Lidia_G. 04.11.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Dzięki, Ilonka za pocieszenie - przyda się - będę sobie powtarzać, że zaraz jak tylko minie zima, to ruszamy do roboty Póki co, jest mi jednak troszkę smutno, że tyle miesięcy nie będzie tam nic robione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 05.11.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Lidzia super!!! gratuluję zakończenia kolejnego etapu, a że ostatniego w tym roku... i dobrze! nabierzesz siły i KASY na następny rok i jak ruszysz z robotą to nas przegonisz! teraz szperaj w necie i wklejaj inspiracje to i może ja coś od ciebie ściągnę pozdrawiam cieplutko ściskam! p: miotła czeka- przylatuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 06.11.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Witaj Lidka, zgadzam się z Przedmówcą, zimą zajmiemy się inspiracjami kuchenno-innymi:)właśnie pisałam lili,do zaobaczenia na letnim forum!!!papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 06.11.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Dzięki, Dziewczyny za ciepłe słówko Fajnie jak człowieka ma kto pocieszyć i rozwiać budowlane mini-smuteczki. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.11.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Lidzia elektryke zrobisz ,wczesną wiosną okna ,daszek i z górki pójdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 06.11.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Lidka mamy dzieci w podobnym wieku Moje dwie córy maja 7i 3 lata i są strasznie o siebie zazdrosne. Miałybyśmy o czym gadać bo zapewne problemy podobne: zabieranie zabawek, ciągłe kłótnie itp sprawy..... ach .... Widziałam że kończycie na ten rok. Nie martw się, bedziesz miała czas na spokojne szperanie w necie i szukanie ciekawych dodatków do domu. Zaplanujesz sobie wszystko przez zimę, porobisz aranżacje i wiosną ruszycie z kopyta Nie mysl o tych miesiącach jak o zmarnowanych, pozwolą Ci one dobrze rozplanować prace na wiosnę. Co do drzwi szklanych to fajne maja tutaj http://www.szklanedrzwi.pl/drzwi/ Tez się kiedyś zastanawiałam czy nie zamknąć kuchni takimi drzwiami ale na razie sobie temat odpuściłam, jak nam się znudzi otwarta kuchnia to może powrócimy do kwestii szklanych drzwi przesuwnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 08.11.2010 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 (edytowane) Hej, dziewczyny Kochane jesteście! Naprawdę. Bardzo mi się przydały te Wasze ciepłe słowa, bo weekend miałam paskudny - na szczęście już jest ok, ale trochę nerwów mnie kosztowały te 2 dni... Renatka, jakbyś zgadła - taką kolejność własnie planujemy... Monika, widzę, że nie mam sie czym przejmować, bo to samo jest w każdym domu, gdzie między dziećmi jest mała różnica wieku... U nas też dziewczyny kłócą się o zabawki i jest zazdrość. Można to ująć krótko: potrafią być dla siebie czasami naprawdę wredne, ale to na szczęście przeplata się z falami wielkiej (obcałowywanej ) miłości. Na zewnątrz trzymają się twardo razem - prawidłowy objaw Co do szklanych drzwi, to my chyba też na razie je sobie darujemy, bo musimy jeszcze sprawę skonsultować z panem od kominków. Drzwi musiałyby się chować w ściankę wstawioną między komin a kominek - trzeba sprawdzić czy to w ogóle możliwe i przede wszystkim ile miejsca by zabrało - walczymy o każdy centymetr w salonie, żeby nie było efektu ciasnoty, bo salon wielki nie jest, a ma tam wejść jeszcze stół jadalny... Może, podobnie jak Wy, na początek odpuścimy sobie drzwi, a wrócimy do tematu, jak okażą się niezbędne... Dzięki za link do stronki z drzwiami - są super - już je kiedyś widziałam i nie wiem nawet czy to nie było wtedy, gdy przeglądałam Twój dziennik... Edytowane 8 Listopada 2010 przez Lidia_G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 10.11.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Lidka-przepraszam! zabazgrałam Ci dziennik (nie zauważyłam, ze komentarze osobno) - już przenozę treść ale tamtego posta usunąc nie umiem - moze Tobie sie uda.. Hej Lidka!!!!!!!!! dawno nie zaglądałam do ciebie - przez te Twoje opowieści-anegdotki przebimbałam ponad godzine zamiast pracować!!!!!!!!!!!!! Najlepsze, ze potem chciałam powtórzyc beniowi (zwłaszcza tą 'posprzątaj moje mieszkanie) i totalnie mi sie pomieszało, ale i tak dostałam głupawki, na co mój kochany : beznadziejne... domek pięknie rośnie! napisz co to za dobry duszek , bo tez takowego szukam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 11.11.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Gratuluję "prundu' a dziewczątka masz słodziutkie.pozdrawiam.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 29.11.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Witaj Lidka:). Też gratuluję prądu, nie ma to jak Rodzina! Jak się robi na swoim badź też dla swoich to robota zawsze udana bo z sercem:), a że podobno "na kaca najlepsza jest praca", to i się dzięki pomysłowi mąż lepiej poczuł. Trzeba szukać dobrych stron całego przedsięwzięcia!Będzie co wspominać. Pozdrawiam gorąco w coraz to chłodniejsze dni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.11.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Lidka Czy ten Twój Mąż już Cię wydziedziczył i pod mostem bez netu jesteś???? Odezwij się troszku, bo siem martwiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 30.11.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Hello, dlugo mnie nie bylo a tu tyle zmian: gratulacyjki z powodu becnego stanu nie mowiac juz o pradzie. Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 03.12.2010 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Hej, Dziewczyny Macie rację - grunt to prunt! Jestem, jestem i zaznaczę niedługo swoją obecność u Was, ale to dopiero pewnie po weekendzie, bo okropnie zalatana jestem. Pozdrawiam i do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 08.12.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witam,trafiłam przypadkiem i jestem pod wrażeniem..ale ten wasz domek skomplikowany... ale myślę, że bardzo funkcjonalny:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 16.12.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Hej Lidka, gdzie jesteś!! Smutno bez Ciebie na grupie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 17.12.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Hej Lidka, gdzie jesteś!! Smutno bez Ciebie na grupie!! Potwierdzam!!!!! i pozdrawiam zimową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.12.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 W te święta magiczne, życzenia ślę liczne.Pachnących jodełek z ogromem światełek.Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minkąCiepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.Dużo jedzenia na stole, NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.12.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzy Yukowa rodzinkahttp://images1.hiboox.com/images/5008/911be98e3f1bec65ac09515ad9cc10e9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.12.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 22.12.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia towarzyszy Wam przez cały Nowy Rok. Życzymy, aby był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia budowlane i zawodowe oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań. WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts