tlalken 28.07.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam wszystkich którzy zdecydowali sie na zakup kominów Schiedla. Zastanawiam sie nad jedną kwestią. Kto i kiedy otrzymał na nie gwarancje na piśmie? Jak to było u Was?Bo faktura po dwoch latach jest bezuzyteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinez44 30.07.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witam wszystkich którzy zdecydowali sie na zakup kominów Schiedla. Zastanawiam sie nad jedną kwestią. Kto i kiedy otrzymał na nie gwarancje na piśmie? Jak to było u Was?Bo faktura po dwoch latach jest bezuzyteczna Nie dają blankietów w hurtowniach żeby nie straszyć klientów. Wymagania gwarancji są straszne. Gwarancja jest nie na komin a tylko na ceramikę. Poza tym jest tyle obostrzeń że praktycznie nikomu się ona nie należy. Z schiedlem pół biedy bo to dobre kominy. Gwarancje większości producentów kominów trójwarstwowych są wzorowane na schiedlowskiej i tu może być problem... bo jakość większości z nich jest problematyczna. W sumie ta gwarancja 30 lat to taki chwyt marketingowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 30.07.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Piszą o tym na swojej stronie, więc naciągają klientów ! Trzeba to poruszyć na forum. Czemu mają oszukiwać nas - klientów?Może cos sie ruszy w tym temacie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 02.08.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 A pytałeś u sprzedawcy o gwarancję, kartę gwarancyjną? Jestem ciekaw jaka była odpowiedź Swoją drogą skontaktuję się w najbliższych dniach ze składem gdzie kupowałem, ew. doradcą Schiedla z którym mam kontakt i zapytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 02.08.2010 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Koniecznie napisz na forum co sie dowiedzialeś. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 03.08.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 U mnie oprócz faktury jest również gwarancja na piśmie.Moze przez to ze brałem ich system na 6 kominów a moze przez to ,że jestem b.wymagajacym inwestorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 04.08.2010 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Ale przepraszam, mnie się wydaje, że gwarancja powinna być wydawana z automatu i nikt z nas kupujących nie powinien sie o nią ani prosić, ani nalegać, ani tym bardziej być mniej, czy bardziej wymagającym inwestorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 04.08.2010 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Chyba założe nowy temat : Gwarancja na kominy Schiedla. Kto nie otrzymał tego na piśmie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 25.01.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Chyba założe nowy temat : Gwarancja na kominy Schiedla. Kto nie otrzymał tego na piśmie ? Tak tak ,załóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts