Lidia_G. 20.08.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Hej, dziewczyny i chłopaki Dzięki za miłe słowa, a co do paszteciku, przysięgam, to, co napisałam nie oddaje w pełni wszystkiego, bo nie widać min, nie słychać tomu głosu itp. ... W każdym razie była to jedna z większych atrakcji tego lata W tradycję to się chyba nie zamieni, bo pewnie już teraz wszyscy będą sprawdzać skrzętnie to, co napisali na opakowaniu... Co do rurki, lili, nie dałabym rady, ale popracuję nad tym Makawel, Ty się tam za bardzo nie smiej, bo jak zaparskasz monitor, to nic nie zobaczysz a swoją drogą chciałabym widzieć, jak się gotujesz ze śmiechu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 20.08.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Lidka, ale się posunęlo do przodu u Ciebie. Gratuluję! Czytałam o paszteciku i przyznam, że sytuacja przednia! Dla piesków żarełko też podobno smaczne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.08.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 :lol2::D to po przeczytaniu o paszteciku. A kiedy idziecie do teściowej na obiad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 20.08.2010 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Ola, to Ty spróbuj żarełka dla piesków, a ja uwierzę Ci na słowo, ok? Atijka, ja obiadku się nie boję, bo przezornie przestałam już miauczeć do teściowej, ale mój Arturek ma obiecane - nawet mu mamunia ma marcheweczką gulaszyk doprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 21.08.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Uśmiałam się po pachy:) A nawiasem mówiąc nasza druga działka, na której już stoi dom też jest narożna:) Gola to strzeliła na gmina, kiedy stanęliśmy do przetargu o pierwszą działkę i nie wiedzieliśmy co kupujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.08.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Lidia_G dzienniczek pyszny... prawie jak ten pasztecik... Też będę Cię podczytywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 22.08.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Uśmiałam się po pachy:) A nawiasem mówiąc nasza druga działka, na której już stoi dom też jest narożna:) Gola to strzeliła na gmina, kiedy stanęliśmy do przetargu o pierwszą działkę i nie wiedzieliśmy co kupujemy... lilan, witam u mnie tak to juz jest z zakupami, o których nie ma się wcześniej pojęcia możemy sami sobie podziękować, że się tak urządziliśmy - dziś rozegrałabym to inaczej... dziś już cieszę się z tej działki, którą mamy - jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma... Moose, witaj - strrrasznie się cieszę, że do mnie zajrzałaś Właśnie wczoraj na imprezie dyskutowaliśmy na temat menu na pżegnanie lata i znajomi pytali czy pasztecik też ma być na "liście dań" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 22.08.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Lidka, jak ktoś mnie tak na grillu urządzi to dam Ci znać http://emotikona.pl/emotikony/pic/0laughing.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 24.08.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Dawaj go, to zrobimy z niego PASZTECIK )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.08.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Lidka zagradzaj i nie miej obiekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 29.08.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 zagrodzę, zagrodzę, bo już mnie chorera bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.08.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Cześć Lidka:D Połknęłam dziennik jednym kęsem;) Super piszesz, a ja będę obserwować Gratuluję postępów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 31.08.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Lidka Ty to niezła czarownica jesteś.Tak czarujesz a to o Hiltonie a to o paszteciku, a tu trzeba przez kolano przełożyć i karę wymierzyć.Jak to się stało ,że do tej pory nie ma ani rzutów ani wizualki. Niezle nikt się niezorientował? - dobrze Sama przyznajesz się - jeszcze lepiej, w takim razie kara odroczona.Pozdrowionka no i dawaj fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 31.08.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Hej, kochane Witaj, Yuka - jak miło gościć jeszcze jedną osobę u siebie Fajnie , że wpadłaś. Oczywiście, wpadnę z rewizytą Lili, dam dam te foty, jak tylko A. mi je przygotuje, a jak małż nie zrobi skanów, to sfotografuję projekt. Tylko na wizki trzeba będzie parę dni poczekać, aż nasz W. (arch.) mi je przyśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 01.09.2010 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Widzę ,że masz palący problem z tymi oknami. Ja bym dała potrójne tarasowe, no tak ja u siebie takowe będę mieć. I wcale jakoś ogromnie to nie wygląda. Też jedno skrzydło będzie obstawione meblem a dokładniej stół będzie najprawdopodobniej zachodził, ale za to ile światła więcej. Ale o meble póżniej sie będę martwić. I tak pozostają jeszcze dwa skrzydła z ruchomym słupkiem a to jedno może być uchylne. Nie ma co się martwić o narożnik a nawet jeszcze lepiej bo fajny widok na ogród bez zmiany lokalizacji.Jeszcze raz tak dla potrójnego okna tarasowego.Napisz co postanowiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 01.09.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Lidka, wczoraj mnie znurzyło i nie widziałam palącego problemu u Ciebie, ale kanapą bym sie nie przejmowała gdybys obok tego dwuskrzydłowego wstawiła witrynę okienną nieotwieralną - i stamtąd z kanapy jest piękny widok nawet w zimie, a w lecie okno umyjesz od zewnątrz:). Pewnie też za późno piszę, ale jest szansa że u ciebie dzis pada?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.09.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Dzięki, dziewczyny - kochane jesteście http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Dziś od rana sprawy potoczyły się tak, że jednak będziemy mieć potrójne drzwi tarasowe - opiszę to zaraz w dzienniczku. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.09.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 No widzisz... wyjaśniło się samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 01.09.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Gratuluję podjęcia jedynie słusznej decyzji:) Jeszcze nie wiem jakie kanapy kupię i jak je ustawię, ale w piwnicy to ja mieszkać nie zamierzam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.09.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 (edytowane) Moose'ka, masz rację - mówi się, że 80% problemów rozwiązuje się sama. Święte słowa, Lilan - nie będzie ciemność pluła nam w twarz! Edytowane 2 Września 2010 przez Lidia_G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts