Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika L i A - Nasz mały kawałek świata

Recommended Posts

Laski, posikałam się ze śmiechu - to mi przypomniało seks w fiaciku 126p - szczegółów tu nie będę przybliżać i nie pytaj, Atijka gdzie wtedy ma się głowę, a gdzie inne części ciała :D :D :D Może Yuka jest to w stanie opisać :D

Moose jak to jest jak człowieka pogoni śniegiem? i jeszcze zamrozi to i owo? :D

Taki mnie dziś "dupowaty" dowcip ogarnął...

A tak na poważnie, Łośka, to dawaj znaka, a przyzjedziemy jakimś pługiem, albo pana Kazia na traktorku wyślemy.

• Odpowiedzi 598
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidzia, Ty się nie wykręcaj tylko zaczęłaś to dokończ;) Ja bladego pojęcia nie mam gdzie ma się głowę w fiaciku;)

A tak w ogóle to :hug: i dla Artura i dla koleżanek, gdyby nie Wasze wsparcie mogłoby się nie udać:)

Moska, tobie też przytulas:hug: do mnie się nie zapuszczasz, to na "qminkach" spotykać się musimy;)

Yukuś, nie ma za co - jak będziesz startowała w kolejnych konkursach, to silną grupę pod wezwaniem już u nas masz jak w banku.

Jeśli chodzi o głowę to opcji jest zaskakująco wiele: pod kierownicą, między siedzeniami i gdzie tam sobie kto wymyśli - maluchy są niewiarygodnie pojemnymi autami :D :D :D

Yukuś, nie ma za co - jak będziesz startowała w kolejnych konkursach, to silną grupę pod wezwaniem już u nas masz jak w banku.

Jeśli chodzi o głowę to opcji jest zaskakująco wiele: pod kierownicą, między siedzeniami i gdzie tam sobie kto wymyśli - maluchy są niewiarygodnie pojemnymi autami :D :D :D

Taaaa......pamiętam , prawdę Lidzia prawi:lol2: pojemne są

gdzie miałam głowę.:o:confused:......nie pamiętam,

żółty był :lol2::oops:

Hej, Martusia :)

Fajnie, że wpadłaś. Mój maluszek był pomarańczowy - tatuś by powiedzieli, że "oranż" :D

Budowa... ślimaczymy się trochę ostatnio, bo przeinwestowaliśmy pewne rzeczy w stosunku do kosztorysowych szacunków i teraz inne musimy nadrobić z bieżącej kasy, zanim dostaniemy z banku kolejną transzę. Nasza przeprowadzka odciągnie się jeśli nie do jesieni, to przynajmniej do lata - i wychodzi na moje, a nie na Artura, który był pewien, że przeprowadzka będzie wiosną.

Atijka, Marta, dobrze, że się ujawniłyście z tymi maluchami, bo już zaczynałam się czuć jak zboczona ladacznica :D

Mooska, masz rację, u mnie ostatnio królikowa głupawka, co mądrego trudno napisać;)

Ale następnym razem ujawnić się proszę, bohttp://rm.gsieniu.pl/wp-includes/images/smilies/lanie.gif

Dziewczyny, ja tam do malucha się nie przyznaję;)

Yuka

No, tak, dziękujemy, że my som gupie jak króliki, które tam u Ciebie coś smarujemy :)

Ooo, patrz, Atijka, paniusia się do malucha nie przyznaje, ho ho , albo była taka grzeczna i porządna albo od razu się merolami w komunie rozbijała :D :D

Buziak, Yukuś, dla Ciebie, żebyś nie myśała, że ja na poważnie. :D

A ikonka dla Łośki jest zarąbista.

Łośka, zastanów się czy masz coś do powiedzenia wystarczająco goopiego zanim wleziesz do Yuki, bo jak to zrobisz i dzioba nie otworzysz, to masz przegwizdane i tyłek czerwony. Już ona w swoim ślicznym ogródeczku wystarczająco dużo pokrzyw wyhoduje. :D

Edytowane przez Lidia_G.

Zaraz tam merolami... Ja od dzieciństwa w duże auta zapatrzona (tato autobusem jeździł:lol2:) to "wygód" spragniona bylam;) I w maluchu to :no::no::no: ale w takim autku ze wschodu to wiem jak smakuje;)

Na starość coś mnie się porobiło i małym się wożę... Czas zmienić:rolleyes:

A z głupawki królikowej to nieustannie przez 2 dni mam banana na gębie:lol2::lol2::lol2:

To wszystko tłumaczy :)

Yuczka, ja dziś też miałam błotny hard core przy wyjeździe od babci z podwórka, gdzie parkujemy. Ryłam się chyba z 5 minut - już myślałam, że nie wyjadę, a dzieci w przedszkolu czekały - gdyby nie to, to chyba bym odpuściła, takie bajoro błotne tam mamy. Wyjechałam, ale auto upierniczone łącznie z szybami. :)

Edytowane przez Lidia_G.

Yuka

A ikonka dla Łośki jest zarąbista.

Łośka, zastanów się czy masz coś do powiedzenia wystarczająco goopiego zanim wleziesz do Yuki, bo jak to zrobisz i dzioba nie otworzysz, to masz przegwizdane i tyłek czerwony. Już ona w swoim ślicznym ogródeczku wystarczająco dużo pokrzyw wyhoduje. :D

No straszta Osia dalej to sie we sobie zamknie...:rolleyes:;)