Lidia_G. 28.08.2011 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 weź, weź.... może coś z tego wyniknie jak Ci będzie tych rogów szukał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.08.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Dziewczyny PS. Rogów nie znaleźlim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.08.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Dziewczyny PS. Rogów nie znaleźlim A nie mowilam , ze z Ciebie to Fajoska Bezrogowa Loska jest (FBL ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 30.08.2011 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 skoro nie ma rogów, to można głaskać Łosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.08.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 i chłopa też Grzeczny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.08.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 No to mnie z wieczora... późnego przyznam ubawiłyście...:lol2: Pozdrówka od bezrogiego Osia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.08.2011 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 I tak ma byc grunt to good mood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 31.08.2011 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Atijka, a Ty skąd taka dobrze poinformowana - głaskałaś tegoż chłopa??? http://emotikona.pl/emotikony/pic/2wow2.gif No nie mogę! A Ty się Łośka nie śmiej, ino sprawdzaj! ...chociaż przecież rogów nie masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.08.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 A Ty się Łośka nie śmiej, ino sprawdzaj! ...chociaż przecież rogów nie masz... Znaczy się, starym zwyczajem: UFAĆ I KONTROLOWAĆ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 31.08.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 No jak głaskałaś, jak głaskałaś, jak nie głaskałam. Ino Łośka rogów ni ma , znaczy chłop grzeczny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.10.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Lidka, zaglądam i postępów gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 10.10.2011 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Uprzedziłaś mnie, Łośka, bo właśnie się do Ciebie wybieram Już lecę...Rób kawę!.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.10.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Lidzia, fajny pomysł z tym murkiem Na śmietnik jeszcze się u mnie muchy nie gonią..., a trzeba go w końcu zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 11.10.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Dzięki Łośku Z tym śmietnikiem to u mnie jest tak, że my też pewnie byśmy jeszcze o tym nie myśleli, gdyby nie to, że chcemy "wykonać murarzami" wszystkie prace, żeby już wiosną ich nie potrzebować - chyba, że do kosmetycznych spraw. Chłopaki mają już umówioną na przyszły rok dużą budowę i nie chcę ich potem odrywać od roboty i nie daj Boże jeszcze, ganiać po województwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.10.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Czeeeee :D:D:D Postępy ogromniaste. W pierwszym momencie myślałam , że faktycznie chcesz się od sąsiadów murem odgrodzić. Już chciałam Ci współczuć,że jakieś gadziny masz za miedzą, ale jeśli tylko o błoto chodzi to spoko Pomysł z ręcznikiem super, ale muszę przyznać Kochana, że Męża masz mocno kreatywnego A siekierą w bagażniku i komentarzem do tejże, to już całkiem mnie położyłaś :rotfl: Nie znikaj już z forum na tak długo , bo masz cudowną moc poprawiania mi humoru :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 14.10.2011 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 (edytowane) Ooooo matko! Atijka, pisz mi tak jeszcze! Jak to dobra energia wraca! Nie chcę się tylko w miły sposób odwdzięczyć za to, co napisałaś, ale naprawdę, Ty, Łośka, Yuka i Edyta jesteście jak balsam. Czasem jak czytam Twój dziennik i Twoje komentarze, to rechoczę głośno ze śmiechu, aż monitor mam zapluty. Nawet jak już się tak "mocno" wprowadzisz i "rozmieszkasz" w tym swoim domu na całego, to nie zmykaj z FM, bo będzie baaaardzo smutno Co do kreatywności mojego Artura, to książkę mogłabym już chyba napisać - pomysły czasem ma takie, że nie wiem czy się śmiać czy płakać... Najgorsze, że to jest zaraźliwe, albo przekazywane w genach, bo dziewczyny też potrafią mnie czasami osłabić. Buźka Edytowane 14 Października 2011 przez Lidia_G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.10.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Witaj Lideczko przypałętałam się do Ciebie bo chcę podziękować za wsparcie i numer telefonu. rok temu się zaczęło a w lipcu tego roku się skończyło,nie można udawać ślepej, głuchej i niedorozwiniętej. od lipca już troszkę czasu minęło, wiec uczę się żyć od nowa każdego dnia. jeszcze raz dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.10.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Lidka :lol2: Dla równowagi, to i mój monitor zapluty :lol2: Muszę zapamiętać tę mądrość życiową i powtórzyć Teściowej A Twoje słowa troszkę wyżej mnie zawstydziły, jednakowoż niezmiernie mi milutko:hug: Ilonka grunt to się podnieść i patrzeć z nadzieją w każdy nowy dzień. Cieszę się, że dajesz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.10.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Lidzia, zaglądam ale coś mało ostatnio kreatywna jestem jeśli chodzi o posty... ZIMA CHYBA IDZIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 17.10.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Cześć Lidka, a moja nieobecność u Ciebie to już naprawdę wstyd!!! Gratuluję tego śmietniczka. U nas też by się przydał no i okno tarasowe przepiękne!!!!!!!!!!!Super sprawa i luksus każdego dnia!Gratuluję i dzięki za odwiedzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts