Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika L i A - Nasz mały kawałek świata

Recommended Posts

• Odpowiedzi 598
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidzia super!!! gratuluję zakończenia kolejnego etapu, a że ostatniego w tym roku... i dobrze! nabierzesz siły i KASY na następny rok i jak ruszysz z robotą to nas przegonisz! teraz szperaj w necie i wklejaj inspiracje to i może ja coś od ciebie ściągnę :) pozdrawiam cieplutko ściskam!

p: miotła czeka- przylatuj ;)

Lidka mamy dzieci w podobnym wieku :) Moje dwie córy maja 7i 3 lata i są strasznie o siebie zazdrosne. Miałybyśmy o czym gadać bo zapewne problemy podobne: zabieranie zabawek, ciągłe kłótnie itp sprawy..... ach ....

Widziałam że kończycie na ten rok. Nie martw się, bedziesz miała czas na spokojne szperanie w necie i szukanie ciekawych dodatków do domu. Zaplanujesz sobie wszystko przez zimę, porobisz aranżacje i wiosną ruszycie z kopyta :) Nie mysl o tych miesiącach jak o zmarnowanych, pozwolą Ci one dobrze rozplanować prace na wiosnę.

Co do drzwi szklanych to fajne maja tutaj http://www.szklanedrzwi.pl/drzwi/ Tez się kiedyś zastanawiałam czy nie zamknąć kuchni takimi drzwiami ale na razie sobie temat odpuściłam, jak nam się znudzi otwarta kuchnia to może powrócimy do kwestii szklanych drzwi przesuwnych :)

Hej, dziewczyny :) Kochane jesteście! Naprawdę. Bardzo mi się przydały te Wasze ciepłe słowa, bo weekend miałam paskudny - na szczęście już jest ok, ale trochę nerwów mnie kosztowały te 2 dni... :)

Renatka, jakbyś zgadła - taką kolejność własnie planujemy...

Monika, widzę, że nie mam sie czym przejmować, bo to samo jest w każdym domu, gdzie między dziećmi jest mała różnica wieku... U nas też dziewczyny kłócą się o zabawki i jest zazdrość. Można to ująć krótko: potrafią być dla siebie czasami naprawdę wredne, ale to na szczęście przeplata się z falami wielkiej (obcałowywanej :D) miłości. Na zewnątrz trzymają się twardo razem - prawidłowy objaw :D

Co do szklanych drzwi, to my chyba też na razie je sobie darujemy, bo musimy jeszcze sprawę skonsultować z panem od kominków. Drzwi musiałyby się chować w ściankę wstawioną między komin a kominek - trzeba sprawdzić czy to w ogóle możliwe i przede wszystkim ile miejsca by zabrało - walczymy o każdy centymetr w salonie, żeby nie było efektu ciasnoty, bo salon wielki nie jest, a ma tam wejść jeszcze stół jadalny... :) Może, podobnie jak Wy, na początek odpuścimy sobie drzwi, a wrócimy do tematu, jak okażą się niezbędne...

Dzięki za link do stronki z drzwiami - są super - już je kiedyś widziałam i nie wiem nawet czy to nie było wtedy, gdy przeglądałam Twój dziennik... :)

Edytowane przez Lidia_G.

Lidka-przepraszam! zabazgrałam Ci dziennik (nie zauważyłam, ze komentarze osobno) - już przenozę treść ale tamtego posta usunąc nie umiem - moze Tobie sie uda..

Hej Lidka!!!!!!!!! dawno nie zaglądałam do ciebie - przez te Twoje opowieści-anegdotki przebimbałam ponad godzine zamiast pracować!!!!!!!!!!!!! Najlepsze, ze potem chciałam powtórzyc beniowi (zwłaszcza tą 'posprzątaj moje mieszkanie) i totalnie mi sie pomieszało, ale i tak dostałam głupawki, na co mój kochany : beznadziejne... domek pięknie rośnie! napisz co to za dobry duszek , bo tez takowego szukam!

• 3 weeks później...
Witaj Lidka:). Też gratuluję prądu, nie ma to jak Rodzina! Jak się robi na swoim badź też dla swoich to robota zawsze udana bo z sercem:), a że podobno "na kaca najlepsza jest praca", to i się dzięki pomysłowi mąż lepiej poczuł. Trzeba szukać dobrych stron całego przedsięwzięcia!Będzie co wspominać. Pozdrawiam gorąco w coraz to chłodniejsze dni!

W te święta magiczne,

życzenia ślę liczne.

Pachnących jodełek z ogromem światełek.

Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.

Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką

Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.

Dużo jedzenia na stole,

NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!!

Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzy

Yukowa rodzinka

http://images1.hiboox.com/images/5008/911be98e3f1bec65ac09515ad9cc10e9.gif