Moose 19.04.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Moose'ka, mnie to szczelało z bólu, jak nie przychodziłaś, bo już myślałam, że coś moim niewyparzonym jęzorem niechcący chlapnęłam i może się obraziłaś...? Fajnie, że jesteś - Ty i Twój (też niewyparzony) jęzor! http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif No coś Ty, ja się nie obrażam... chyba, że mnie ktoś naprawdę za pazurek zajdzie... ale też się nie obrażam... wcurwa łapię i delikwenta ignoruję... do... ja to Boguś Linda kiedyś powiedział..."Bezapelacyjnie i do samego końca...mojego lub jej...":lol2: Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.04.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Lidzia twoje pyskolki jeszcze małe moja 15 letnia pyskolicha jak się zapędzi to aż się dziwię skąd zna takie słownictwo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 22.04.2012 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Łośka, całe szczęście! Ilonka, całkiem córci rogów nie piłuj - niech jej trochę zostanie - przyda się jak będzie musiała boksować się z życiem albo z wariatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.04.2012 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Hejka Lidzia milego tygodnia dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 23.04.2012 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Hej, Kochanie, wzajemnie Niech "ameryckie" słonko wesoło Ci przygrzewa i powoduje u Ciebie świetny humor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.04.2012 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 U mnie swieci i wieje .... jak to w Windy City . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 24.04.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Lidka: 30 złotych polskich za WYWROTKĘ? Czy za tonę? Ktoś dotuje tę sprzedaż, czy to jest ziemia z wykopów pobudowlanych? :> Ja bym się bał takiej ziemii Samo paliwo do uruchomienia takiej wywrotki będzie drożej kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 24.04.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Marti, 30 zł za wywrotkę! Ziemia pochodzi z jakichś wykopów pod budowę drogi czy coś takiego - dokładnie nie wiem, ale widzieliśmy ją u sąsiadów. Sąsiadka, weteranka, jeśli chodzi o ogrody i działki, twierdzi, że to bardzo dobra ziemia. Jeśli nawet okazać by się miało, że trzeba ją jeszcze czymś lekko wzbogacić, to i tak warto. W każdym razie to normalna ciemna ziemia. Płacimy za 15 wywrotek 450 zł, a nie 350 za 1 wywrotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.04.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać?Masz rację Lidzia, nawet jeśli trzebaby trochę ulepszyć to warto!!!Buziaki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.04.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 no hej Kochana ja już byłam w ub. tygodniu u Małysza ale zabawa była super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 24.04.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 O kurde, to faktycznie okazja Grzech nie skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.04.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Lidka ja też chcę ziemię .... w takiej cenie buuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.04.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Weź sobie ode mnie - za darmo przywozili - też z wykopów w polach pod budowę obwodnicy.Tyle, że u mnie to głównie glinianego mieszańca wozili, czarną pewnie opchnęli wcześniej za jakąś niewielką kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 24.04.2012 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Yuczka, masz rację Ta ziemia po 350 jest sezonowana, więc lepsza, ale różnica w cenie jednak kazała nam wziąć niesezonowaną. Ilonka, powaliły mi się już te Twoje wyjazdy, bo fruwasz i fruwasz... Marti, okazję trza łapać, zanim zwieje, bo drugiej może nie być. Sama trochę bym się bała podjąć taką decyzję, bo kompletnie nie znam się na roli, ale ta sąsiadka wie co mówi, więc jak ona tak, to i my tak. Łośka, Ty sobie z lasu codziennie ze spacerku z Greykiem możesz super urodzajnej ziemi nanosić w torebuni! A tak na serio, to żebyś Ty Babo blożej mieszkała, to wysłałabym chłopaków do Ciebie, a tak, to koszty paliwa okazję by zżarły. Yetek, czasem trochę gliny nie jest takie złe, bo jeśli np. miałbyś piachy, to glina wodę zatrzyma - to tak na pocieszenie, nawet jeśli nie masz piachów... Łosia, Yeti chce Ci dać prezent! Słyszysz? Yeti, pamiętaj, żeby każdą wywrotkę czerwoną kokardą obwiązać, a wtedy Łośka nie będzie reklamacji składać, bo "darowanemu koniowi..." bla bla bla Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez Lidia_G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.04.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 No co Wy z ta ziemia ..... u mnie chlopaki podrownali troche teren przed zima , a teraz jak sie okazuje to od polnocnej strony przed wykonaniem ogrodzenia trzeba troche ubrac ...... i znow dosypac ........ moze czlowieka trzasnac ..... za te sama robote placisz kilka razy !!!!!!!!!! Ale swoja droga okazja super Lidzia tylko u mnie to Kargul nie pozwolilby na przejazd 15 wywrotek ...... krzyzem gosc lezalby na drodze .... znow sk..... zdal mnie do mundurowych jak transport plytek przyjechal , a jak nic nie wskoral to poszedl do ZDM - u z historyjka , ze niby inne auta przyjezdzaja a inne zglaszam !!!!!!!! Ja pier ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 25.04.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Yuczka, masz rację Ta ziemia po 350 jest sezonowana, więc lepsza, ale różnica w cenie jednak kazała nam wziąć niesezonowaną. (...) No proszę, to ja nie zdawałem sobie sprawy jakie bogactwa na działce posiadam. Poprzedni właściciel wykopał staw, a glinę z wykopu ułożył w formie 2-3 metrowego wału wokół powstałej dziury. Działkę kupiłem 15 lat temu - ziemia jest gruntownie wysezonowana. Nie chce ktoś nabyć? (...)Yetek, czasem trochę gliny nie jest takie złe, bo jeśli np. miałbyś piachy, to glina wodę zatrzyma - to tak na pocieszenie, nawet jeśli nie masz piachów... Ja tą glinę mam nie czasem a całyczas. Ale i tak wolę ją od piachu. A wodę rzeczywiście zatrzymuje skutecznie - wiosną, przez jakieś dwa tygodnie po roztopach, sąsiad-garniturowiec kalosze w aucie wozi i przebiera się nim wysiądzie, żeby dojść jakoś do ganku. Tak już do tego widoku przywykłem, że boję się, żebym kiedyś i ja przed jakimś bardziej "eleganckim" wyjściem gumiaków do garnituru nie założył. Ale na glinę nie mogę zasadniczo narzekać. Nadmiar wody i lepkie błocko rekompensuje mi z naddatkiem latem - wtedy nawet koparka nie jest w stanie tej zeschniętej skały ukopać :evil:. Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 25.04.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 (...)tylko u mnie to Kargul nie pozwolilby na przejazd 15 wywrotek ...... krzyzem gosc lezalby na drodze .... znow sk..... zdal mnie do mundurowych jak transport plytek przyjechal , a jak nic nie wskoral to poszedl do ZDM - u z historyjka , ze niby inne auta przyjezdzaja a inne zglaszam !!!!!!!! Ja pier ........ Następny transport rozładuj mu na podwórku i niech taczką do ciebie przewozi, albo wiaderkami nosi;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.04.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 No proszę, to ja nie zdawałem sobie sprawy jakie bogactwa na działce posiadam. Poprzedni właściciel wykopał staw, a glinę z wykopu ułożył w formie 2-3 metrowego wału wokół powstałej dziury. Działkę kupiłem 15 lat temu - ziemia jest gruntownie wysezonowana. Nie chce ktoś nabyć? Weź Ty rusz tą glinę na tym wale... Tlen tam raczej nie dochodzi... Sąsiadów wcześniej uprzedź, bo wiosenne nawożenie przy tym to perfuma;) Wiem o czym mówię, bo taką glinę ruszali nam przy kopaniu oczyszczalni (to jeszcze rozumiem;)) i przy rozplantowaniu "humusu" Takiego sezonowanego to nawet z czerwoną kokardką nie chcę... Ale może nim do Łośki dojedzie to już po drodze straci swe walory:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 25.04.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Edytko, ale skurw...n Ci się trafił! Może te wywrotki to jakiś sposób, bo jak się krzyżem położy, to dziada na dżem przerobią... A tak na serio, to zastanów się, czy nie byłoby warto umówić się z jakimś urzędasem albo dzielnicowym, żeby brat meldował za każdym razem jak większy transport będzie jechał - niech sprawdzają, to ten palant zza płoty nie będzie miał argumentów..? Nie wiem czy coś takiego jest możliwe, ale musi być jakiś sposób na taką wesz.... Yetek, chciałabym Cię zobaczyć w gajerku i kaloszkach! I jeszcze te perfumki, jak mówi Yuka! Mój mąż kiedyś na bardzo ważne spotkanie biznesowe latem pojechał w krótkich spodenkach, a potem miał się przebrać w garnitur. Na miejscu okazało się, że zapomniał butów! Poszedł w spodenkach i "bardzo ważnym panom" z koncernu powiedział, że ostatnio widzieli go w garniturze, więc dziś postanowił zaprezentować się w szortach, bo w takim wydaniu go jeszcze nie mieli okazji oglądać. Podobno było bardzo sympatycznie. Coś Łosia nie wyraża akcesu na ziemię z kokardką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.04.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Coś Łosia nie wyraża akcesu na ziemię z kokardką... Oś jest dziś w dzikim pędzie... ale ziemia go nadal interesi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts