Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Truskawkowy dom - komentarze

Recommended Posts

cena za przyłącza rewelacja! ja płacę 2500 za 10 m przyłącza wodociągowego, teraz widzę,że jak za zborze, aby choć woda jakaś oligoceńska była

armatą się nie przejmuj, u nas kominek tarasowy też ma nie takie wykończenie jak trzeba, ale już odpuściłem i nie przerabiam, może kiedyś

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

azakrzew, czy mi się wydaje, czy zaniedbałeś trochę swój Dziennik?:)

oj nawet bardzo, ale jakoś nie mam do tego serca

Salik, sorry za prywatę, to link do stanu z początku września, jeszcze brak dużych okien. Teraz szaleją styropianowcy

https://picasaweb.google.com/114007943888507358439/8Wrzesnia2011?authkey=Gv1sRgCMG_jMO9s9a02QE

Edytowane przez azakrzew

Ależ nie ma za co :)

Nam też ostatnio jakoś nie po drodze zajechać, więc widujemy tylko z daleka :)

Drzwi kupowałeś też u chłopaków z Ożarowa?

Ja dzisiaj dostałem ofertę na aluminiowe Adeco i najtańsze wyszły po 9.5k netto :(

no coś koło tego, a na domiar złego nasze od środka wyglądają jak drzwi do windy, tylko kurde winda nie przyjeżdża, szkoda

cóż trzeba będzie się przyzwyczaić

Edytowane przez azakrzew

Kurcze, Salik, nie wiem jak reszta, ale z oknami zrobili u Ciebie identycznie. Mamy w zasadzie takie same punkty wyjściowe - okna Roto i wysoka ścianka kolankowa=okno za murłatą. Myślałam, że czytałeś te moje opisy i unikniesz problemów.

Trzymam kciuki za poprawę.

Kurcze, szkoda z tymi parapetami :(

No i szkoda że wcześniej to nie wyszło, bo wracamy z Radomia w poniedziałek i byśmy je mogli wziąć :(

Chyba że w ramach pomyłki zrobią*je dziś i jutro i na poniedziałek rano byłyby gotowe. W końcu to chwila roboty jest

U nas ze schodami też*były przeprawy, ale wujek dał radę. Robił jakieś*dodatkowe skrzynki z płyty wiórowej. Dobrze że już z głowy to mamy