Lidia_G. 29.07.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Witam serdecznie Jeśli macie ochotę poczytać, to zapraszam, jeśli dodacie jakiś komentarz, to świetnie, a jeśli przy okazji ktoś z Was szepnie jakieś miłe słówko, to będzie mi baaardzo miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 30.07.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Zapowiada się cudownie!!!Przyjemnie się czyta, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 30.07.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 trzymam kciuki za dalszy rozwój wydarzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 30.07.2010 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 dzięki, kochane jesteście fajnie dostać takie miłe komentarze na samym początku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.07.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Szepnę miłe słówko na powitanie. Hiltona rzeczywiście chyba nikt nie przebije. Będę zaglądać i kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 09.08.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam Jak tam ławy?? Już zalane? Hilton jest the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 10.08.2010 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam i o zdrowie pytam.Jakaś cisza w dzienniku. Tacy zarobieni jesteście że czasu ni macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 10.08.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 haha zalatani, ale własnie zabieram się dzisiaj za uzupełnianie - tylko aparat mąż zostawił a aucie na nockę, więc zdjęcia będą w najbliższym czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 11.08.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam. Hilton jest superancki tylko uważaj bo Paris się do ciebie wprosi na noc . Zapisuje się jako podglądacz oglądacz chyba mogę? jakbyś chciała coś wiedzieć o labradorach to służę pomocą mam dwa- psa i sukę Pozdrawiam i czekam no fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 11.08.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 hejka, pewnie, że możesz podglądać - każdy może ja zrewanżuję się tym samym. na razie widziałam pierwsze zdanie Waszego dziennika i wiem już, że mieszkać będziecie koło Ełku - to całkiem niedaleko nas jeśli chodzi o Paris, to tak miżemy nazwać działkę i będzie komplet hehe, co zaś się tyczy labków, to dzięki za pomoc, ale pod namowami znajomych, którzy mają goldeny chyba zostaniemy przy tym wyborze - mamy też w bliskim otoczeniu labradory i strasznie nas one chwytają za serce, ale już wybraliśmy i chyba tak zostanie... foty wkrótce... daj zdjęcia swoich pupili pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 11.08.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 bajecznie się zrobiło:)tak tak czekamy na fotki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 11.08.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 pieski sa u mnie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 15.08.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Faktycznie 'mury pną się do góry' i zdjęcia oddają treść zdarzeń Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.08.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam się poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek86 17.08.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Witamczy ten fundament w części niepodpiwniczonej nie powinien być schodkowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 18.08.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Gosiek, trochę mnie nastraszyłaś, więc w te pędy sprawdziłam co i jak. Ten fundament w projekcie jest schodkowy, ale jak wyjaśnili mi (każdy osobno) mój kierownik budowy i nasz murarz, to, co mamy, jest równoznaczne z fundamentem schodkowym, a można robić tak, gdy grunt jest stabilny (a nasz jest) - w niczym nie odbiega to od zasad rzemiosła budowlanego i jest ok. Ufam murarzowi (wiem, wiem, jakie są zasady ograniczonego zaufania ), bo już niejednokrotnie pokazał, że jest po NASZEJ stronie pokazując nam tańsze czy lepiej sprawdzające się rozwiązania. Poza tym on nic nie robi bez konsultacji z naszym kierbudem... Mam nadzieję, że chałupa nam się nie zawali Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 19.08.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Masz bardzo fajny styl pisania - miło się czyta. Ciekawa jestem co będzie dalej, więc czekam niecierpliwie na następny odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 19.08.2010 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Dzięki, Dorfi Taki komplement od ELITY FORUM ma podwójną wartość Lecę się zrewanżować i poczytać Twój dziennik... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 20.08.2010 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 LidkaNieżle pojechne:lol2:- w sprawie pasztecika.Ubawiłam się czytając, może jak taki dobry był wprowadzicie go na stałe do Waszej rodzinnej diety- taka nowa tradycja. Raz do roku w tym samym gronie. Lidka muszisz być fest babka, że taką dużą rurę obejmiesz nogami:P Jeśli chodzi o poważniejsze sprawy.... to budowa idzie Wam jak burza, byle tak dalej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 20.08.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 nie powiem czytając o tym pasztecie musiałem sie powstrzymywać by nie parsknąc śmiechem a wiecie w pracy jestem wiec dziwinie by sie na mnie patrzyli Pozdrawiam i czekam na jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts