Moose 03.09.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 A ja się wyłamię... uwielbiam ciemność a właściwie może nie tyle ciemność ale półmrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 06.09.2010 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Ja w dzień lubię mieć jasno, ale jak juz włączam sztuczne światło, to lubię półmrok - nie znoszę górnego oświetlenia - wolę pięć tysięcy bocznych lampek i lampeczek robiących klimat niż żyrandole i kinkiety...Przy świecach też jest fantastyczne światło. W dzień jednak musze mieć jasno, żeby normalnie funkcjonować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 22.09.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Witam sie i ja:). Dziekuje za odwiedzinki i za pomoc dla Amelki, w imieniu Amelki i jej rownie dzielnej Mamy wielkie dzieki Widze,ze tu kawal domu powstaje, trzymam kciuki i bede zagladac jak postepy Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 22.09.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 (edytowane) Cześć, Bożenko Fajnie, że wpadłaś - zapraszam częściej Jeśli chodzi o "kawał domu", to on tylko tak od przodu groźnie wygląda, bo ma nieregularny kształt i jest dość wąski i podłużny. Ja też byłam przerażona jego wielkością gdy pierwszy raz zerknęłam na wizualizację frontu. Dopiero potem zobaczyłam, że on ma niecałe 160 m., więc żaden z niego gigant. ;D Co do Amelki, to powklejałam linki do 2 grup - dziewczyny tam są super i na pewno przełoży się to na jakąś wymierna pomoc dla Malutkiej. My tez coś wyślemy oczywiście. Pozdrawiam Edytowane 22 Września 2010 przez Lidia_G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.09.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Lidka, Ty to jak wpadniesz, to raz-dwa zamieszania narobisz;)Nie odzywa się, nie odzywa, a tu chatynka gotowa!!!Super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 23.09.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 No właśnie.Cicha woda z tej naszej Lidki.Tu myk myk po tematach a w swoim dzienniczku taaaakie tyły. Żeby się jeszcze nic nie dzało ale się zadziało i to jak. Chata wyrosła że HEJ.Piękne widoki ,ąle tyle to Ty sam wiesz.Na ra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 23.09.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Skromna jesteś i to bardzo. 160m2, to kawał domu - po podłogach masz na pewno większy metraż + garaż= mała rezydencja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.09.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Lidka co za przyspieszenie... Przegoniłaś mnie o lata świetlne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 23.09.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Cześć, Kochane )) Dzięki, że wpadłyście - może kaweczkę - drugą, teraz już nie na rozbudzenie, ale dla relaksu...? http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/ra/ja/sx1b/rYfnP3Oal3wLcqc9GB.jpg A wracając do budowy, to nie ja się pospieszyłam i nie moja to zasługa, tylko naszych Szybkich Lopezów Yuczka, daaawno Cię nigdzie nie widziałam - zaraz lecę do Ciebie z rewizytą Do stanu "gotowa" to naszej chałupie jeszcze daleko, ale faktycznie, jak już tyle z ziemi wystaje, to te mury niesamowicie cieszą. lili, masz rację, że myk, myk - wpadam i wypadam czasem jak torpeda, bo nawet jak czasu mam mało, to chociaż na chwilkę włażę na forum, bo się już chyba powoli uzależniam, a z dziennikiem, to się już tak szybko nie da, więc nie zawsze chce się przysiąść... stąd zaległości... w dodatku przez te zmiany na forum i przez to, że się odnośniki do dzienników nie ukazują, to mnie troche entuzjazm przywiądł lilan, z ta rezydencją, kobitko, to już gruba przesada - mówię Ci, że chałupa "cienka" i dłuuga i stąd pród robi wrażenie rozległego. Co do metrów, to jest z nimi tak, że pokoje wcale nie sa duże - nasza sypialnia ma ok. 13, 14 m2, dzieci mają chyba po 11 czy 12 m2, a salon z jadalnią ok. 30 m2 - jest za to sporo "pierdolniczków", że się tak wyrażę, a więc: spiżarnia, pralnia itp, które się przydają, i na których brak narzekają nasi przyjaciele mający już domy od kilku lat. Stąd namnożyło się metrów, ale w pokojach ich nie widać, więc ja wcale nie odczuwam tego, że one będą. zresztą nie mamy całych 160 tylko 150kilka Mooseka, ja to bym chciała, żebyś Ty budowała jak najdłużej, bo tak się doskonale bawię czytając Twój dziennik, że aż turlam się ze śmiechu - jeśli obiecasz, że po skończeniu chałupy dalej będziesz pisać, to dam na mszę, żebyś jeszcze w tym roku się wprowadziła :D Buziole dla Was i do zobaczenia na Waszych salonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.09.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 jeśli obiecasz, że po skończeniu chałupy dalej będziesz pisać, to dam na mszę, żebyś jeszcze w tym roku się wprowadziła http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/biggrin-2.gif http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/biggrin-2.gif Mogie pisać ostatecznie... DAWAJ NA TE MESZ BUZIAKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 23.09.2010 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 dam na mesz i dwie mechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 23.09.2010 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Aaa, Moose'ka i jeszcze jedno - fan club Ci się powiększa - mój małż podczytuje Wasze komentarze i "nasz" - dziennik i zaśmiewa się z Twoich tekstów I jeszcze z Yuki dziś rechotał , ale tak życzliwie, Dziewuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.09.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 i ja się wreszcie przyszłam przywitać bo czas już wiieelllkiii. domek super ale ekipa Ci się trafiła że ho,ho moja to ..sama wierz.pozdrawiam.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 24.09.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Hej, Ilonka Miło Cię widzieć. Ekipa na razie fajna, chociaż rękę na pulsie trzymam - haha, wczoraj przyśpieszyłam termin przywozu więźby i mam nadzieję, że przez to ekipa nie okaże się mniej fajna niż dotychczas... Kochana, nie martw się, większość budujących ma problemy z murarzami - ważne, że i tak pchacie budowę do przodu. Niedługo już będziesz ich miała z bańki, a za to jak pracują możesz im w muratorze obsmarować tyłki na stronie niesolidnych wykonawców - niech się ludzie na nich nie nabierają... Przylecę potem do Ciebie pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.09.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 hej ja piszę na blogu bo nie umiałam założyć porządnego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 25.09.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 to czekam na Wasz domkowy kapelutek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 25.09.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Hej, anutka miło Cię widzieć, a na kapelutek trochę jeszcze poczekamy. Tak czy siak, w tym roku będzie surowy kapeluch, a szyku (dachówki) dodamy chyba mu wiosną. Ilonka, trzeba wejść do działu "o Was", do "dzienniki budowy dzień po dniu" i jak już wyświetli się lista dzienników to na górze tuż pod czarno-czerwonym paskiem opcji, jest w lewym rogu czerwony prostokącik "+ nowy temat". Klikasz na to i nadajesz tytuł swojemu dziennikowi, a potem piszesz kolejne posty jak w naszych grupach - prościzna - na pewno sobie poradzisz. Możesz zrobić "kopiuj -wklej" i przenieść treść bloga do nowych postów i wsio na wszelki wypadek, gdybyś do mnie długo nie zaglądała wyślę Ci to na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.09.2010 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 ...i zaśmiewa się z Twoich tekstów ... To ja tu dramaty opisuje, a ON się zaśmiewa Oki śmiech to zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 27.09.2010 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Moose'ka, Ty swoje dramaty tak opisujesz, że nawet jak człowiek wie, że się strasznie denerwowałaś, to się nie może od śmiechu powstrzymać. Twój sposób pisania świadczy o dużym dystansie do siebie i całego świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.09.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 I jeszcze z Yuki dziś rechotał :rolleyes:No coś takiego;) Moose to rozumiem, język super, ale ja:o Czym żem tak go ubawiła? Oczywiście na zdrowie niech mu idzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts