martaibartek 07.12.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Martusia! Toż ja pędzę po chleb i sól i chyba po setkę, bo Ty zaglądasz raz na ruski rok - to chyba świadczy o tym, że ruski rok własnie minął. dawaj, bo dziś mam właśnie ochotę na coś mocniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.12.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 pała na wysokości i inne rozbawiłam się do łez dzięki.Uściskaj proszę ode mnie dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 pała na wysokości i inne rozbawiłam się do łez dzięki.Uściskaj proszę ode mnie dziewczynki Tiaaa trza jej przyznać... ma dar opowiadania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 17.12.2011 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Hej, Kochane, Martusia, parę dni minęło od tej Twojej ochoty na coś mocniejszego, ale co się odwlecze, to nie uciecze, więc zapraszam na lampeczkę czegoś pysznego. Ilonka, dzięki, wyściskam, Łośka, najpierw musi być co opowiadać, dar, to sprawa marginalna - jak jest temat, to samo się opowiada - zresztą Ty o tym najlepiej wiesz, bo Twój dziennik czyta się ja książkę - czytało, ma się rozumieć, bo przecież ktoś się wyprowadził z dziennikiem na jakieś rubieże Edytowane 17 Grudnia 2011 przez Lidia_G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 17.12.2011 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 A'propos kolęd, napisałabym więcej, ale nie chce się tu narażać na komentarze zgorszonych lub zniesmaczonych, bo temacik szerszy nieco, ale niekoniecznie nadaje się na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Lidka, nie wykręcaj się... jak kto zgorszony niech nie czyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.12.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 i owszem dawaj te kolęndowe zawijasy ,mnie trza pocieszyć - zapomniałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 19.12.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Especially for You, Laseczki Od razu zastrzegam, że to nie będzie zbyt mądre - ba! to nie będzie WCALE mądre "Jezus malusieńki wyszedł se z wanienki, wytarł główkę, wytarł nóżki, pójdzie do panienki... wytarł główkę, wytarł nóżki, pójdzie do panienki... Maria też tam będzie, ona bywa wszędzie... więcej nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 19.12.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 A jak się tu jakaś pikieta do moich komentów przyplącze, to będzie Wasza wina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.12.2011 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Noszszsz karwa... zakwiczałam... aże siem pies zdziwił i do mnie przylazł... Lidka, to oznacza, że nie tylko my mamy gupie pomysła i tak se przerabiamy teksty... Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2011 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 http://img405.imageshack.us/img405/5268/swietax.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.12.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 no toś mię kobieto rozbawiła SUPER:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 20.12.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 gdzie jest Jezus??????????? Lidia ty to masz da opowiadania morda mi się cały czas śmieje:) :) a i dziś ja zapraszam na kielonka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 20.12.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 (edytowane) Łośka, ty mi psa nie strasz, bo czkawki się biedak nabawi albo niebożę na każdy śmiech będzie reagował ucieczką pod stół! Co do przeróbek, to u nas prawie każda polska piosenka jest przerabiana, mało tego, jak mążulek przerobił dzieciom piosenkę skaldów "kulig", to jak rok temu córka usłyszała w radiu prawdziwą wersję, to oburzona była, że nie ma tam frazy "jadą jadą konie, pędzą po betonie...", a parę dni temu sprzeczała sie ze mną, że Freddie to "miał kury", a nie Mercury. Ręce mi opadły - nie powiem co jeszcze, bo nie przyznam się do prawa grawitacji w TYM względzie. Ilonka, o to chodziło - śmiej się ile wlezie, bo to oczyszcza, a nic nie działa lepiej niż endorfinki i dopaminka. Martuś, zaraz lecę na jednego! Dziewczyny, dziś mi szczęka opadła, bo moje dziecko bez inspiracji tatusia, bo tenże w stolicy chyba nowe kolędowe szlify zdobywał na firmowej Wigilii, zaryczało mi tak: .....bo uboga byyyyłaaa szaaaalik z głooowyyyy zdjęęęęęłaaa, potem prostooo ze stajenkiiii poszła do fryzjeeeeraaaa! potem prostooo ze stajenkiiii poszła do fryzjeeeeraaaa! W sumie kolejność prawidłowa - będzie z niej kobita: najpierw czapa z głowy, potem krytyczne spojrzenie w lustro i refleksja, że cóś by trza było z czaszką zrobić i hop do fryzjera! Potem małe klepanko u kosmetyczki, ale na to jeszcze me dzieciątko musi z dwa latka podrosnąć. A'props fryzjera, wczoraj mnie jasny szlag trafił, bo miałam już miesiąc temu na wczoraj rano umówioną wizytę i co się ......pi pi piiiiiii..... stało? otóż akumulator mi siadł, bo kilka dni autem nie jeździłam, a w nocy mróz był!!! Jak na złość, A. w podróży i doopa! teść baterię naładował, ale co z tego, jak najbliższy wolny termin mój "golono-strzyżono" ma dopiero w piątek przed Sylwkiem...? Wzięłam, bo nic innego mi nie pozostało. Żeby nie nastąpił samozapłon ze złości, wytłumaczyłam to sobie tak, że może w drodze miałabym wypadek i dlatego auto nie ruszyło...? No i żyję sobie w przeświadczeniu, że opatrzność wiedziała co robi, jak mi akumulator rozładowywała. Edytko, dzięki za śliczną kartkę. Ja Tobie złożę życzenia w Twoich komentarzach. Buziaki Edytowane 20 Grudnia 2011 przez Lidia_G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.12.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 no nie ma to jak przy porannej kawie dobrej i pouczającej kolędy poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 21.12.2011 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 dziecko idzie z duchem czasu uczmy się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.12.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Lidzia, kiedyś przy Okazyji Spotkania, opowiem Ci historję pewnej śpiewanej Wigiliji i komentarz dziecka na drugi dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.12.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://kartki4u.eu//kartki/268/3/d/3102.jpg Wesołych i Spokojnych Świąt dla Ciebie i Całej Rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.12.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img803.imageshack.us/img803/1193/kartka.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 23.12.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!!! http://img696.imageshack.us/img696/5148/abyprzyswiatecznymstole.gif życzą Marta, Bartek, Janek i Antosia ze Stańczykowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts