Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wpisy w dzienniku...?

mr6319

Recommended Posts

Sama nie przeniosłabyś (bo są tam już wpisy innych osób, więc nie da się poprzez edycję i przenoszenie postów), ale już to zrobiłem - to drobiazg

Opisy jak zrobić link w sygnaturze są w dziale z dziennikami

ale jak nie masz ochoty się męczyć ;) to poniżej gotowiec do wklejenia w Twym profilu

- na górze strony "Ustawienia", po lewej "Edytuj sygnaturę", wklejasz tam skopiowany cały poniższy link i klikasz "zapisz" - i już

[url=http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172507-Wdzi%C4%99czny-M07-na-p%C5%82ycie] Wdzięczny M07 na płycie[/url]

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziekuje Ponury, jestes niezastapiony :) wlasnie zauwazylam,ze nie ma mojego dziennika w galerii, i szukalam go i znalazlam, teraz zalozylam oddzielny temat w komentarzach i postaram sie wkleic sygnature :)

Rowniez czytalam informacje jak zrobic sygnature, dziekuje.

Moje wstepne problemy chyba sie skoncza.

Wkleiłem link w Twoją sygnaturę

połączyłem tez temat w tej sprawie załozony w innym dziale z tym tutaj, jako że sprawa już rozwiązana

Jeśli chcesz, by sygnatura była widoczna w poprzednich postach, musisz każdy taki post edytować i trybie edycji zaawansowanej pod postem zaznaczyć okienko przy "Pokaż Twoją Sygnaturę"

zaraz poprawię

instrukcja jest podana do starego FM...nie moge znalezc u siebie opcji podpis.

podpis to obecnie sygnatura

nowa instrukcja też tam jest > http://forum.muratordom.pl/showthread.php?54466-Opis-jak-zrobi%C4%87-w-podpisie-linki-do-dziennika-i-komentarzy&p=4049647&viewfull=1#post4049647

Hej.

Widzę, że mam do czynienia z profesjonalistami w prowadzeniu dziennika:-)

Mam pytanko, czy można a jeśli tak to w jaki sposób edytować już opublikowane wpisy dziennika. Znalazłem w zakładce ustawienia możliwość edycji tytułu i opisu - to działa, ale jak edytować wpisy?

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

• 2 weeks później...
Hej.

Widzę, że mam do czynienia z profesjonalistami w prowadzeniu dziennika:-)

Mam pytanko, czy można a jeśli tak to w jaki sposób edytować już opublikowane wpisy dziennika. Znalazłem w zakładce ustawienia możliwość edycji tytułu i opisu - to działa, ale jak edytować wpisy?

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Ja wchodzilam pod kazdym postem w moim dzienniku w Edytuj i wybieralam wtedy Zaawansowana edycja... zdjecia popoprawialam i wpisy rowniez...sprobuj,moze ci sie uda :yes:

• 4 months później...