Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika L i A - Nasz mały kawałek świata

Recommended Posts

Hej, dziewczyny i chłopaki :)

Dzięki za miłe słowa, a co do paszteciku, przysięgam, to, co napisałam nie oddaje w pełni wszystkiego, bo nie widać min, nie słychać tomu głosu itp. ... W każdym razie była to jedna z większych atrakcji tego lata :D W tradycję to się chyba nie zamieni, bo pewnie już teraz wszyscy będą sprawdzać skrzętnie to, co napisali na opakowaniu...

Co do rurki, lili, nie dałabym rady, ale popracuję nad tym ;)

Makawel, Ty się tam za bardzo nie smiej, bo jak zaparskasz monitor, to nic nie zobaczysz ;) a swoją drogą chciałabym widzieć, jak się gotujesz ze śmiechu ..;)

• Odpowiedzi 598
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Uśmiałam się po pachy:) A nawiasem mówiąc nasza druga działka, na której już stoi dom też jest narożna:) Gola to strzeliła na gmina, kiedy stanęliśmy do przetargu o pierwszą działkę i nie wiedzieliśmy co kupujemy...

lilan, witam u mnie :) tak to juz jest z zakupami, o których nie ma się wcześniej pojęcia :) możemy sami sobie podziękować, że się tak urządziliśmy - dziś rozegrałabym to inaczej...

dziś już cieszę się z tej działki, którą mamy - jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma...

Moose, witaj - strrrasznie się cieszę, że do mnie zajrzałaś :)

Właśnie wczoraj na imprezie dyskutowaliśmy na temat menu na pżegnanie lata i znajomi pytali czy pasztecik też ma być na "liście dań" ;)

Lidka Ty to niezła czarownica jesteś.

Tak czarujesz a to o Hiltonie a to o paszteciku, a tu trzeba przez kolano przełożyć i karę wymierzyć.

Jak to się stało ,że do tej pory nie ma ani rzutów ani wizualki. Niezle nikt się niezorientował? - dobrze Sama przyznajesz się - jeszcze lepiej, w takim razie kara odroczona.

Pozdrowionka no i dawaj fotki.

Hej, kochane :)

Witaj, Yuka - jak miło gościć jeszcze jedną osobę u siebie :) Fajnie , że wpadłaś. Oczywiście, wpadnę z rewizytą ;)

Lili, dam dam te foty, jak tylko A. mi je przygotuje, a jak małż nie zrobi skanów, to sfotografuję projekt. Tylko na wizki trzeba będzie parę dni poczekać, aż nasz W. (arch.) mi je przyśle. ;)

Widzę ,że masz palący problem z tymi oknami. Ja bym dała potrójne tarasowe, no tak ja u siebie takowe będę mieć. I wcale jakoś ogromnie to nie wygląda. Też jedno skrzydło będzie obstawione meblem a dokładniej stół będzie najprawdopodobniej zachodził, ale za to ile światła więcej. Ale o meble póżniej sie będę martwić. I tak pozostają jeszcze dwa skrzydła z ruchomym słupkiem a to jedno może być uchylne. Nie ma co się martwić o narożnik a nawet jeszcze lepiej bo fajny widok na ogród bez zmiany lokalizacji.Jeszcze raz tak dla potrójnego okna tarasowego.

Napisz co postanowiłaś?

Lidka, wczoraj mnie znurzyło i nie widziałam palącego problemu u Ciebie, ale kanapą bym sie nie przejmowała gdybys obok tego dwuskrzydłowego wstawiła witrynę okienną nieotwieralną - i stamtąd z kanapy jest piękny widok nawet w zimie, a w lecie okno umyjesz od zewnątrz:). Pewnie też za późno piszę, ale jest szansa że u ciebie dzis pada?Pozdrawiam