Moose 03.11.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 masz rację - może się wzajemnie nie pożrą... a jak doguś podskoczy, to kopytkiem go, kopytkiem! Toż to delikatny stworek... trza perswazyją... Losico dog ....... szczena opadla ........... wspaniale psisko ...... Takie tam marzenia z dzieciństwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.11.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Takie tam marzenia z dzieciństwa... Czyli od 20 lat rozumiem ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 04.11.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Lidzia, faktycznie dużo za te wewnętrzen krzyknęli Wam, jeśli podobają Ci się nasze drzwi, to wierz mi że zapłaciliśmy sporo sporo taniej, a firma, z której zamawialiśmy jest z Iławy i niestandardowe robią pod zamówienie. Tak w dużym skrócie jaky Cię temat zaciekawił, pisz. Pozdrawiam, Faktycznie pogoda cudna na takie prace. papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 04.11.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Oluś, pisałam to samo już w Twoim dzienniku, wklejam do siebie i jeszcze wyślę Ci na priva. Zabezpieczam się z każdej strony, by temat Ci nie umknął OLEŃKO, NAPISZ MI, PROSZĘ, NA PRIVA NAMIARY NA FIRMĘ OD DRZWI - IŁAWA JEST NIEDALEKO, WIĘC JESTEM BARDZO ZAINTERESOWANA. A jak z jakością wykonania Waszych drzwi? Na zdjęciach prezentują się super - zadowolona jesteś? Detale są dopracowane? Będę Ci bardzo wdzięczna, jeśli dzięki temu zaoszczędzimy trochę kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 04.11.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Lidka, oczywiście temat mi nie umknął:)Napisałam na priva:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Czyli od 20 lat rozumiem ........ Heheheheh :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.11.2011 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Heheheheh :rotfl: Ale , ze co ???? ze od 19 ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 05.11.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Gdzie tam! Łośka 19 za 2 lata skończy Ola, dzięki - odpisałam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.11.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Gdzie tam! Łośka 19 za 2 lata skończy Ola, dzięki - odpisałam na priva. Lidzia cholerka ja to tylko dodawac umiem ...... z odejmowaniem ( zwlaszcza kasy ) kiepsko u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2011 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Gdzie tam! Łośka 19 za 2 lata skończy TAK SIĘ CZASEM CZUJĘ... Szkoda, że jeno czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.11.2011 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 TAK SIĘ CZASEM CZUJĘ... Szkoda, że jeno czasem... A powinnas zawsze .... bo wygladasz na te 17 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 07.11.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Eeee, tam - ze zdjęcia widać, że młoda łosica Edytka, całe zazdroszczę Ci, że umiesz dodawać, bo dzięki temu pewnie kasa sama się produkuje - ja jak mam cokolwiek w portfelu, to jakby mnie parzyło i zaraz muszę się tego pozbyć. Mój mąż już chyba z 8 lat się śmieje z tego jak chciałam zarobić 36 tys. w ciągu roku wynajmując mieszkanie ludziom i biorąc za wynajem po 300 zł!!! http://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gif To by było na tyle - mnie się lepiej odejmuje - latka też. Łośka - czuj się jak najdłużej jak smarkula - to fantastyczne uczucie - wtedy ma się wrażenie, że nie ma rzeczy niemożliwych i co najważniejsze, to działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.11.2011 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Lidzia liczy sie pomysl .... i nie wazne czy 36 tys. czy 36 zl. lepiej cos robic niz bezczynnie siedziec a co do mnie to jakos sobie radze ..... jak to moja Kolezanka mowi mam niezwykla zdolnosc zjednywania sobie ludzi .... rowniez potrafie ich skutecznie zrazic do siebie ( tych ktorych nie lubie ) ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 08.11.2011 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Edytka, mam tak samo! Jak kogoś kocham to z "kopytami" i z wzajemnością, ale jak już stwierdzę, że nie warto kogoś lubić, to ten ktoś mnie nienawidzi. Fajnie, że ten klub nie jest jednoosobowy - mój mąż jak się wygłupiamy mówi do mnie czasem "moja ukochana zołzo" - coś w tym jest... A gdy się zastanawiam czemu moi rodzice tak go uwielbiają, to ma zawsze tę sama odpowiedź "kochają mnie za to, że zabrałem im z domu taka zołzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 14.11.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Kolor elewacji jak najbardziej udany:) U nas też miało być kremowo-śmietankowo-ecru, ale jak zwykle ostateczną decyzję podjęłam na dwie minuty przed złożeniem zamówienia. Nie przejmuj się nadchodzącą zimą - wyobraź sobie ile masz czasu na rozplanowanie wszystkiego, co Cię czeka w ostatnim etapie, chyba, że już wszystko zaplanowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.11.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 mój mąż jak się wygłupiamy mówi do mnie czasem "moja ukochana zołzo" - coś w tym jest... Kupiłam nawet kiedyś książkę "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy " Mądra książka:D A ja kochana zołza, tak mówi i mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 17.11.2011 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Hej, lilan fajnie, że wpadłaś. Dzięki za dobre słówko. Mój mąż wczoraj nieźle się ubawił widząc jak murarze odwalili Ci w powietrzu narożniki domu , a ja myślałam, że tylko my mamy designerów od siedmiu boleści - na naszej budowie każdy wykonawca próbuje nam dom urządzać - żyć nie umierać! Atijka, widzę, że z tymi zołzami, to jedziemy na podobnym wózku. Mój mąż przebił kiedyś samego siebie gdy był chory - już nie pamiętam co go bolało, ale rozchylił poły koszuli odsłaniając klatę i rozdzierającym głosem krzyknął: "pluj!" Nie wiedziałam o co chodzi, a on mi na to, że na takie dolegliwości najlepszy jest jad żmii. Na zmianę z "ukochaną zołzą" bywam więc i "ukochaną żmiją" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.11.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Atijka, Mój mąż przebił kiedyś samego siebie gdy był chory - już nie pamiętam co go bolało, ale rozchylił poły koszuli odsłaniając klatę i rozdzierającym głosem krzyknął: "pluj!" Nie wiedziałam o co chodzi, a on mi na to, że na takie dolegliwości najlepszy jest jad żmii. " :rotfl: leżę i płaczę..........:lol2:monitor opluty :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.11.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Eeee, tam - ze zdjęcia widać, że młoda łosica Hehehe znaczy dobre zdjęcie... Jak kogoś kocham to z "kopytami" i z wzajemnością, ale jak już stwierdzę, że nie warto kogoś lubić... Dołączam do klubu zołz Mój Tatuś do małża mówi: Jak ty z tą zarazą wytrzymujesz... rozchylił poły koszuli odsłaniając klatę i rozdzierającym głosem krzyknął: "pluj!" Nie wiedziałam o co chodzi, a on mi na to, że na takie dolegliwości najlepszy jest jad żmii. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.11.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Lidzia Ty jak cos napiszesz to ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts