Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika L i A - Nasz mały kawałek świata

Recommended Posts

• Odpowiedzi 598
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidzia, faktycznie dużo za te wewnętrzen krzyknęli Wam, jeśli podobają Ci się nasze drzwi, to wierz mi że zapłaciliśmy sporo sporo taniej, a firma, z której zamawialiśmy jest z Iławy i niestandardowe robią pod zamówienie. Tak w dużym skrócie jaky Cię temat zaciekawił, pisz. Pozdrawiam, Faktycznie pogoda cudna na takie prace. papa

Oluś, pisałam to samo już w Twoim dzienniku, wklejam do siebie i jeszcze wyślę Ci na priva. :) Zabezpieczam się z każdej strony, by temat Ci nie umknął :)

OLEŃKO, NAPISZ MI, PROSZĘ, NA PRIVA NAMIARY NA FIRMĘ OD DRZWI - IŁAWA JEST NIEDALEKO, WIĘC JESTEM BARDZO ZAINTERESOWANA.

A jak z jakością wykonania Waszych drzwi? Na zdjęciach prezentują się super - zadowolona jesteś? Detale są dopracowane?

Będę Ci bardzo wdzięczna, jeśli dzięki temu zaoszczędzimy trochę kasy... :D

Eeee, tam - ze zdjęcia widać, że młoda łosica :D

Edytka, całe zazdroszczę Ci, że umiesz dodawać, bo dzięki temu pewnie kasa sama się produkuje - ja jak mam cokolwiek w portfelu, to jakby mnie parzyło i zaraz muszę się tego pozbyć. :) Mój mąż już chyba z 8 lat się śmieje z tego jak chciałam zarobić 36 tys. w ciągu roku wynajmując mieszkanie ludziom i biorąc za wynajem po 300 zł!!! http://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gif

To by było na tyle - mnie się lepiej odejmuje - latka też. :)

Łośka - czuj się jak najdłużej jak smarkula - to fantastyczne uczucie - wtedy ma się wrażenie, że nie ma rzeczy niemożliwych i co najważniejsze, to działa! :D

Lidzia liczy sie pomysl .... i nie wazne czy 36 tys. czy 36 zl. lepiej cos robic niz bezczynnie siedziec ;) a co do mnie to jakos sobie radze :yes:..... jak to moja Kolezanka mowi mam niezwykla zdolnosc zjednywania sobie ludzi .... rowniez potrafie ich skutecznie zrazic do siebie ( tych ktorych nie lubie :cool: ) .....

Edytka, mam tak samo! Jak kogoś kocham to z "kopytami" i z wzajemnością, ale jak już stwierdzę, że nie warto kogoś lubić, to ten ktoś mnie nienawidzi. :D

Fajnie, że ten klub nie jest jednoosobowy - mój mąż jak się wygłupiamy mówi do mnie czasem "moja ukochana zołzo" - coś w tym jest... :) A gdy się zastanawiam czemu moi rodzice tak go uwielbiają, to ma zawsze tę sama odpowiedź "kochają mnie za to, że zabrałem im z domu taka zołzę" :D

Kolor elewacji jak najbardziej udany:) U nas też miało być kremowo-śmietankowo-ecru, ale jak zwykle ostateczną decyzję podjęłam na dwie minuty przed złożeniem zamówienia. Nie przejmuj się nadchodzącą zimą - wyobraź sobie ile masz czasu na rozplanowanie wszystkiego, co Cię czeka w ostatnim etapie, chyba, że już wszystko zaplanowałaś;)

Hej, lilan :) fajnie, że wpadłaś. Dzięki za dobre słówko.

Mój mąż wczoraj nieźle się ubawił widząc jak murarze odwalili Ci w powietrzu narożniki domu :D , a ja myślałam, że tylko my mamy designerów od siedmiu boleści - na naszej budowie każdy wykonawca próbuje nam dom urządzać - żyć nie umierać! :D

Atijka, widzę, że z tymi zołzami, to jedziemy na podobnym wózku. Mój mąż przebił kiedyś samego siebie gdy był chory - już nie pamiętam co go bolało, ale rozchylił poły koszuli odsłaniając klatę i rozdzierającym głosem krzyknął: "pluj!" Nie wiedziałam o co chodzi, a on mi na to, że na takie dolegliwości najlepszy jest jad żmii. :D

Na zmianę z "ukochaną zołzą" bywam więc i "ukochaną żmiją" :D

Atijka, Mój mąż przebił kiedyś samego siebie gdy był chory - już nie pamiętam co go bolało, ale rozchylił poły koszuli odsłaniając klatę i rozdzierającym głosem krzyknął: "pluj!" Nie wiedziałam o co chodzi, a on mi na to, że na takie dolegliwości najlepszy jest jad żmii. :D

" :D

:rotfl::rotfl: leżę i płaczę..........:lol2::lol2:monitor opluty :rotfl::rotfl:

Eeee, tam - ze zdjęcia widać, że młoda łosica :D

Hehehe znaczy dobre zdjęcie... ;)

Jak kogoś kocham to z "kopytami" i z wzajemnością, ale jak już stwierdzę, że nie warto kogoś lubić...

Dołączam do klubu zołz :rotfl:

Mój Tatuś do małża mówi: Jak ty z tą zarazą wytrzymujesz... :lol2:

rozchylił poły koszuli odsłaniając klatę i rozdzierającym głosem krzyknął: "pluj!" Nie wiedziałam o co chodzi, a on mi na to, że na takie dolegliwości najlepszy jest jad żmii. :D

:rotfl::rotfl::rotfl: