wojgoc 27.07.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 .... idę sobie, coby nie było nie pada u Was? we Wrocku właśnie skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.07.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 nie pada u Was? we Wrocku właśnie skończyło Rozumiem rozumiem, szklanka wody zamiast pada, nie pada, już nie nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 27.07.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Nad morzem pada:( Salik, ale się uśmiałam z tego piankowania i trzymania skrzynki coby pianka zastygła. Wyobraziłam sobie Ciebie jak trzymasz tę skrzynkę i nie możesz puścić Aż się jakieś małolaty w kafejce na mnie dziwnie popatrzyły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.07.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 pada, non stop pada albodżdży:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 27.07.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Salik, a w temacie wełny to ja na drugą połowę sierpnia muszę mieć wełnę dla p. Roberta. Więc, jakby nam pasowało to samo miejsce zakupu to możemy zrobić wspólne zamówienie.Zawsze to jeden transport (może wtedy bezpłatnie) i większa szansa na negocjacje ceny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 28.07.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Czy na poddaszu dawaliście styropian w dwóch warstwach, czy jednej?Mam w sumie 8cm na styropian na poddaszu i chciałem dać 5+3cm (żeby łatwo przykryć rury).I jeszcze 2 pytanie - zdarzyło się Wam gdzieś że krzyżówka rur na poddaszu (albo np. grube kanalizacyjne) wystawały ponad styropian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.07.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 u mnie wystaje rura odkurzacza centralnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.07.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 u mnie wystaje rura odkurzacza centralnego. jak to wystaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.07.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 no styropian jej nie zakrywa. Rura ma chyba 6 cm, a styropian 5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 28.07.2011 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Na jakim etapie robi się parapety wewnętrzne?I czy ktoś z Was montował tzw. ciepłe parapety (zewnętrzne)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.07.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Na jakim etapie robi się parapety wewnętrzne? najlepiej przed tynkami - wtedy bedziesz miał ładnie obrobione przez tynkarzy I czy ktoś z Was montował tzw. ciepłe parapety (zewnętrzne)? nie mam pojęcia co to jest, ale poszukam info, bo niedlugo bede musiał zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 28.07.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 No dobra, wracam z zaświatów, a proszę jak sobie towarzystwo poczyna Myślę i myśle sobie o płytkach i bateriach. I własnie przestały mi się podobać baterie do łazienki dzieci zwlaszcza wannowa i prysznicowa i chyba zmienimy. Wpadła mi w oko Cifial, czy ktos w ie co to za marka, bo ja pierwszy raz się spotykam. A podoba mi się to: http://ladne-lazienki.pl/photo/product_big/c/e/4/1_ce4a7dedf933.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 29.07.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Na jakim etapie robi się parapety wewnętrzne? I czy ktoś z Was montował tzw. ciepłe parapety (zewnętrzne)? jeśli to jest to http://www.tremco-illbruck.pl/aktualnosci/nowosci/01953/index.html, to się to montuje przy montażu okien, więc już macie trochę pozamiatane. osobiście to rozważam, zamiast montażu w warstwie ocieplenia. wtedy z góry i z dołu okna robi się węgarek ze styro, od dołu ten ciepły parapet i jest gites, a wychodzi taniej niż montaż w ociepleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 29.07.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Illbruck nie jest jedynym producentem i ma akurat takie a nie inne rozwiązanie. My mamy okna w warstwie ocieplenia, więc akurat rozwiązanie Illbrucka i tak nie wchodziło w grę. Pytam ogólnie o rozwiązanie/wydatek, nie o konkretny system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 29.07.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 jeszcze widziałam innej firmy, tylko że ta zewnętrzna część to była betonowa ze styropianowym wkładem, ale też do montażu z oknami. o innych nie wiem. są w ogóle takie, co się robi po montażu okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 29.07.2011 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 http://www.stahlton.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=169&Itemid=323 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 29.07.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 sprytne, sprawdzałeś to cenowo? i czy ten beton się potem maluje razem z elewacją, czy jeszcze go trzeba jakaś blachą okładać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.07.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 sprytne, sprawdzałeś to cenowo? i czy ten beton się potem maluje razem z elewacją, czy jeszcze go trzeba jakaś blachą okładać? betonu się nie maluje i nie obkłada, mam gdzieś wycenę na te cokołowe betony, mogę poszukać dla zainteresowanych jak nie wykasowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 29.07.2011 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Cena Ecomuru EJ to ok. 120zł/mb (netto o ile pamiętam) dla głębokości 20cmJakby ktoś chciał, to mam cennik w PDF-ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.07.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 to ja poproszę - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts