Tom Bor 09.03.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 jak tam we dworze kawusię podają , na tacy srebrnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 15.03.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 No patrzcie, patrzcie, mnie tu ósmego nie było, a nasza Atijka w tym czasie się w burżujkę zamieniła - tylko patrzeć jak wieże do chałupy zacznie dobudowywać i po DESACH latać w poszukiwaniu rodowych sreber... Oj, żebym wiedziała, Aniu, że Ty w takich miejscach się będziesz obracała, to byśmy Ci z dziewczynami jakieś pojemniczki dały na resztki z pańskiego stołu - nie musi być koniecznie jedzonko - mogą być piękne sztućce... Mam nadzieję, że się dobrze bawiłaś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 25.03.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Skoro rozpoczęłyście nowy sezon budowlany, to i ja się dołączę; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.03.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 No patrzcie, patrzcie, mnie tu ósmego nie było No ciekawam bardzo gdzie Ty się obracałaś tego ósmego, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 27.03.2012 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Hej, dziewczyny lilan, jak miło Cię widzieć! Skoro zaczynasz z nami sezon, to obskoczyłam Twoje włości i zobaczyłam same piękne rzeczy. Gratuluję postępów. Super! Yuczka, kochanie, nie pamiętam, gdzie byłam i co robiłam. Aaa, już wiem - skakałam koło męża, bo ósmego przywiozłam go ze szpitala po operacji. No, to mamy jasność. No i co z tym Twoim fotelem? Dwa dni temu zaglądałam do Ciebie i nic nie widziałam - w wersalce go schowałaś? Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arizona 29.03.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Czekam na zdjęcia elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 29.03.2012 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Spoko maroko Postaram się wkleić jak najszybciej, ale nie daję gwarancji, że dam rade przed świętami. Ten weekend mam wyjazdowy, a potem może być krucho z czasem. Pamiętam. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.03.2012 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 a co to za płyteczki ta krateczka ,bo mnie sie baaardzo podobają, co do drzwi to sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 30.03.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Hej, Ilonka to na zdjęciu to jeszcze nic - te płytki są przepiękne na żywo, bo oprócz tego, że w kratkę, to ta krata jeszcze faluje - na każdym kaflu są kratkowane górki i dołki, tak jakby ktoś pod mozaikę podłożył jakieś wypukłości w niektórych miejscach. Płytki nazywają się Versailles, kolor Ambois Beige, firma Grespania. Najgorsze, że ja tez nie wiem co z tymi drzwiami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 30.03.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Bą żur wszystkim Nimfom... Ja w temacie drzwi. IMO lepiej dobrać do podłogi i listew przypodłogowych. Okna będą za firankami, poza tym nie zwraca się na nie aż takiej uwagi od środka. Osobiście wolałbym, aby okna były też od środka białe, ale skoro musztarda po fiaciku :> to cza przeboleć Także jeden głos już masz... No, może z pół... Nie wiem, jak priorytetujesz ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.03.2012 03:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Lidzia ja w sprawie drzwi .......... na Twoim miejscu bralabym jasne !!!! wnetrza optycznie powieksza sie i cala chalupka rozjasni sie na maxa ..... Moj glos - BRAC JASNE !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 31.03.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Czyli jak na razie 2:0 w meczu Jasne vs Okienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 31.03.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Marti, Edytka, dzięki To mamy już 3 do 0, bo ja też skłaniam się ku jasnym, tylko nie tyle małe okna mnie uwierają, co tarasowe - wielkie. Rozwiązaniem może być np. wstawienie ciemnej komódki do jasnych mebli i okna będą miały uzasadnienie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 31.03.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 E, ja bym się tak oknami nie przejmował... Zaprawdę powiadam, że mało kto będzie zwracał na to uwagę, a Wy się szybko przyzwyczaicie. Natomiast jasne odrzwia rozjaśnią wnętrze A jakby co, to można przecież glify tarasówki obrobić tak, aby ram nie było widać (w sensie schować je pod obróbką), albo pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 31.03.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Lidia, przeczytałam na twoim blogu, że pragniesz psa, ale alergia dzieci chwilowo na to nie pozwala. Ku pokrzepieniu napiszę, że ja alergiczka mam trzy psy Są to teriery tybetańskie, psy z włosem. Zero oznak alergii A tak wyglądają: Nie wiem czy ty jesteś zdeterminowana akurat na goldena, ale chciałam zasygnalizować, że są jeszcze inne rasy poza tymi, które wymieniłaś, które nie wywołują alergii. Z kolei ze sznaucerem bym uważała. A gdybyś chciała "przetestować" moje - zapraszam. Są już przyzwyczajone do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.03.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Lidzia Kochana za kilka miesiecy to kto na to bedzie zwracal uwage .... Jakies " nowe - nowosci " pojawia sie na rynku i to co mamy w swoich domkach okaze sie NIEMODNE bierz jasne drzwi ...... ( te zawsze beda modne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.03.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 (edytowane) AGP pieski masz sliczne pogratulowac P.S. Doczytalam sie o konkursie i oddalam glos na Wasze psiaki ( zdjecie super ) Pozdrawiam Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.04.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Cześć, Kochani Marti, człowieku! Dobrze, że Artur tego jeszcze nie widzi, bo by padł na zawał! :D Jego ukochane okno tarasowe zabić dechami albo zamalować! Litości! Chłopa mi chcesz wykończyć??? Toż on za każdym razem jak jest na budowie to wpatruje się z nabożeństwem w to okno i już godziny liczy kiedy będzie przez nie na taras skikał, a Ty "zamalować"! :D http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif Agapciu, dzięki, kochana jesteś. Cudne te Twoje psiulki. Kolejność zaplanowałam taką: najpierw spróbujemy odczulić Lenkę i jeśli da radę, to będzie goldas, a jeśli nie, to wtedy będę szukać. Dzięki za info, bo nie wiedziałam, że teriery tybetańskie mają włosy. Jeśli będziemy w alergicznej biedzie i faza poszukiwań rozszerzy się na "włochate", to może faktycznie, jeśli się zgodzisz, przetestujemy Twoje Cudeńka...? http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Edytka, chyba faktycznie zdecyduję się na jasne drzwi. Ja jeśli chodzi o wnętrza, nie lecę dwa kroki przed modą - wolę iść dwa ZA, bo dzięki temu potem niie będę rwała włosów z głowy, gdy moda się zmieni. Dzięki, że zawsze można na Ciebie liczyć. http://emotikona.pl/emotikony/pic/50przytula.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.04.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 AGP pieski masz sliczne pogratulowac P.S. Doczytalam sie o konkursie i oddalam glos na Wasze psiaki ( zdjecie super ) Pozdrawiam Dzięki Edytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.04.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Agapciu, dzięki, kochana jesteś. Cudne te Twoje psiulki. Kolejność zaplanowałam taką: najpierw spróbujemy odczulić Lenkę i jeśli da radę, to będzie goldas, a jeśli nie, to wtedy będę szukać. Dzięki za info, bo nie wiedziałam, że teriery tybetańskie mają włosy. Jeśli będziemy w alergicznej biedzie i faza poszukiwań rozszerzy się na "włochate", to może faktycznie, jeśli się zgodzisz, przetestujemy Twoje Cudeńka...? http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Powodzenia życzę, ale i tak zapraszam A tak w ogóle to rewelacyjne piszesz bloga. Ubawiłam się wczoraj jak norka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts