yuka 13.09.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Sztukowo tak źle nie było:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 16.09.2012 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 (edytowane) Hej Martuś, zapewniam Cię, że Twoją miłość w pełni odwzajemniam - uwielbiam do ciebie zaglądać i buszować po tych twoich pięknych rzeczach, którymi ozdabiasz Stańczykowo. Dopisek o okolicach Olsztyna mam od zawsze i zawsze jak jadę przez Pasłęk do Gdańska to zastanawiam się gdzie Wy macie swoje włości Mieszkamy w Dobrym Mieście. Jak już się jakoś zorganizujemy w nowej chałupie, to dam Ci znać i koniecznie musimy się spotkać na jakieś forumowe ploty - nie będziemy gorsze od łodziaków... Yuczka, no jak to jaką łałtostradom - nowom oczywiście Ostatnio tak się zaplątaliśmy w drodze do niej, że mój brat musiał nas ratować z opresji Yetek, spokojna Twoja potargana - jeśliby mnie poniosło do Yuki, to na bank nie odpuściłabym sobie ataku na Twoje posiadłości, a co do szarlotki, to zanim ja zdążę zorientować się, że jest, to już jej nie ma, bo mój mąż potrafi ją nosem i uszami wciągać. Dobra, lecę wklejać foty z malowania chałupy, byeee! Edytowane 16 Września 2012 przez Lidia_G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.09.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 No i poleciałam oglądać te zdjęcia:D Piękne:P:P:P Wstawiaj szybko, bo z ciekawości na zawał zejdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.09.2012 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 (edytowane) (...)Jak już się jakoś zorganizujemy w nowej chałupie, to dam Ci znać i koniecznie musimy się spotkać na jakieś forumowe ploty - nie będziemy gorsze od łodziaków... (...) Wy ewidentnie potrzebujecie szkolenia - przyjeżdżajcie natychmiast! Pomożemy wam się zorganizować (...)Yetek, spokojna Twoja potargana - jeśliby mnie poniosło do Yuki, to na bank nie odpuściłabym sobie ataku na Twoje posiadłości(...) Twoje szczęście, że właściwie zrozumiałaś zagadnienie:p ...i lepiej dla Twojej rozczochranej, żebyś nie próbowała się kiedyś z tej deklaracji wymiksować a co do szarlotki, to zanim ja zdążę zorientować się, że jest, to już jej nie ma, bo mój mąż potrafi ją nosem i uszami wciągać. (...) To oznacza, że tylko od jej ilości zależeć będzie, czy zostanie moim wrogiem, czy bratnią duszą ...aaa, jaszcze jedno: chałupa wymalowana REWELACYJNIE! - po prostu w zachwyt wpadłem Edytowane 17 Września 2012 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.09.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 no i gdzie som foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.09.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 W tym tygodniu uzupełnię i bloga Faktycznie, coś tam uzupełnilaś... Ale daj jeszcze!!!! PLISSSS!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.09.2012 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 ktoś tu miał już więcej nie znikać tere fere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 26.09.2012 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Ludziekochane! Wiem, że miałam nie znikać i nie zniknęłam całkiem, bo parę razy cichutko zajrzałam, tylko udzielać się nie było jak. Latamy teraz jak w ukropie, bo od poniedziałku przenosimy na miesiąc do nowego domu nasza firmę, żeby już dłużej za wynajem biura nie płacić. Tyle ganiania, załatwiania, że szkoda gadać. A do tego nastrój nie taki jak trzeba... O szczegółach napiszę wieczorem na blogu, bo tu nie chcę smęcić, zresztą w pracy jestem... Ściskam Was mocno, a do tego, co napisaliście wyżej nawiążę chyba dziś wieczorem, jak mi się uda. Może wreszcie mój beznadziejny internetowy album pozwoli mi załadować zdjęcia, to powklejam co trzeba, żeby się tu co niektórzy nie nabijali tak bezczelnie z biednego żuczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 03.10.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.10.2012 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 09.10.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Oj tam, oj tam Dziecko mi się obsmarkało, goście znowu nalot szykują i jeszcze mnóstwo różnych takich się nazbierało. W dodatku walczyłam z blogiem, bo postanowiłam się przeprowadzić na inne blogowisko. Zamęt z tym związany zajął mi chyba z 4 dni - nieważne zresztą... Już lecę spróbować załadować zdjęcia, a potem jeszcze postaram się cokolwiek skrobnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.10.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Tak, tak... tego czasu to ciągle brakuje... a tu jeszcze natrętne goście, posmarkane dzieci i różne takie... Wiecznie w biegu - nawet drzwi nie ma czasu zamknąć ...a przecież człowiek chciałby czasem ot choćby i pod prysznicem dłuższej niekiedy rozkoszy zażyć... ...i do tego, trzeba mieć oczy dookoła głowy!, bo jak nie to zaraz gdzieś się jakiś smród pojawia. :lol2: Zdjęcia, jak zawsze, rewelacyjne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.10.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 :rotfl: Yeti, jestem mistrzem wyławiania istotnych informacji;) Lidzia, oczywiście byłam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 14.10.2012 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Co ja bym bez Was zrobiła? :) cmok! Jak by ktoś pytał, to foty wstawiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 15.10.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 No nareszcie jakieś życie w progach A nie tylko zwierzyna zaczepno-obronna Całkiem kozacki ten kwadrat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.10.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Lidka, pięęęknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.10.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Lidka toć wy trawę macie jak na narodowym!!!!! pięknie wam rośnie! teren przed domem prezentuje się bardzo elegancko- jak z Dynastii zielony w sypialni bez zastrzeżeń i u dziewczynek tak lekko pastelowo, ale nie za słodko jednym słowem SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.10.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 łOśka rację mo! Aż nie chce się wychodzić! Coraz fajniej się robi! Wieczorem przyjrzę się dokładniej, bo teraz tylko w przelocie jestem, ale już widzę, że od "natrętnych gości" to ty się nie opędzisz Jak zobaczyłem tą mnogość zdjęć, to już się wystraszyłem, że nie będzie o co się czepić Na szczęście pojawiło się też takie zdanie: "Zdjęcia są trochę nieaktualne, bo to stan sprzed kilku tygodni(...) Pokażę to wszystko za parę dni - postaram się jeszcze w tym tygodniu." :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.10.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 no to żarty tyle jej nie było i stare zdjecia wkleja ,ZGROZA! popraw się dziewczyno! a pasunie pięknie zarosły cud, miód i orzeszki. Czekam na AKTUALIZACJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.10.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 i znów się pod ziemię zapadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts