yuka 06.05.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Może się mylisz;) Skontaktuj się z nimi, wiem, że mają przedstawicielstwa w różnych miejscach, coś mi się Bydgoszcz o uszy obiła, to już bliżej, prawda? Może jeszcze gdzieś bliżej Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 07.05.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Dzięki, tak zrobię - chyba, że znajdę jeszcze coś fajnego bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 13.05.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 LIDKA!!!!!!!!! Gratuluję daru przekonywania z tym goldenem!!!!!!!!! SUUUPER-zazdroszcze hehe. Bo ja zwierzaki uwielbiam i juz przebieram nóżkami, na razie w planach (oprócz kopytnych): kicia, piesek, królik obecny o ile dozyje, no i moze kurki ze 2szt. Kiedy piesek się pojawi, będzie z hodowli taki wystawowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.05.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Lidzia, dzięks za kawkę... Znów mnie diabli przynieśli Tyż siedzę IV piętrze i tyż siem bojem:o, wziąć psa do bloku... może w sierpniu się coś wyklaruje... nie będę się martwić na zapas, chociaż już się po hodowlach rozglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.05.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 dziewczyny pies to profilaktyka przeciwzawałowa. ruszać się trzeba bo czy pogoda czy niepogoda wyjść trzeba.ale wdzięczność pupila bezcenne...pamiętajcie że jakbyście weszły z gwiazda filmową do domu to pies i tak wybierze WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 18.05.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 dziewczyny pies to profilaktyka przeciwzawałowa. ruszać się trzeba bo czy pogoda czy niepogoda wyjść trzeba.ale wdzięczność pupila bezcenne... pamiętajcie że jakbyście weszły z gwiazda filmową do domu to pies i tak wybierze WAS Ilona, święta racja z tym psem, Ty jesteś Panem swojego psa, kot jest Twoim panem:), Lidka, ja już niejednokrotnie zmieniałam decyzje odnośnie domu:), ale co się martwisz na pewno ramy okien w środku w wielu miejsach będą przysłonięte jeśli nie zawsze to często, więc nie przejmuj się, żeby kolor ram okiennych pasował do podłogi, lepiej to zgrać z drzwiami:). Trzymaj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 24.05.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Cześć, Kochane Dzięki! Zawsze można na Was liczyć. Macie rację z tym fajniejszym życiem, gdy w domu jest zwierzak - brałam to pod uwagę podejmując decyzję - przy takim stworku każdy bardziej się otwiera, podobno dzieci lepiej się rozwijają, łatwiej się odnajdują wśród ludzi i są bardziej spontaniczne. Poza bałaganem i rozkopanym ogrodem - same plusy! Psa lub "psicę" już zamówiliśmy. Jesteśmy lekko przerażeni, ale wiem, że wszystko się ułoży, bo skoro ludzie przeżyli wojnę, to my z tym sobie poradzimy. Co do podłóg, to będą według wcześniejszych planów - przez mniej więcej rok i tak ich nie będzie widać, bo będziemy musieli w nowym domu mieć na podłogach jakieś wykładziny, żeby ten zgagulec się nie ślizgał i sobie stawów biodrowych nie zniszczył, bo dysplazja to częsta choroba goldenów... Łośka, rozglądaj się, rozglądaj! Dacie radę! Wygrana jest wielka, bo Ilona mówi, że można przebić nawet gwiazdę filmową... - ja w to wchodzę! (pierniczyć wykładziny!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.05.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Łośka, rozglądaj się, rozglądaj! Dacie radę! Wygrana jest wielka, bo Ilona mówi, że można przebić nawet gwiazdę filmową... - ja w to wchodzę! (pierniczyć wykładziny!) Oooo proszszsz.... jak tak to WCHODZĘ W TO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 27.05.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Lidka, fajnie że już umowa spisana, mówią, że od okien to już nie budowa a dom:), takie przesuwne tarasy są świetne i gdyby było więcej kasy może i my byśmy się zdecydowali, ale jest jak jest;). Pozdrawiam i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 27.05.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Łosiulka, bierz tego psiora i będziemy za gwiazdy robiły - ciekawe czy mężowie to wyczują i kupią do chałup czerwone dywany... Ola, masz rację, że jak są okna to już firanki można wieszać - nie szkodzi, że na podłogach jeszcze prawie klepisko Co do suwanki, to ja też płaczę nad kosztem, ale obiecałam sobie, że okna to Artur, więc się się wcinam - wybrałam tylko kolor, a mój mąż chodzi zachwycony i 10x dziennie powtarza mi, że będę piszczeć z radości jak już to okno będzie zamontowane... ech, życie - okazuje się, że niektórym do szczęścia wystarczą tylko suwane drzwi... może to i lepiej niż gdyby zachorował na jakieś Porsche...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 31.05.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 przyszlam popatrzec,a tu juz okna sa,a te suwane to juz sobie wyobrazam-mmmmmmmm:)))))))) miodzio beda. Pozdrawiam cieplutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 12.06.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Lidka, w takim razie czekam na fotki okienek w Waszym domu:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 18.06.2011 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 już już kochane - fotki wstawię jutro, bo dziś zanim mi się załadują do albumu, to mnie ranek niedzielny zastanie Buziaki dla wszystkich - lecę spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.06.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Lidzia ja tam nie chcę być upierdliwa ale jutro minęło 3 dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 23.06.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Oj, tam, Ilonka - czepiasz się takich drobiazgów Wkleję - przysięgam, ale mam małą obsuwę w ważnej dla mnie sprawie i jak sobie pomyślę, że zanim zdjęcia mi się na onetowy album załadują, to miną wieki, to odpuszczam i odkładam na dzień czy dwa - stąd poślizg. Słowo harcerza, że wstawię - myślę, że w piątak się uda. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.06.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Lidka zaglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 04.07.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 O to i ja się upomnę, zawsze mnie upominają, więc sprawdzam jak to jest! Gdzie te foty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 07.07.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Lidka Lidka, poszalałaś z tymi zdjęciami, super okienka wyglądają. Nie mogę doczekać się dużych tarasowych i gratuluję rozpoczęcia prac ogrodzeniowych. Pochwal się no jakąś inspiracją odnośnie efektu końcowego Waszego ogrodzenia, bo zapowiada się interesująco:). Ja na weekend jadę w do rodzinnnego domku, a na budowie czuwa mąż z teściem:). Pozdrawiam, a przy okazji obiecuję po powrocie cosik wkleić do dziennika. papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 07.07.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Witam Gospodynię, Zapowiada sie bardzo fajny parterowy domek. Moje klimaty Jesli mozna, to bede tu czesciej zagladac. Malo z krzesla nie spadlam tak sie smialam jak przeczytalam o tym pasztecie ) Dobra jestes...do tesciowej "miauuuu" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 09.07.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Hej, Dziewczyny dzięki za miłe słowa... Łośka - uwielbiam jak zaglądasz dziś albo jutro lecę na przeszpiegi do Ciebie. Ilonka "jutro" wreszcie nadeszło (jakoś mi tu Bondem zawiewa, ale cóż tam ) Oleńko mam nadzieję, że weekend u rodziców będzie totalnie "rozpieszczony" - ja tak mam jak jeżdżę do swoich - suuuper relaks i powrót do dzieciństwa... Jadę za tydzień na tydzień Mówisz i masz - mam nadzieję, że jeszcze dziś uda mi się wstawić foty ogrodzenia. Maciejka2, witam Cię - super, że wpadłaś - zaglądaj kiedy tylko masz ochotę. Jeśli masz dziennik, to wklej proszę link - chętnie bym się wybrała w odwiedziny . Co do teściowej, to jest tak wyluzowana, że ja jeszcze lepsze rzeczy do niej mówię, ale tu trochę nie wypada powtarzać A pasztecik obrósł już zasłużoną legendą Dziś jeśli zdążę napiszę jeszcze kilka śmiesznych słów na temat przewałek, jakie ostatnio miałam z murarzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts