wojgoc 29.09.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 to trzeba bylo reklamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.09.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 to trzeba bylo reklamować i bawić się w stratę czasu? Ekipa na budowie, mieli sobie pójść i czekać na rozpatrzenie reklamacji? zasznurkowali i gra maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 29.09.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 U mnie też wykonawca mówił że 18cm Supermaty się nie będzie trzymało samo z siebie i trzeba sznurkować.Po prostu ciężar wełny jest za duży. wojgoc - Ty kupowałeś w Henko, prawda?Brałeś wełnę na pełne palety?Bo jeśli się nie bierze na pełne palety to cena przestaje być w jakikolwiek sposób atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.09.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 tak w Henko,ja kupowalem na całe palety - akurat z małym zapasem łapałem się na całe palety a 2 rolki dokupilem bo zbrakło.u mnie jest 18cm miedzy krokwie i nie ma ani 1m sznurka, na to 5cm tez bez sznurka i ruszt. welna przecinana o 1-2cm wiecej jak rozstaw krokwi -wkladali i ładnie się rozprężała i trzyma się cacymoja ekipa robi teraz u Madeleine, wiec możesz sprawdzic u źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.09.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 welna przecinana o 1-2cm wiecej jak rozstaw krokwi -wkladali i ładnie się rozprężała i trzyma się cacy Tak samo robiliśmy, wybrzuszała się po środku i wychodziła. Wszystko zgodnie z indtrukcją, rozpakowanie, rozłożenie, odczekanie ... Może odstęp między krokiwami za duży na taką masę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.09.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 salik,nawet jak sznurek dasz to Wykonawca nie chce zrobić 18+5cm?Monsanbia,u mnie rozstaw krokwi od 68cm do 88cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 29.09.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 U mnie robią ze sznurkiem, bo ocieplają sufity - więc nie ma zmiłuj. Poza tym mam unimatę 20+20. Ja kupiłam po cenie z Henko, ale stacjonarnie. Na całym zamówieniu wyszło 100pln różnicy, a w razie czego mogę zrobić zwrot, dokupić w tej samej cenie itd. No i była wełna za 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.09.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 a ile sie teraz czeka w Henko?ja czekalem 5dni - we wtorek wplaciłem zaliczkę a w poniedzialek welna się rozpakowywała na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 29.09.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Ok tygodnia. No ale zadecydował argument elastyczności przy zamówieniu. No i mnie kredytowali z wełną, w henko musiałam przedpłatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.09.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 tradycyjnie zakup u Samira? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 29.09.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 ja kupowałam tam, gdzie pozostały materiał na ocieplenia. Wyszło taniej niz w Henko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.09.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 w zeszlym roku nikt mi nie mógl dac takiej ceny jak Henko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 ja kupowałam tam, gdzie pozostały materiał na ocieplenia. Wyszło taniej niz w Henko. czyli gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Matko - ile to dylematów... Każde z nas wykonuje jakiś zawód wyuczony, ale po takiej budowlance we własnym domu, moglibyśmy następne domy zarobkowo wznosić. Albo kierownikowac komuś tak,ja to bym nawet chętnie była inwestorem zastępczym. to jest pomysł dla tych, co już wpadają w depresję, że im się budowa kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 30.09.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 tradycyjnie zakup u Samira? tak. No dał minimalnie gorszą cenę niż najniższa rynkowa, ale ponieważ raczej tej wełny mi zostanie, to mam opcję zwrotu czy dokupienia w tej samej cenie. No i w cenie miałam rozładunek - przy dostawie z fabryki go nie ma. Poza tym to transakcja wiązana, kupuję w jednym miejscu, więc i ceny na resztę mam dobre. I jak trzeba, to mnie zawsze do każdego grafika wepchną, jakby zajęci nie byli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 bo oni to Ciebie lubią dla innych nie są tacy mili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 30.09.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 bo ja im czasem pączki przywożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 30.09.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Tatarak, wszystko kupowałam w JESBUD. Wystawiają na allegro, ale składałam zamówienia na maila. Co do wełny to nie przejmowałam się brakiem zwrotów, bo to, co zostało damy dodatkowo na górę. Ale chyba nic nie zostanie. Parę rolek pójdzie na rury od wentylacji i ścianki działowe. A Madeleine ma chyba faktycznie super układy Pamiętam, ze Swisspor na podłogę dostała po niższej cenie niż ja w tym Jesbudzie, a oni mieli najtaniej na rynku. Patent z pączkami wykorzystam przy następnej budowie, chociaż w przeciwieństwie do Madeleine, nie pali mi się do niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 dzięki, Spireo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts