oxa 28.07.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 No to ja jak zwykle z prośbą od rottkowej koleżanki, żeby nie było, że tylko o rottweilerach piszę kopiuję "Ciotki pomocy! Trzy tygodnie temu 'uratowałam' kota.. przed psią likwidacją. Dwójka rodzenstwa niestety zgineła.. Mała ma teraz 2,5 miesiąca. Jest samodzielna, miła, towarzyska, bardzo lgnie do ludzi.. jeśli pies jest przyjazny to do niego też Szczerze mówiąc zabrakło mi już pomysłów gdzie umieszczać jej ogłoszenia.. telefony się nie urywają - jeśli już ktoś dzwoni to na ogół przed mutacją, a mnie powoli zaczyna siadać psychika.. DT jest jaki jest.. lepszy taki niż żaden, ale nie jestem w stanie zapewnić jej idealnych warunków i niestety na dniach powinna z niego zniknąć. Zwracam się głównie do Ciotek z Wielkopolski, Poznania, okolic.. może znacie kogoś kto mógłby zaopiekować się małą? Sezon urlopowy w tym roku jest wyjątkowo kiepski jeśli chodzi o jakiekolwiek adopcje, a ja już powoli nie wiem co robić." http://img641.imageshack.us/img641/5712/koteczka1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts