Spirea 06.08.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 za szybko piszę co jest na ścianie za kwiatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 06.08.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Spirea, dzięki.Układ tej łazienki już na etapie robienia projektu domu powstał i do końca sie go trzymamy. Niby pewnie moznaby trochę inny układ wymyśleć, ale taki jest chyba najbardziej optymalny gdy chce się mieć bidet i wc. Na scianie kolankowej będzie beton strukturalny albo płyty betonowe - jeszcze nie zdecydowaliśmy. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.08.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Monsanbia, na podłodze ma być Paradyż Noce by My Way, na podłogówce. Wannę mamy w domu jedną i podejrzewam, że będzie rzadko używana. My niewannowi. Zawsze mi sie biało-drewniane łazienki podobały, a że ja praktyczna jestem to będą płytki. Ok, już wiem (chyba nawet kiedyś o tym pisaliście). Co do drewna w łazience, moje doświadczenie jest takie, że praktyczne jest bardzo. Ja mam już 5 lat w obecnym mieszkaniu. Nic z nim nie robię, brugu nie widać, i jeszcze wygląda - same plusy Będzie ładnie, ja uwielbiam drewniano-białe łazienki i też musiałam sobie zafundować. Kwiatek faktycznie pasuje, aż się domaga by tam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 06.08.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Pomóżcie. Szukam dziennika kogoś kto ma taras zrobiony z drewna. Gdzie u którejś z Was w dzienniku regualrnie się chyba ta osoba wpisuje, ale ja szukam od 2 dni i jak na złośc nie mogę znaleźć.Dom chyba był parterowy, dach dwuspadowy, chyba jasnoszare okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.08.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 dziennik Mazo, PWasylcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 06.08.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 O, dzięki. Chodziło o mazo Ale przejrzę chętnie wiecej. Wiec jeśli u kogoś jeszcze pamiętacie taki taras to wrzucajcie nicki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.08.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Salik, Sheenaz - to ja Was zagadnę o chudziaka, dobra? (ciekawe, ile osób tak będę męczyć, aż się uspokoję) - jak mieliście chudziaka, to był idealnie wypoziomowany czy nie? a jak nie, to jakie były odchylki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.08.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) sheenaz, efilo ma piękny (chyba tatajuba, ale ręki sobie odciąć nie dam), rasia też (chociaż*się ociąga z olejowaniem), bardzo ładny mikiadzie (mikiada) wyszedł z modrzewia syberyjskiego, ale ten który podoba mi się*ostatnio najbardziej to taras Reni1980 (nówka sztuka, ma jakiś miesiąc) - jest śliczny, z wycięciem na drzwko szczepione i białymi kamykami wygląda super edit: jeszcze marcin cetera - sam zrobił, jest gość Nie dalej jak pół godziny temu oglądałam go Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.08.2011 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Tatarak - u nas było w miarę równo. Znaczy wylewkarz stwierdził że jest nawet bardzo równo, z wyjątkiem dwóch miejsc gdzie poziom był niżej o jakieś 5-6mm. Monsanbia - dzięki za namiary, popatrzymy Ten taras pół godziny temu to chyba musiałaś z latarką oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.08.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Tatarak u mnie chudziak był niezbyt równy, odchyły wynosiły do 2 cm. wylewkarze dali sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.08.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 dzięki, Salik. 5-6 mm - marzenie a jakbym to teraz kazała wyrównać, to nie będzie się odspajać ta cienka warstwa wyrównująca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.08.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Tatarak u mnie chudziak był niezbyt równy, odchyły wynosiły do 2 cm. wylewkarze dali sobie radę Mysza, wylewkarze Ci też równali styropianem? a masz podłogówkę w tych miejscach, gdzie były nierówności? bo ja sie o to główne martwię, że jak jest nierówno, a przy styropianie się nie wyrówna idealnie, to się potem podłogówka zapowietrzy czy coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.08.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 bo ja sie o to główne martwię, że jak jest nierówno, a przy styropianie się nie wyrówna idealnie, to się potem podłogówka zapowietrzy czy coś takiego Ty nie masz innych zmartwień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.08.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 O, dzięki. Chodziło o mazo Ale przejrzę chętnie wiecej. Wiec jeśli u kogoś jeszcze pamiętacie taki taras to wrzucajcie nicki. Mam taras drewniany, popatrz w Kontynuację... Więcej zdjęć gdybyś chciała to w przyszłym tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 07.08.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Na scianie kolankowej będzie beton strukturalny albo płyty betonowe - jeszcze nie zdecydowaliśmy. Sheenaz! Dokładnie taka ma być nasza przysypialniana łazienka! Masz jakieś wyceny co do płyt betonowych lub betonu strukturalnego? A chudziak jest u nas tak krzywy, że mogłabym się wzorować na tych górach piekąc karpatkę Ale już niedługo go skują - mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.08.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Ty nie masz innych zmartwień? jaki Ty potrafisz być miły, to naprawdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.08.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 A chudziak jest u nas tak krzywy, że mogłabym się wzorować na tych górach piekąc karpatkę Ale już niedługo go skują - mam nadzieję Balbino, a wysokie masz te karpaty? w cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.08.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 jaki Ty potrafisz być miły, to naprawdę... prawda? a podobno jestem jedyna, której to przeszkadza Zostawiam pozdrowienia i uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.08.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 zapewniam Cię, że nie ale to już taki Wojgoca urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.08.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Urok urokowi nierówny, Salik też ma swój urok, ale to zupełnie inna historia. Co innego się droczyć i czubić (co nie Saliku? PS. Byś się odezwał, przecież pada podobno) a co innego nie znajdując argumentów wykazać się kompletnym grubiaństwem i impertynencją. Tego już urokiem nazwać nie można. Co do karpat, nie pamiętam, żeby w ogóle u nas taki temat się na budowie przewinął. Czyli: albo było równo, albo żyliśmy w nieświadomości tego że jest nierówno i że niesie to za sobą jakieś konsekwencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts