Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jestem, to znaczy byłam tu przez chwilę. Chorujemy, ale uzupełniłam trochę dziennik, żeby już psów na mnie nie wieszano, bo jak jest ich zbyt dużo, to ciążą, niczym źle wyprawione (psie :D) futro. :)
  • Odpowiedzi 598
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czesc lidio

witaj w klubie chorujących nasze dzieciaki od tygodnia w szpitalu ale moze dzisiaj je wypuszcza bo ile można ze szpitala do pracy z pracy do szpitala

wyglada to superaśnie no i trawka niczego sobie..

pozdrówka i zdrówka życze

ps wkleiłem pare zdjęc u siebie

Hej,

Yuczka, jak patrzę na Twój piękny dom to mi się nie chce wierzyć (albo pamiętać), że Ty drzwi podczas przeprowadzki nie miałaś... :)

makawel, jeszcze dziś polecę zerknąć na nowe fotki. Mam nadzieję, że maluszki już w domu - życz im zdrówka od "forumowej ciotki" :)

Ośku, cieszem siem, żem Ciem zadowoliła, bo to wbrew pozorom łatwe nie jest - wystarczy się z letka narazić i już można porożem oberwać. :)

Ilonka, buziaki na powitanie i dziękczynne za ciepłe słówko. Tak dawno u ciebie nie byłam, że aż wstyd - już lecę się poprawić. :yes:

Hej,

Ośku, cieszem siem, żem Ciem zadowoliła, bo to wbrew pozorom łatwe nie jest - wystarczy się z letka narazić i już można porożem oberwać. :)

Oś jeno z pozoru groźny... znaczy siem jak mu się na kopytko nastąpi...:yes:

jeszcze nas trzymają ale może dzisiaj wypuszczą do domu wreszcie(oczywiście nie nalegam jak uzanja ze można to zabieram do domku jak nie to posiedze i pospie jeszcze troche w szpitalu)

A nastąpił Ci któś na kopytko w szpiluni?... :D

makawel, trzymam kciuki za to, żeby Was wreszcie puścili do domu - tam się szybciej dochodzi do zdrowia niż w szpitalu. Byłam u Ciebie, ale nowe fotki się nie otworzyły... nie bądź taki tajemniczy... :)

Lidzia jestem i ja ......... ;)............ elewacja prawie tak ladna jak u mnie :p...... trawa u Ciebie ladniejsza zdecydowanie ;).

Kochana pieknie jest tylko dla mnie jak zwykle niedosyt obfocenia .....

• 1 month później...

http://img502.imageshack.us/img502/2761/33399091.jpg

Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Ci szczerze

Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę

Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni

Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei

By spełniło się choć jedno z twoich marzeń

Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń!

Antosia, Jasiek, Marta i Bartek ze Stańczykowa ;)

• 2 weeks później...