Lidia_G. 27.02.2012 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Laski, posikałam się ze śmiechu - to mi przypomniało seks w fiaciku 126p - szczegółów tu nie będę przybliżać i nie pytaj, Atijka gdzie wtedy ma się głowę, a gdzie inne części ciała :D Może Yuka jest to w stanie opisać Moose jak to jest jak człowieka pogoni śniegiem? i jeszcze zamrozi to i owo? Taki mnie dziś "dupowaty" dowcip ogarnął... A tak na poważnie, Łośka, to dawaj znaka, a przyzjedziemy jakimś pługiem, albo pana Kazia na traktorku wyślemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.02.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Z Panem Kaziem my są na liniii cały czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.02.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Lidzia, Ty się nie wykręcaj tylko zaczęłaś to dokończ;) Ja bladego pojęcia nie mam gdzie ma się głowę w fiaciku;) A tak w ogóle to i dla Artura i dla koleżanek, gdyby nie Wasze wsparcie mogłoby się nie udać Moska, tobie też przytulas:hug: do mnie się nie zapuszczasz, to na "qminkach" spotykać się musimy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.03.2012 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Yukuś, nie ma za co - jak będziesz startowała w kolejnych konkursach, to silną grupę pod wezwaniem już u nas masz jak w banku. Jeśli chodzi o głowę to opcji jest zaskakująco wiele: pod kierownicą, między siedzeniami i gdzie tam sobie kto wymyśli - maluchy są niewiarygodnie pojemnymi autami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.03.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Yukuś, nie ma za co - jak będziesz startowała w kolejnych konkursach, to silną grupę pod wezwaniem już u nas masz jak w banku. Jeśli chodzi o głowę to opcji jest zaskakująco wiele: pod kierownicą, między siedzeniami i gdzie tam sobie kto wymyśli - maluchy są niewiarygodnie pojemnymi autami :D Taaaa......pamiętam , prawdę Lidzia prawi:lol2: pojemne są gdzie miałam głowę.:confused:......nie pamiętam, żółty był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 01.03.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Atija i ja znam dokładnie takiego jednego zółtego maluszka.... aaaaa co za wspomnienia :) Lidzia fajnie, że wróciłaś! co tam na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.03.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Hej, Martusia Fajnie, że wpadłaś. Mój maluszek był pomarańczowy - tatuś by powiedzieli, że "oranż" Budowa... ślimaczymy się trochę ostatnio, bo przeinwestowaliśmy pewne rzeczy w stosunku do kosztorysowych szacunków i teraz inne musimy nadrobić z bieżącej kasy, zanim dostaniemy z banku kolejną transzę. Nasza przeprowadzka odciągnie się jeśli nie do jesieni, to przynajmniej do lata - i wychodzi na moje, a nie na Artura, który był pewien, że przeprowadzka będzie wiosną. Atijka, Marta, dobrze, że się ujawniłyście z tymi maluchami, bo już zaczynałam się czuć jak zboczona ladacznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.03.2012 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Moska, tobie też przytulas:hug: do mnie się nie zapuszczasz, to na "qminkach" spotykać się musimy;) JAK TO NIE...??? A kto tego fotelika tfu tfu różowego pilnował... Jeno siem nie specjalnie ujawniam jak nie mam nic mądrego/goopiego do powiedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.03.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Mooska, masz rację, u mnie ostatnio królikowa głupawka, co mądrego trudno napisać Ale następnym razem ujawnić się proszę, bohttp://rm.gsieniu.pl/wp-includes/images/smilies/lanie.gif Dziewczyny, ja tam do malucha się nie przyznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 02.03.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 (edytowane) Mooska, masz rację, u mnie ostatnio królikowa głupawka, co mądrego trudno napisać Ale następnym razem ujawnić się proszę, bohttp://rm.gsieniu.pl/wp-includes/images/smilies/lanie.gif Dziewczyny, ja tam do malucha się nie przyznaję Yuka No, tak, dziękujemy, że my som gupie jak króliki, które tam u Ciebie coś smarujemy Ooo, patrz, Atijka, paniusia się do malucha nie przyznaje, ho ho , albo była taka grzeczna i porządna albo od razu się merolami w komunie rozbijała :D Buziak, Yukuś, dla Ciebie, żebyś nie myśała, że ja na poważnie. A ikonka dla Łośki jest zarąbista. Łośka, zastanów się czy masz coś do powiedzenia wystarczająco goopiego zanim wleziesz do Yuki, bo jak to zrobisz i dzioba nie otworzysz, to masz przegwizdane i tyłek czerwony. Już ona w swoim ślicznym ogródeczku wystarczająco dużo pokrzyw wyhoduje. Edytowane 2 Marca 2012 przez Lidia_G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.03.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Zaraz tam merolami... Ja od dzieciństwa w duże auta zapatrzona (tato autobusem jeździł) to "wygód" spragniona bylam;) I w maluchu to :no: ale w takim autku ze wschodu to wiem jak smakuje;) Na starość coś mnie się porobiło i małym się wożę... Czas zmienić A z głupawki królikowej to nieustannie przez 2 dni mam banana na gębie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 02.03.2012 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 (edytowane) To wszystko tłumaczy Yuczka, ja dziś też miałam błotny hard core przy wyjeździe od babci z podwórka, gdzie parkujemy. Ryłam się chyba z 5 minut - już myślałam, że nie wyjadę, a dzieci w przedszkolu czekały - gdyby nie to, to chyba bym odpuściła, takie bajoro błotne tam mamy. Wyjechałam, ale auto upierniczone łącznie z szybami. Edytowane 2 Marca 2012 przez Lidia_G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.03.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Yuka A ikonka dla Łośki jest zarąbista. Łośka, zastanów się czy masz coś do powiedzenia wystarczająco goopiego zanim wleziesz do Yuki, bo jak to zrobisz i dzioba nie otworzysz, to masz przegwizdane i tyłek czerwony. Już ona w swoim ślicznym ogródeczku wystarczająco dużo pokrzyw wyhoduje. No straszta Osia dalej to sie we sobie zamknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 02.03.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 No straszta Osia dalej to sie we sobie zamknie... I się "zatchnie" O nie Łośka, tego bym sobie nie darowała - własną pięścią bym się zabiła, jakbyś Ty zamilkła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.03.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 I się "zatchnie" O nie Łośka, tego bym sobie nie darowała - własną pięścią bym się zabiła, jakbyś Ty zamilkła A co Ty??? Czaknoris jezdeź??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 03.03.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 No wiesz... samolotu z grafitu do ołówka bym nie zrobiła, ale piąchą się dobrze w łeb walnąć, to jeszcze potrafię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.03.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 ale piąchą się dobrze w łeb walnąć, to jeszcze potrafię... Osobiście wolę komuś... mniejsze straty we własnym wizerunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.03.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 ja się do malucha przyznaję hmmm czerwony był i o mało co policyja by nas nakryła. ale to już historia i śmieszna i straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 05.03.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 witaj w klubie, Ilonka zaraz się nowa grupa na forum utworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.03.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 hi hi jak widać maluszki nam nie obce :no: Buziaki na Dzień Kobiet zostawiam i lecę robić się na booostwo, bo jadę na kawkę do Dworu Żuławskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts