wojgoc 10.08.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 link do męża mogę dać Nie mam pojęcia, ale one nie były kupowane w Polsce. Jak jakieś 99% osprzętu, z kablami włącznie. dobre - poproszę o ten link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.08.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Madeleine - na tynki niby zwrot jest, ale to ponoć też zależy od rodzaju tynku. Nie ma zwrotu na grunt i siatkę, jest na styropian. w przypadku tynku wazny jest termin przydatności i temu moze być problem ze zwrotem. Grunt juz oddawałem, tak samo jak szpachle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 10.08.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 wojgoc - pisałem o zwrocie na VAT, bo o to pytała Madeleine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.08.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 wojgoc - pisałem o zwrocie na VAT, bo o to pytała Madeleine :rotfl: bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.08.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 ludzie, wpędzacie mnie w kompleksy tymi elektrozaworami nic nie rozumiem, ale nawet nie próbujcie mi tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 10.08.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Tatarak, ja też nic nie wiem ja nawet nie wiem, na jakiej wysokości który kabel ma być wypuszczony i do tego, wpadłam wczoraj w panikę, jak mnie pan Grześ od elewacji pytał (w sumie go polecam). Mąż musiał rano przed pracą do niego jechać i wszystko ustalić. Namiar na męża wysłałam Ad gruntów i tynków - dobrze wiedzieć, w obu przypadkach. Jeśli mi nadmiar zostanie, to ode mnie tynkarze odkupią, tyle dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.08.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 wojgoc - pisałem o zwrocie na VAT, bo o to pytała Madeleine nie znalazłem takiego pytania. A byłem dziś w naszej wspólnej hurtowni budowlanej i myślełe,. że chodzi o zwrot tynku do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.08.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 :rotfl: bomba faktycznie, można boki zrywać ze śmiechu - jest z czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.08.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 ludzie, wpędzacie mnie w kompleksy tymi elektrozaworami nic nie rozumiem, ale nawet nie próbujcie mi tłumaczyć temat elekrorzaworów pojawił się kilka tygodni - chodzi o odcięcie wody w przypadku wylewania się wody z na podłogę. I nie mam zamiaru Ci więcej tłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 10.08.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 moje elektrozawory są od czegoś innego? po prostu zamiast normalnych zaworów, tylko podłączone do prądu? chyba? Dżizas, nie mam pojęcia, o co z nimi chodzi. I nie chcę wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 10.08.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 a jaką membranę dałaś na dach? jesli wysokoparoprzepuszczalną i wazniejszy jest parametr skuteczności odbicia od Sd ja u siebie dałem to http://folnet.pl/towar/aquatec-vb-reflex a później jak zabrakło i nie mieli w folnecie to dokupilem http://folnet.pl/towar/eurovent-alu-110 tylko że 140 a nie 110. a tynki już masz suchutkie i spokojnie mozesz je gruntować. mam Corotop Strong. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.08.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 decyzja nalezy do Ciebie, ale ja bym kupil folie Aquatec VB Reflex - mocna i o dobrych parametrach za rozsądną kasę.nie wiem ile masz kominów, ale do klejenia folii przy kominach proponuje uzyć tego http://folnet.pl/towar/butyltec-tasma-dwustronna-15mm-x-25mb-1 - 1wystarczya do przyklejania folii do stelazy tego http://folnet.pl/towar/duotec-tasma-dwustronna-4 - trudno określic ilość, ale 4szt po 25mb może Ci starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.08.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 faktycznie, można boki zrywać ze śmiechu - jest z czego Jakoś wszyscy inni zrozumieli o co chodzi. Tylko jeden taki mundry Rozbawiłeś mnie z samego rana, dzięki, bo faktycznie dobry humor z rana, jak śmietana - cały dzień w skowronkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.08.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Jakoś wszyscy inni zrozumieli o co chodzi. Tylko jeden taki mundry Rozbawiłeś mnie z samego rana, dzięki, bo faktycznie dobry humor z rana, jak śmietana - cały dzień w skowronkach takaś pewna, ze wszyscy zrozumieli? ja stawiam, że nie ma chętnych na wtrącanie się w nasze dyskusje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.08.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 takaś pewna, ze wszyscy zrozumieli? ja stawiam, że nie ma chętnych na wtrącanie się w nasze dyskusje. Zadziwiasz mnie (nawet bym nie przypuszczała,*że: "zwrot na styropian jest, zwrotu na grunt nie ma" można zinterpretować inaczej) Ty stawiasz na to, a ja jestem pewna, że nikt się nie wtrąci. Ja na Twoje zaczepki typu "a myślałem, że tylko ja" albo "jak widać inni też" skierowane li tylko do mnie, nie odpowiadam. Ty nie potrafisz się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.08.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Zadziwiasz mnie (nawet bym nie przypuszczała,*że: "zwrot na styropian jest, zwrotu na grunt nie ma" można zinterpretować inaczej) Ty stawiasz na to, a ja jestem pewna, że nikt się nie wtrąci. Ja na Twoje zaczepki typu "a myślałem, że tylko ja" albo "jak widać inni też" skierowane li tylko do mnie, nie odpowiadam. Ty nie potrafisz się powstrzymać nic o styropianie nie pisałem, pisałem, że grunt jz zwracałem - znowu masz problem z czytaniem. Ty pijesz do mnie a ja Ci w ten sam sposób odpowiadam. Jako młody szczyl, któremu tatus buduje dom, czy tez 40letni małolat - to twoje słowa do mnie - i tak odpowiadam Ci kulturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.08.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 nic o styropianie nie pisałem, pisałem, że grunt jz zwracałem - znowu masz problem z czytaniem. Czy Tobie trzeba jak krowie na granicy? Nie zrozumiałeś, że rozbawiłeś mnie tym, że temat zwrotu Vatu Ty zrozumiałeś jako zwrot (oddanie do hurtowni nadwyżki materiału?) A już o co chodziło grunt/styropian nie ważne (akurat salik pisał, że na styropian jest, a na grunt nie, cytowałam Salika, nie Ciebie!) Problem ze zrozumieniem tekstu pisanego? Bez odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 10.08.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 dzieci, każde do swojej piaskownicy niech idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.08.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 dzieci, każde do swojej piaskownicy niech idzie a wiesz, że Cię posłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 10.08.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 biedny salik i jego wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts