Tom Bor 29.05.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Yetuś rybki w płynie lubi a jak potem ładnie śpiewa ho ho, az miło posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.06.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 A brzuch ma przezroczysty i widać je tam jak w akwarium...? :D:D Yetek, to Ty sobie repertuar ułóż, a my zadbamy o rybki, żeby Ci się lepiej śpiewało i żeby wena wzrosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.06.2012 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Myslalam , ze tylko ja sie opierdzielam ostatnio z uzupelnianiem dziennika , ale jak widze to jest nas sztuk dwie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 03.06.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Oj tam, oj tam... Zaraz "opierdzielam" - omskło mi się trochę i tyle Duży postęp, bo zdjęcia mam już w aparacie gotowiutkie do wgrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.06.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Nooooooooooo i co dalej ...... wgrane wreszcie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.06.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.06.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.06.2012 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Dziewczyny ... spadamy .. bo jak nas nie chca to co sie bedziemy narzucac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.06.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.06.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Lidzia gdzieś sie kobieto zapodziała hmm:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.06.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Lidka wyłaź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.06.2012 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Cos sie musialo stac !!!!!!!!!! :( ..... Lidzia co z Toba ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 28.06.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 no to już śmieszne nie jest:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 29.06.2012 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Cześć, Kochane Jak fajnie wejść na komentarze i zobaczyć tyle życzliwych duszyczek . Buziaki dla Was wszystkich i każdej z osobna. Żyję, ale co to za życie... Jeszcze przez parę dni mnie prawie nie będzie, bo mam trochę albo i mocniej przechlapane. Kończy mi się rok szkolny, akademicki, 2 przedszkolne i tysiąc innych rzeczy (które cholera nie chcą się skończyć - czyt. budowa! i wojna podjazdowa z kimś kto się na budowie czuje ważniejszy niż jej właściciele, a kogo nie mogę wyrzucić!!!, zabiegi chirurgiczne, ząbki, bunty pięciolatki, wyjazdy, zakupy wyprawkowe do pierwszej klasy i inne takie) Idzie jednak ku lepszemu. Tak w telegraficznym skrócie nasze budowlane poczynania: kafle w kuchni, prawie zrobiona górna łazienka, kończy się robić łazienka dolna, zamontowane drzwi wejściowe (szkoda gadać - nie lubię kompromisów! ), zamówione naświetla na frontową ścianę, opomiarowane drzwi wewnętrzne i spisana umowa, wytrawione randapem zielsko w ogrodzie - niedługo będziemy siać trawę - to chyba tyle, może jeszcze parę drobiazgów, o których nie warto pisać albo większych rzeczy, o których zapomniałam... Dziewczynki kochane, nadrobię zaległości - przysięgam, ale na razie muszę ogarnąć rzeczywistość, żeby mi się wszystko w szwach nie porozłaziło. Po 10. lipca powinno być już lepiej... Będę wpadać na chwilę, pewnie do każdej z Was zalecę na ploteczki i buziaki zostawić. Dozo, nara i papa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.06.2012 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Lidzia no nareszcie jestes ..... wiem jak to jest kiedy czlowieka dopada zmora wyglada to mniej wiecej tak ........ http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/multiple-smileys/smileys-multiple-smileys-060349.bmp ... trzymam kciuki za wszystkie Twoje przedsiewziecia oby wszystko zakonczylo sie po Twojej mysli . Czekamy na Ciebie po 10 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.06.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 :hug:czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.06.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Lidzia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.06.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Lidzia, czekamy:hug: P.S. Byłam na blogu:hug: Nadal nie naprawili? Szkoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 02.07.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Cześć, moje kochane Dzięki za kciuki i za wszystkie cieplutkie buźki, które mi przesłałyście - jesteście jedyne w swoim rodzaju, kochane i fantastyczne! Lecę szukać brodzika, bo mnie teść rowalcuje Yuczka, blog będzie tylko chyba się muszę przeprowadzić, bo tu się zaczęło beznadziejnie pisać - wywala człowieka z własnego bloga i rób se co chcesz! Będę dalej pisała bo już się przyzwyczaiłam i trochę mi tego brakuje, jak długo tam nie wchodzę. Powiem jak siostra mojej znajomej: TERA NIE, ALE SIE DOWIADUJ! Buziole dla Was wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.07.2012 03:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts