pppit 28.07.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 (edytowane) Witam serdecznie, do tej pory tylko czytałem wypowiedzi innych userów. Dzisiaj mam do Was pytanie / prośbę - moglibyście ocenić, wskazać ewentualne błędy przy instalacji zaproponowanej mi przez hydraulika? Projektowane było tak aby cwu i grzejniki śmigały w razie braku prądu. W załączeniu schemat. Edytowane 28 Lipca 2010 przez pppit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr G 28.07.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 (edytowane) jeden błąd jest napewno - naczynie wzbiorcze z kotła - nie z grzejników - tym bardziej że na kotle zawory odcinające Piotr Edytowane 28 Lipca 2010 przez Piotr G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pppit 29.07.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Naczynko wzbiorcze jest z pionu bezpośrednio z pieca, z tegoż samego pionu odchodzą także odejścia na grzejniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr G 29.07.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 to ok tylko na trasie z kotła do naczynia nie powinno być zaworu odcinającego aby ktoś nie odcioł naczynia bo bedzie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts