Lidia_G. 05.11.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Jestem, to znaczy byłam tu przez chwilę. Chorujemy, ale uzupełniłam trochę dziennik, żeby już psów na mnie nie wieszano, bo jak jest ich zbyt dużo, to ciążą, niczym źle wyprawione (psie ) futro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.11.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ech babo, babo:hug: Zdrówka życzę Pięknie jest. Ty już możesz mieszkać!!! Wiesz, ze my jak się przeprowadziliśmy to drzwi nie mieliśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 06.11.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 czesc lidiowitaj w klubie chorujących nasze dzieciaki od tygodnia w szpitalu ale moze dzisiaj je wypuszcza bo ile można ze szpitala do pracy z pracy do szpitala wyglada to superaśnie no i trawka niczego sobie.. pozdrówka i zdrówka życze ps wkleiłem pare zdjęc u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Lidka, pięknie Oś siem czuje prawieżeusatysfakcjonowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.11.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 piękna jaśniusieńkie pokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 08.11.2012 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Hej, Yuczka, jak patrzę na Twój piękny dom to mi się nie chce wierzyć (albo pamiętać), że Ty drzwi podczas przeprowadzki nie miałaś... makawel, jeszcze dziś polecę zerknąć na nowe fotki. Mam nadzieję, że maluszki już w domu - życz im zdrówka od "forumowej ciotki" Ośku, cieszem siem, żem Ciem zadowoliła, bo to wbrew pozorom łatwe nie jest - wystarczy się z letka narazić i już można porożem oberwać. Ilonka, buziaki na powitanie i dziękczynne za ciepłe słówko. Tak dawno u ciebie nie byłam, że aż wstyd - już lecę się poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.11.2012 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Hej, Ośku, cieszem siem, żem Ciem zadowoliła, bo to wbrew pozorom łatwe nie jest - wystarczy się z letka narazić i już można porożem oberwać. Oś jeno z pozoru groźny... znaczy siem jak mu się na kopytko nastąpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 09.11.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 jeszcze nas trzymają ale może dzisiaj wypuszczą do domu wreszcie(oczywiście nie nalegam jak uzanja ze można to zabieram do domku jak nie to posiedze i pospie jeszcze troche w szpitalu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 11.11.2012 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 A nastąpił Ci któś na kopytko w szpiluni?... makawel, trzymam kciuki za to, żeby Was wreszcie puścili do domu - tam się szybciej dochodzi do zdrowia niż w szpitalu. Byłam u Ciebie, ale nowe fotki się nie otworzyły... nie bądź taki tajemniczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 11.11.2012 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 makawel, dziś byłam jeszcze raz i wszystko się pootwierało - super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.11.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Hejunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 12.11.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 atijka! nie wierzę! cześć, kochana! buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.11.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 A nastąpił Ci któś na kopytko w szpiluni?... Nie... ale marne szanse coby ktoś taki przeżył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 15.11.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 :hug:ja nie zamierzam deptać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.11.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 :hug:ja nie zamierzam deptać... Wiem Lidziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.11.2012 03:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Lidzia jestem i ja ......... ............ elewacja prawie tak ladna jak u mnie ...... trawa u Ciebie ladniejsza zdecydowanie . Kochana pieknie jest tylko dla mnie jak zwykle niedosyt obfocenia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.12.2012 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://img24.imageshack.us/img24/4098/wesolychswiat2012.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.12.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 http://img502.imageshack.us/img502/2761/33399091.jpg Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Ci szczerze Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei By spełniło się choć jedno z twoich marzeń Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń! Antosia, Jasiek, Marta i Bartek ze Stańczykowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.01.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Buziole na caluśki nowy rok przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts