BozenaEwa 23.12.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Wesolych Swiat i szybkiego, bezstresowego budowania w Nowym Roku . Merry Christmas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 23.12.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 skacze aniołek, skacze po chmurkach,niesie życzenia w anielskich piórkach. Samych wzruszeń przy choinceżyczę tobie i rodzince a na nowy rok miłości co codzień wzrastai zdrówka byś mogła brykać jak młoda krówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 27.12.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Lidka.... święta, święta i po świętach Z życzeniami świątecznymi nie zdązyłam ale zyczę Ci moja droga spokojnego Nowego 2011 Roku aby budowa posuwała się do przodu bez większych problemów. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 09.01.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Kochana Lideczko wszystkiego najlepszego w 2011 i odezwij się kochana bo już się stęskniłam za Tobą. pozdrawiam.ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.01.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Lidzia puk puk czas się obudzić ,wiosenka się zbliża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 20.01.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Witam,dziennik rewelka! super się czyta! najbardziej rozbawiła mnie oczywiście szopa i......pasztecik dla kotów ( popłakałam się)!aaaaa jeszcze muszę skomentować domek...........nooo ciekawie się zapowiada, fajny rozkład wnętrz ( nietypowy, zresztą chyba tak jak dom).......ogólnie bardzo mi się podobało!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 27.01.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Lidka wstawaj bo jakoś tu nudno bez Ciebie i twoich przygód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.02.2011 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Cześć, Kochani Witam Was baaaardzo radośnie w nowym roku i życzę wszystkiego wymarzonego i fantastycznego! Dzięki za wszystkie życzenia - buziaki wielkie za nie. Obiecuję poprawę - doczytam wszystkie zaległości i przysięgam - już na tak długo nie zniknę - codzienność mnie przywaliła i ogrom większych i mniejszych spraw + zimowe choróbska całej rodziny. Jednak więcej takich długich "urlopów" od muratora i forum mieć nie zamierzam! Monikarat - dzięki za miłe słowa, nie widzę odnośnika do Twojego dziennika, bo chętnie bym sobie podejrzała. Zaglądaj częściej, jeśli masz ochotę Makawel - specjalnie dla Ciebie w dzienniku opiszę kolejną głupią i jeszcze dość świeżą przygodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.02.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 No, wszelki duch........ Nareszcie jesteś :D:D Kukułkę i bimbole sprzedałam już dalej , a znajomi dopytują co tam u Ciebie w dzienniku nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 WSZELKI DUCH.... że napiszę za Siostrą Dobrze, że jesteś:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 02.02.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 no no myslałem juz ze nie zawitasz do swojego dzienniczkaWITAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 24.02.2011 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Cześć, cmok, cmok Jak tu fajnie z Wami - zupełnie jak w domu. Lecę zaraz chociaż na momencik do was na przeszpiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.02.2011 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Lidka tyż zaglądałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 25.02.2011 00:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 no i do Ciebie przecie tyż to piszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.02.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 no się nareszcie objawiłaś, bo juz się wszyscy martwili:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.02.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Rozterki dachowe nie są mi obce i... chwała Bogu, mam je za sobą :D No to Cię pocieszyłam..... :D:D A poważnie. To tak. Dokonaj właściwego, jedynego słusznego wyboru i ciesz się dachem dłuuugie lata. Będzie najpiękniejszy, bo Wasz własny , prywatny. Niech już przyjdzie wiosna , i niech wreszcie zacznie się dziać.! I nie znikaj już , bo po uszach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.03.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 I znów zniknęła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.03.2011 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 jestem tylko mam straszną gonitwę i czasem bardzo bym chciała wejść na forum, ale padam na twarz. nawet jeśli nie będę codziennie, to będę na bank! nie martwcie się, bo ja stąd nie zniknę - za bardzo zżyłam się z Wami wszystkimi, a wiosną ta miłość pewnie jeszcze silniej wybuchnie, bo endorfiny podziałają buziole, dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 21.03.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 (edytowane) Cześć, Jak czytam o Twoich rozterkach dachowych to jak bym siebie pare miesiecy temu widziała Przy porownywaniu wycen zwracaj uwagę jakie i ile elementów Ci liczą. Nie wiem jak Ty Lidka ale jak szukając dachówki jezdziłam i oglądałam dachówki na domach - podobał mi sie też Syriusz z RupCeramiki i w hurtowni powiedzieli gdzie go kładli więc pojechałam zobaczyc jak wygląda. Nadal uważam że jest piekny chociaż wybrałąm inną dachówkę na swoj dach Na pewno wybierzesz własciwie i będziesz się cieszyła pięknym dachem. Aż serce rosnie jak już dachówką jest dom pokryty.... Super że praca na wiosne zaczyna powoli się budzić będę z przyjemnością czytać o nowych poczynaniach w domku Edytowane 21 Marca 2011 przez Monika_76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.03.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 LidkaaaaWiosna przyszła, miłość miała wybuchnąć... gdzie żeś Ty????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts