BozenaEwa 05.10.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 witaj Lidko, dobry pomysl zeby zadaszyc domek i sprawdzic swiatlo. Ja u siebie usunelam jedno okienko bo tak jak u Ciebie zabieralo mi to ustawnosc pomieszczenia no i powiem Ci szczerze,ze wyglada na to ze jest ciemnawo. Ale,ze juz obmyslilam plan salonu to zostawiam wszystko tak jak jest, najwyzej wiecej swiatla bede uzytkowac, albo swieczek . Tak czy siak poczekaj sobie i jak co to kilof w lapki . Milej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 06.10.2010 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Dzięki, Bożenka Zrobimy właśnie tak, jak mówisz - najpierw ocena sytuacji, a potem działanie bądź zaniechanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 07.10.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witam,Lidia gratuluję dziennika, bardzo fajnie się go czyta .....PozdrawiamMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 07.10.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Hej, Monika Miło, że wpadłaś, ja też chętnie do Ciebie polecę z wizytką. Dzięki za miłe słowa - zaglądaj częściej na plotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.10.2010 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 No to poczytałam... Chałupę już prawie masz i jeszcze maile Ci Gienek odzyskał - SZCZĘŚCIARA !!! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 07.10.2010 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 (edytowane) Cześć, Moose! Ale numer! Ja byłam u Ciebie, wracam do się, a tu Ty zwoje tropy zostawiłaś - znaczy, byłaś u mnie i pocałowałaś klamkę, bo ja poleciałam do Twojego dziennika Też Ci tam "napaskudziłam", żebyś wiedziała, że byłam A Gienek faktycznie dał mi dzisiaj dużo szczęścia i dlatego Gienkiem został cha cha cha! Edytowane 7 Października 2010 przez Lidia_G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.10.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Lidzia a gdzie zdjęcia? czekamy na fotorelacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 20.10.2010 00:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Ranatko, zdjęcia są w dzienniku - cieplutkie - prosto z piekarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 20.10.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Lidia_G. ze ściankami to radze Ci na budowie rozrysować ścianki np kreda my tak robiliśmy nie tak dawno i się chyba sprawdziło hmmm na razie nam się podoba taki rozkład jak narysowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 20.10.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Cześć, makawel Masz rację, rysowanie to doskonały pomysł - już się raz o tym przekonaliśmy, gdy narysowaliśmy sobie kredą łazienkę, która mieliśmy zaplanowaną w centrum parteru - dziękuję sama sobie za to do dzisiaj, że miałam wizję, że koniecznie trzeba to zrobić. Okazało się, że to byłaby koszmarna pomyłka, gdybyśmy ją tam zbudowali. Przenieśliśmy ją więc do gościnnego, a funkcję gościnnego przejmie powiększony gabinet mojego męża. Ten pomysł z układaniem cegieł też mi się podoba bo od razu widać tak realnie Umówieni jesteśmy z murarzami na piątek na to "budowanie". A Wy robiliście ścianki tak jak były zaprojektowane czy też zmienialiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 20.10.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 w piwnice troszkę inaczej a parterze całkiem co innego wyszło np łazienka do innego pomieszczenia wywędrowała z jednej malej zrezygnowaliśmy bo po co dwie kolo siebie garderoba w miejsce laznienki wiec trochę sie pozmieniało. Poddasze zostawiliśmy jak w projekcie A zapomniałem dodac ze nas tez budowlancy przekonali by na zywo porysować jak w projekcie by zobaczyc czy bedzie nam sie podobalo.... no i parter sie nie podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.10.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Lidzia, ten Twój wpis w dzienniku o pomysłach kobiet mnie po prostu rozwalił:lol2::lol2: Uśmiałam się do łezhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0rofl.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0rofl.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0rofl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 21.10.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 I o to chodziło, Yuczka! Pewnie jeszcze niejedną taką perełkę znajdę czyszcząc skrzynkę - jak będę miała, to wkleję.. Pozdrawiam cieplutko, pewnie dziś wieczorkiem do Ciebie wpadnę na ploteczki - teraz muszę już gnać zaopatrzyć się w zimowe ciuchy - sezon się zmienia - trzeba się zrobić na zimowo - oby tylko nie wyglądać jak bałwan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 21.10.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 - Posprzątaj ... moje ... mieszkanie ... Padłam :) Lidzia ty to dopiero masz tempo-dopiero zaczęłaś a już stan masz jak nie jeden wiosenny, ba nawet zimowy inwestor 2009 Brawo! tak trzymać Fajny ten wasz projekt- tzn już domek szary- a to mój ukochany od niedawna kolor cieplutki i ten wasz Maliniak godny pozazdroszczenia- pomysł z ściankami SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.10.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 No to się uśmiałam, o mało co a wpisałabym się w dzienniku. pozdrawiam.i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 22.10.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Widzę, że jesteśmy troszkę styłu za Wami w budowie U nas ocieplenie beda robic dopiero pewnie za tydzień, a dach kłaść na pozątku listopada Super idziecie do przodu z budową. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 22.10.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Cześć, Dziewczyny Dzięki za miłe słowa. Jesteście super! W taką pogodę taka terapia dogrzewa i rozpogadza. Nie, żebym miała jakiegoś doła, ale październikowo-lisptopadowej pluchy nie cierpię z całego serca. Co do tego supersamca, to sama bym chętnie takiego zatrudniła, żeby zrobił w chacie błysk. Maliniaczek, faktycznie jest prawdziwym skarbem! Jak do tej pory, to on już u nas prawie swoją ikonę ma... Dzieci mi nawet nosi na rękach i mówi do nich o sobie "dziadek" Dziewczyny rewanżują się sympatią i codziennie po przedszkolu każą się wieźć na budowę - symbioza jak się patrzy... Szkoda tylko, że 3 dni temu musiałam smar spierać z nowej kurtki i fotelika samochodowego... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wacko2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.10.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Lidka Wizyta w Twoim dzienniku jest lepsza od psychoterapeuty :D Poproszę więcej takich perełek w te jesienne wieczory. http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 23.10.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Hej Atijka Dziś już zaraz zmykam, bo dzieci mnie poczęstowały przeziębieniem, ale jutro wpadnę z rewizytą i specjalnie dla Ciebie coś wysmażę. Dzięki za ciepłe słówko - na to u Ciebie zawsze można liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.10.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Wczoraj wieczorkiem siedziałyśmy u szwagierki. Była nasza wspólna teściowa i szwagierki rodzice. Oczywiście sprzedałam numer o kukułce i ten drugi tez. Zaśmiewaliśmy się do łez. . Mam przykaz , że jak tylko coś nowego zamieścisz to mam im przekazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts