azakrzew 05.10.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 cena za przyłącza rewelacja! ja płacę 2500 za 10 m przyłącza wodociągowego, teraz widzę,że jak za zborze, aby choć woda jakaś oligoceńska byłaarmatą się nie przejmuj, u nas kominek tarasowy też ma nie takie wykończenie jak trzeba, ale już odpuściłem i nie przerabiam, może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azakrzew 05.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Mi się wydaje za wąska. Miałam zaplanowaną 80 i powiększyliśmy na 100, jak mąż tam stanął fizycznie trzeba stawać bokiem i da radę, to bardziej kwestia przyzwyczajenia niż pierwszego wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 05.10.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 azakrzew - jak chcesz, to Ci dam namiary na ekipę od przyłączy.Oni robią w sumie więcej zleceń u Was w gminie niż u nas (u Was zlecenia też dla SB, u nas w gminie mogą tylko dla inwestorów indywidualnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azakrzew 05.10.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 azakrzew - jak chcesz, to Ci dam namiary na ekipę od przyłączy. Oni robią w sumie więcej zleceń u Was w gminie niż u nas (u Was zlecenia też dla SB, u nas w gminie mogą tylko dla inwestorów indywidualnych) wczoraj już nam zrobili panowie z EkoBabic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.10.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 azakrzew, czy mi się wydaje, czy zaniedbałeś trochę swój Dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.10.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Parapety super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azakrzew 05.10.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) azakrzew, czy mi się wydaje, czy zaniedbałeś trochę swój Dziennik? oj nawet bardzo, ale jakoś nie mam do tego serca Salik, sorry za prywatę, to link do stanu z początku września, jeszcze brak dużych okien. Teraz szaleją styropianowcy https://picasaweb.google.com/114007943888507358439/8Wrzesnia2011?authkey=Gv1sRgCMG_jMO9s9a02QE Edytowane 5 Października 2011 przez azakrzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 05.10.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ależ nie ma za co Nam też ostatnio jakoś nie po drodze zajechać, więc widujemy tylko z daleka Drzwi kupowałeś też u chłopaków z Ożarowa? Ja dzisiaj dostałem ofertę na aluminiowe Adeco i najtańsze wyszły po 9.5k netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azakrzew 05.10.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) Ależ nie ma za co Nam też ostatnio jakoś nie po drodze zajechać, więc widujemy tylko z daleka Drzwi kupowałeś też u chłopaków z Ożarowa? Ja dzisiaj dostałem ofertę na aluminiowe Adeco i najtańsze wyszły po 9.5k netto no coś koło tego, a na domiar złego nasze od środka wyglądają jak drzwi do windy, tylko kurde winda nie przyjeżdża, szkoda cóż trzeba będzie się przyzwyczaić Edytowane 5 Października 2011 przez azakrzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.10.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) Sheenaz ,a łazienki to na jakim programie sobie projektujesz, bo muszę też sobie porozmieszczać armaturę w łazience? Edytowane 6 Października 2011 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.10.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Kurcze, Salik, nie wiem jak reszta, ale z oknami zrobili u Ciebie identycznie. Mamy w zasadzie takie same punkty wyjściowe - okna Roto i wysoka ścianka kolankowa=okno za murłatą. Myślałam, że czytałeś te moje opisy i unikniesz problemów. Trzymam kciuki za poprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 07.10.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Barbara w żadnym konkretnym. Ostatnio właściwie tylko w Photoshopie.Posiłkuję się czasem PRO100 i Sweet Home. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Kurcze, szkoda z tymi parapetami No i szkoda że wcześniej to nie wyszło, bo wracamy z Radomia w poniedziałek i byśmy je mogli wziąć Chyba że w ramach pomyłki zrobią*je dziś i jutro i na poniedziałek rano byłyby gotowe. W końcu to chwila roboty jest U nas ze schodami też*były przeprawy, ale wujek dał radę. Robił jakieś*dodatkowe skrzynki z płyty wiórowej. Dobrze że już z głowy to mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.10.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 a jak firma reaguje na zgloszony bląd wykonania? wykazuje chęć szybkiej naprawy blędu, czy może zaslania się pokwitowaniem odbioru zgodnie z zamówieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.10.2011 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Firma bardzo stanęła na wysokości zadania i podobno parapet ma być do odbioru dzisiaj popołudniu. Monsanbia - będę w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.10.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 to należą się Im slowa pochwały!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 07.10.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ano, bardzo fajne te Wasze parapety:) I cena była ekstra! A kabina 70 też w jakimś hotelu taką spotkałam (70 na 100 lub nawet dłużej) i trudno się było wygodnie umyć Salik, a ja poproszę o ten namiar na firmę od podłączeń wod-kan, bo moje nadal milczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.10.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dobre imię nienaruszone Salik, mąż mówi, że nie będzie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.10.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Balbina - namiary poszły na priva. Monsanbia - dzięki serdeczne, jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 07.10.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dzięki! Już dzwoniłam, ale nie robią w Warszawie, tylko okolice, bo stolica robi podobno problemy z odbiorami i nie chcą się w to bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts