kuba04 29.07.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Witam, szukam ludzi którzy wybudowali lub są w trakcie budowy domu ZEFIR z pracowni IGN. Podoba mi sie ten projekt i mam zamiar go kupić, tylko przed tym chciałbym go zobaczy bliska, najlepiej od środka i usłyszeć opinie o tym projekcie, jak się go budowało, jakie były koszta poszczególnych etapów, co pozmienialiście w projekcie itd. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba04 02.08.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam ponownie,chyba nie ma zwolenników tego projektu, a ja sie prawie na niego zdecydowałem. A jak myślicie jest to projekt bardzo drogi w budowie? Mam zamiar zlikwidować jedna lukarnie - boczna- a w jej miejsce wstawic dwa okna dachowe. Moze jest ktoś z zachodniopomorskiego kto mieszka już w tym domku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts