MonkaD 29.07.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 (edytowane) Castorama i Leroy odpadają, ponieważ ich blaty mają szerokość 60 cm, a ja potrzebuję 62 cm. Edytowane 29 Lipca 2010 przez MonkaD pom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.07.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Ja w ten weekend jadę do dlh (katowice roździenskiego). Jestem zainteresowana palisandrem, i on akurat ma 62 cmps. masz jakiegoś sprawdzonego "montażystę" blató drewnianych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 29.07.2010 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Nie mam montażysty, chyba zlecę montaż Ikei, bo meble kupuję w Ikei (Lidingo). W weekend możesz blaty w dlh jedynie obejrzeć, bo magazyn jest nieczynny. Zamówisz sobie i w ciągu tygodnia dostarczą do sklepu, dzisiaj tam dzwoniłam i stąd wiem. Chciałam dąb albo iroko i w swoim magazynie nie mają, muszą sprowadzić. Chciałam kupić w Bielsku na miejscu, ale nie ma nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 29.07.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 W IKEA maja drewniane blaty o szerokości 62 cm ... Numerar się nazywają ... brzoza, buk i dąb ... Skoro tam kupujesz meble, to może i blat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 29.07.2010 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Mają w Ikei, ale ja chcę 3 metry, a w Ikei najdłuższy ma 2,45 i musiałabym mieć łączenie na środku, co mi się nie podoba niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 01.08.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 byłam w dlh, zamówiłam blat dębowy, strasznie jasny mają ten dąb, w Ikei całkowicie inaczej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.08.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 A mi zamknęli w sobotę dlh przed nosem . Powiedz, czy te blaty są z surowego drzewa, czy są już gotowe do montowania (oczywiście po poprzednim docięciu) ? Sami będziecie je montować ? Czy jakieś wskazówki odnośnie montażu można od nich otrzymać ? No i jak długo masz czekać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 02.08.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) W dlh czekać będę nie wiem jak długo, pracownik ma do mnie zadzwonić jak już będzie coś wiedział. Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez MonkaD :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 02.08.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Blat będzie w stanie surowym, stolarz wytnie nam dziury na zlew i płytę i ja go sobie zaolejuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.08.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Byłam wczoraj, uprzedzona jakością obsługi podążyłam do PANA a nie do niezadowolonej PANI i nawet udało mi się wyciągnąć conieco informacji. No nic, zdecydowałam już . dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 03.08.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Dzisiaj Pani była miła, więc może coś ją wczoraj ugryzło, w sumie każdy może mieć zły humor więc wykasowałam moje złośliwości. A czego ciekawego się dowiedziałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.08.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Interesowąły mnie metody łączenia, klejenie (chciałam podklejany blat aby uzyskać efekt takiego bardzo grubego blaty), i chciałam zobaczyć, czym różni się palisander B od zwykłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 06.08.2010 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 blat przyjechał, odbierzemy go we wtorek więc napiszę czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renao 30.06.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Pojechałam dzisiaj do DLH w Katowicach - no i klops, nie ma zlikwidowali . Jak mi zrobili wycenę w Warszawie to padłąm - blaty 1700 i do tego transport - 850 zł! Czy ktoś wie gdzie na Śląsku lub w okolicy Bielska można kupić blaty dębowe 4-metrowe? Ewentualnie - czy dałabym radę przywieźć taki blat z Warszawy na dachu Hyundai Santa Fe? Ktoś praktykował samodzielne przewożenie blatów?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.07.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Jechałam ostatnio dwupasmówką i zauważyłam, że w Czechowicach Dziedzicach obok KFC i Grill baru otworzyli jakiś wielki sklep z drewnem budowlanym. Ale nie byłam tam i nie wiem czy kupisz blaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renao 01.07.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Dzięki. Jeżdżę tamtędy codziennie ale nie zwróciłam uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts