Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika L i A - Nasz mały kawałek świata

Recommended Posts

• Odpowiedzi 598
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Witam,

dziennik rewelka! super się czyta! najbardziej rozbawiła mnie oczywiście szopa i......pasztecik dla kotów ( popłakałam się)!

aaaaa jeszcze muszę skomentować domek...........nooo ciekawie się zapowiada, fajny rozkład wnętrz ( nietypowy, zresztą chyba tak jak dom).......ogólnie bardzo mi się podobało!

pozdrawiam

Cześć, Kochani :)

Witam Was baaaardzo radośnie w nowym roku i życzę wszystkiego wymarzonego i fantastycznego!

Dzięki za wszystkie życzenia - buziaki wielkie za nie.

Obiecuję poprawę - doczytam wszystkie zaległości i przysięgam - już na tak długo nie zniknę - codzienność mnie przywaliła i ogrom większych i mniejszych spraw + zimowe choróbska całej rodziny. Jednak więcej takich długich "urlopów" od muratora i forum mieć nie zamierzam!

Monikarat - dzięki za miłe słowa, nie widzę odnośnika do Twojego dziennika, bo chętnie bym sobie podejrzała. Zaglądaj częściej, jeśli masz ochotę :)

Makawel - specjalnie dla Ciebie w dzienniku opiszę kolejną głupią i jeszcze dość świeżą przygodę! :)

• 4 weeks później...

Rozterki dachowe nie są mi obce i... chwała Bogu, mam je za sobą :D:D No to Cię pocieszyłam..... :D:D:D

A poważnie. To tak. Dokonaj właściwego, jedynego słusznego wyboru i ciesz się dachem dłuuugie lata. Będzie najpiękniejszy, bo Wasz własny , prywatny.

Niech już przyjdzie wiosna , i niech wreszcie zacznie się dziać.!

I nie znikaj już , bo po uszach. ;)

jestem :)

tylko mam straszną gonitwę i czasem bardzo bym chciała wejść na forum, ale padam na twarz. nawet jeśli nie będę codziennie, to będę na bank!

nie martwcie się, bo ja stąd nie zniknę - za bardzo zżyłam się z Wami wszystkimi, a wiosną ta miłość pewnie jeszcze silniej wybuchnie, bo endorfiny podziałają :D

buziole, dziewczynki

• 3 weeks później...

Cześć,

Jak czytam o Twoich rozterkach dachowych to jak bym siebie pare miesiecy temu widziała :)

Przy porownywaniu wycen zwracaj uwagę jakie i ile elementów Ci liczą.

Nie wiem jak Ty Lidka ale jak szukając dachówki jezdziłam i oglądałam dachówki na domach - podobał mi sie też Syriusz z RupCeramiki i w hurtowni powiedzieli gdzie go kładli więc pojechałam zobaczyc jak wygląda. Nadal uważam że jest piekny chociaż wybrałąm inną dachówkę na swoj dach :)

Na pewno wybierzesz własciwie i będziesz się cieszyła pięknym dachem. Aż serce rosnie jak już dachówką jest dom pokryty....

Super że praca na wiosne zaczyna powoli się budzić :) będę z przyjemnością czytać o nowych poczynaniach w domku

Edytowane przez Monika_76