Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika L i A - Nasz mały kawałek świata

Recommended Posts

• Odpowiedzi 598
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej, Kochani :)

Bożenko, moich murarzy to ja w 9 przypadkach na 10 pod niebiosa chwalę, a że ostatnio lekko wspólnie z kierbudem w moim mniemaniu przegięli, to szczegół - na szczęście wszystko jest OK, a oni dostali ode mnie delikatny sygnał, że póki wszyscy grają fair, to jest miło i rodzinnie, ale jak gumka się nadmiernie napręży, to może pęknąć, a wtedy to już nie będzie miło.

Cieszę się, że Twoi też zrozumieli kto rozdaje karty i pracują :)

Amelka czuje się lepiej - dziś jej mama napisała do mnie maila... Bardzo się cieszę, że Malutka jest w lepszej formie....Dalej trzymam kciuki i zaklinam rzeczywistość, żeby wreszcie wszystko weszło na właściwe tory...

Makawel - wiem coś o tym - mój mąż też czasem mnie napuszcza na panów w serwisie samochodowym - kiedyś jak mieli trzygodzinną obsuwę z robotą to sobie z nimi potańcowałam i teraz A. zawsze jak oddaje auto do przeglądu, to mówi, że odbierać będzie żona - ZAWSZE jest zrobione na czas i wszystko śliczniutko i pachnąco. :D

Każdy argument jest dobry - byle był skuteczny - nie na próżno się mówi, że gdzie diabeł nie może....

Hej, Renatko, staramy się, a przede wszystkim starają się nasze Bobaski :)

Edytowane przez Lidia_G.

Witaj Lidka, dawno tu nie pisałam:), domek będziecie mieć piękny, a wiesz ja tam wolę bale;), ALE TEN DOCENIAM, serio, bardzo ładny-i nie pisze tego w każdym dzienniku. Podoba mi się - i taki willowy powiedziałabym. A kuchnia marzenie - ogromniasta ale i otwarta - w sensie TRZEBA MIEĆ PORZĄDEK:).Pozdrawiam i zapraszam do siebie - zaktualizowałam swoj dziennik - nie damy się muratorowi!!!

Moose, ja taka sierota jestem - język polski znam i mogę korki dawać, na socjologii trochę sie rozumim, ślub piękny Ci mogę (drugi ha ha jak mąż odmówi współpracy z powodu kamiennych kręgów :D ) zorganizować, ale czy Osica ma rogi czy nie, to już nie mam pojęcia :)

Ola, dzięki za miłe słowa - z kuchnią właśnie kombinujemy, bo od początku miała być półotwarta z możliwością zasuwania szklanych mlecznych drzwi na wypadek burdeliku i gości na przykład. :D Bieda właśnie z tym, że ona, ta nasza kuchnia, wcale nie jest duża i te drzwi nie bardzo chcą się zmieścić...

Czy willowa ta nasza chatka to nie wiem - jedno jest pewne, że wygląda tak, bo musi. My chcieliśmy inaczej, ale my swoje, a kształt działki swoje :)

Zaraz lecę do Ciebie w odwiedziny :)

Edytowane przez Lidia_G.

Lidka, z tym oknem dziwne deja vu mam, nie wiem czemu, ale wg mnie poszerzenie okien na 180 juz dostatecznie naswietli pomieszczenie, a im wiecej okien, tym więcej utraty ciepła z domu a po drugie, ściana stałaby się z mojego pkt-u widzenia zbyt szklana, a to nie "szklany dom" tylko prawdziwa realizacja cudnej chawiery:), ale to moja opinia!Pozdrawiam , dzięki za koment u mnie:)

Hej, Kochane - kopytne i nie :D

Dzięki Ola - postanowiłam, że na razie zaczekamy aż panowie zrobią dach. Wtedy już będzie realna, a nie wirtualna sytuacja. Zobaczę jak "rozkłada" się światło w domu i ewentualnie będziemy "interweniować" z kilofem :)

Jejku, jaką mamy dziś piękną pogodę! Nic tylko imprezować na dworze albo wybrać się na wycieczkę. U mnie, niestety, jedno i drugie w sferze marzeń, bo dzieci chore... :(

- siedzimy więc w domu i gramy w grzybobranie i w spadające małpki :)