu jednej ekipy do wykończenia? (łazienki: glazury, geberity, wanna i wszystko) - mogę Ci podesłać kontakt, nie wiem czy mają wolne terminy. Robią od A do Z, są sprawdzeni przez kilku znajomych.Bez sensu czekać do końca listopada, glazura to nie jest coś skomplikowanego...A tam gdzie będziesz zamawiał geberity i inne do łazienek, sprzedawca Ci doradzi i wszystko objaśni. Geberity różnicą się pod kątem dopasowania do poszczególnych przycisków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 23.06.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Jakoś nie mam zaufania do ekip 'wash&go'... Jak możesz to podeślij namiary na tę swoją - obadamy A co do geberitów, to wczoraj popołudniu sobie zdaliśmy sprawę że jak mamy wkuwać jeden stelaż w ścianę, to trzeba to zrobić przed tynkami, czyli krótko mówiąc kupić. No i się zaczęło, bo się okazało że to nie takie łatwe (ani kupienie, ani dobranie odpowiedniego stelaża). Jutro pewnie gdzieś podjedziemy popytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.06.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 To bardzo łatwe, zadzwon do Pana, ktory mi wszystko dostarcza - zalatwilam geberity w 1 dzien - wyslalam chyba kontakt Twojej zonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 23.06.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Anula, to mnie zaskoczyłaś, że są różne geberity pod kątem przycisków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.06.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 no są, np. do Sigmy 50 pasuje tylko geberit up320,są też różne wysokości !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.06.2011 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 w pewnym zakresie wysokość wszystkich stelaży jest regulowana.natomiast z przyciskami to jest jedna wielka mina by nie nazwać dosadniej - to tak, jak kiedyś z ładowarkami do telefonów komórkowych - co telefon inna wtyczka ładowarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.06.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 A te czary z przyciskami dotyczą tylko geberitów? Bo mnie sprzedawca zapewniał, że do stelaży grohe będę sobie mogła dowolne ich przyciski dobrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.06.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 z tego co wiem to wszystkich firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.06.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 przepraszam, byłaś nieletnia, kiedy ślub brałaś? hahahahahaha Wojgoc z Salikiem już chyba uwierzyli, że wyglądam, jak playmate lipca, a teraz jeszcze ludziom wmawiasz, że przed trzydziestką powinnam Cię zatrudnić jako swoją doradczynie ds. kreowania wizerunku Sheenaz - ja myślała, że jak odróżniam geberity od kompaktów to jestem oblatana, a tu taki zimny prysznic. proszę, napisz dokładnie wszystko, co Ci się uda ustalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.06.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 hahahahahaha Wojgoc z Salikiem już chyba uwierzyli, że wyglądam, jak playmate lipca ja nawet wydrukowałem sobie Twoje zdjęcie i powiesiłem nad łóżkiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.06.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 ciiiiiicho, bo jak się Frankai dowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.06.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 ciiiiiicho, bo jak się Frankai dowie.... nie kumam co ma do tego Frankai:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.06.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 no co on może mieć? niespokojne myśli... grube żarty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 24.06.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 on ma wąskie łóżko przecież Poza tym - nieważne, skąd się bierze apetyt, ważne, żeby na kolację wracać do domu. Czy jakoś tak. Co u Was nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.06.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 nieważne, skąd się bierze apetyt, ważne, żeby na kolację wracać do domu. niesamowite masz te powiedzenia skąd Ty je bierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts