ponury63 30.01.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Sama nie przeniosłabyś (bo są tam już wpisy innych osób, więc nie da się poprzez edycję i przenoszenie postów), ale już to zrobiłem - to drobiazg Opisy jak zrobić link w sygnaturze są w dziale z dziennikami ale jak nie masz ochoty się męczyć to poniżej gotowiec do wklejenia w Twym profilu - na górze strony "Ustawienia", po lewej "Edytuj sygnaturę", wklejasz tam skopiowany cały poniższy link i klikasz "zapisz" - i już [url=http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172507-Wdzi%C4%99czny-M07-na-p%C5%82ycie] Wdzięczny M07 na płycie[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.01.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Dziekuje Ponury, jestes niezastapiony wlasnie zauwazylam,ze nie ma mojego dziennika w galerii, i szukalam go i znalazlam, teraz zalozylam oddzielny temat w komentarzach i postaram sie wkleic sygnature Rowniez czytalam informacje jak zrobic sygnature, dziekuje. Moje wstepne problemy chyba sie skoncza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.01.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 No coz, gotowiec jakos smiesznie u mnie wychodzi, skopiowalam i wkleilam i wyswietla mi sie w podgladzie to samo co wkleilam , a instrukcja jest podana do starego FM...nie moge znalezc u siebie opcji podpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.01.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 :cry: juz mnie to wykancza... uciekam bo siedze kolejna godzine i nic. Moze pozniej sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.01.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Wkleiłem link w Twoją sygnaturępołączyłem tez temat w tej sprawie załozony w innym dziale z tym tutaj, jako że sprawa już rozwiązanaJeśli chcesz, by sygnatura była widoczna w poprzednich postach, musisz każdy taki post edytować i trybie edycji zaawansowanej pod postem zaznaczyć okienko przy "Pokaż Twoją Sygnaturę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.01.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 czy to tak ma wygladac jak teraz? hmm trooche dziwnie... rety ale ja to potrafie zawrocic glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.01.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 zaraz poprawię instrukcja jest podana do starego FM...nie moge znalezc u siebie opcji podpis. podpis to obecnie sygnatura nowa instrukcja też tam jest > http://forum.muratordom.pl/showthread.php?54466-Opis-jak-zrobi%C4%87-w-podpisie-linki-do-dziennika-i-komentarzy&p=4049647&viewfull=1#post4049647 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.01.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Rzeczywiscie, ale w tych kolorach to ja zupelnie zglupialam i sie pogubilam, widac, ze ze mnie to blondynka Jeszcze raz dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.01.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiniel 30.01.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Hej. Widzę, że mam do czynienia z profesjonalistami w prowadzeniu dziennika:-)Mam pytanko, czy można a jeśli tak to w jaki sposób edytować już opublikowane wpisy dziennika. Znalazłem w zakładce ustawienia możliwość edycji tytułu i opisu - to działa, ale jak edytować wpisy?Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Hej. Widzę, że mam do czynienia z profesjonalistami w prowadzeniu dziennika:-) Mam pytanko, czy można a jeśli tak to w jaki sposób edytować już opublikowane wpisy dziennika. Znalazłem w zakładce ustawienia możliwość edycji tytułu i opisu - to działa, ale jak edytować wpisy? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Ja wchodzilam pod kazdym postem w moim dzienniku w Edytuj i wybieralam wtedy Zaawansowana edycja... zdjecia popoprawialam i wpisy rowniez...sprobuj,moze ci sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Ponury63 mozesz mi powiedziec, dlaczego u mnie nie wyswietlaja sie wpisy w dzienniku? sa tylko posty. Czy to ja musze gdzies sama zaznaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kos.aga 16.02.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kos.aga 16.02.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 14.07.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Witam to ja też zapytam gdyż nie mogę znaleźć: jak usunąć te skasowane wpisy z bloga - dziennika te, które widzę tylko ja? Są dość denerwujące a w końcu dziennik jest głównie dla mnie , a nie tylko dla odwiedzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.07.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Kiedyś mi odpowiedziano, że tak musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 14.07.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Dzięki za odpowiedź. Chociaż muszę przyznać, ze mnie zmartwiłaś. Na prawdę świat by się nie zawalił, jakby dali nam troszkę władzy nad własnymi blogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.07.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 dlatego jestem nadal w dziennikach a nie blogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 14.07.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Dopiero co zrobiłam porządek w blogu, ale jak mnie porządnie wkurzy to przeniosę się dziennik forumowy. Szkoda, że przez takie drobiazgi administratorzy zrażają do tej formy dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.07.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Starzy forumowicze już to przeżyli... albo uciekli na inne fora, albo co gorsza zrezygnowali z zaglądania tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts