Tom Bor 25.03.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 do jasnej anieli gdzieś Ty jest/ hop hop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.04.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Zapracowana najwyraźniej:DOdpocznij w Święta:Dhttp://i51.tinypic.com/optx0z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 22.04.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img4.imageshack.us/img4/3561/3wielkanocnadchodziw978.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.04.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://images38.fotosik.pl/800/a5daca0258fd9df7gen.jpgLideczko Zdrowych i Wesołych Świąt wracaj na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 23.04.2011 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://images38.fotosik.pl/800/745b844f55ed062f.jpg Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,pełnych wiary, nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodzinyi wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.04.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 no wieta co to już przesada jest zeby sie tyle ukrywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.05.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 no już dobra, dobra! i o co tyle gadania??? jestem przecie, tylko czasu nie miałam A tak na serio, to bardzo Wam wszystkim dziękuję za życzenia. I naprawdę bardzo za Wami tęskniłam, tylko nabrałam sobie na głowę zajęć bez liku i po prostu sie z czasem nie wyrabiam. Z wiosna i po niej, obiecuję jednak solennie, że jeśli nawet nie co dnia, to będę wchodzić regularnie i tak też się udzielać Buziaków sto dla Was wszystkich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupiradelko 02.05.2011 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Witaj! Właśnie przeczytałam Twój dziennik. Masz teraz przed sobą szczęśliwy okres urządzania domku. Zazdroszczę! My ruszamy lada chwila. W sumie wszystko jest: PNB, nawet pierwsza transza. Ale przez te "wakacje" świąteczne wszystko się przesuwa. Może w tym tygodniu uda się nam podciągnąć wodę. Fajny ten wasz domek. Inny niż wszystkie. Będę Was obserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 02.05.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Hej, Czupiradełko - jaki fajny nick Dzięki, że wpadłaś i skomentowałaś moją radosną twórczość - zapraszam częściej. Co do transzy to nam dziś pierwsza wpłynęła na konto - mmmm... fajne uczucie... Skoro macie wszystkie papierki, to do boju, Dziewczyno - trzymam kciuki i będę podglądać... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 03.05.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 no nareszcie kobieto się objawiłaś, bo już myślałam że zrezygnowałaś z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.05.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Mój mąż jest trochę sceptyczny, bo on chciałby psiaka dopiero po przeprowadzce, a spełnienie naszej zachcianki zimą = mieszkanie ze szczeniakiem na IV piętrze w bloku. Mamy więc 2 stanowiska: moje, że lepiej niech piesio socjalizuje się z nami podgryzając stare drzwi i meble, a do nowego domu pójdzie mądrzejszy Hej Lidka Mam dokładnie taki sam dylemat psiskowy Ale chyba wezmę w połowie czerwca sukę i przez wakacje trochę posocjalizuję stwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 04.05.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Lidia witaj!!!!! piękny dach i kominy!!!! gratuluję wosennych postępów i trzymam kciuki za kolejne! co do psa... lubisz sprzątać??? goldeny są cudne-och i ach, ale są takimi brudasami i ta sierść (gubią cały rok) więc osobiście polecam dla tych którzy lubią machać miotłą i mopem przynajmniej raz dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 04.05.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Hejka, dziewczynki Łosiulka, zgodnie z obietnicą http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417_mini.jpg Ilonka, jakżebym mogła zrezygnować - "czasu czasem" niet, ale nie mogłabym tak całkiem bez Was... Martusiu, jak fajnie Cię widzieć. Myślałam, że już tu nie bywasz, ale skoro jesteś, to strasznie się cieszę i jeszcze dziś poprzeglądam Ci kąty. Teraz o psie: z tą socjalizacją i cywilizacja przed przeprowadzką, to nie jest taki zły pomysł, ale szczerze mówiąc nie palę się do tego przy naszym IV piętrze - szkoda mi trochę A., bo to on biedaczek będzie ganiał z tą bambaryłą na rękach (bo toto przy tylu schodach trzeba nosić, żeby sobie młodych stawów nie zdeformowało), ale problem tkwi w tym, że bardzo zależy nam na tej, a nie innej hodowli, więc jeśli tylko się załapiemy, to weźmiemy psa z najbliższego miotu, bo następny nie wiadomo kiedy będzie - suczka, która będzie miała właśnie te szczenięta będzie mamą ostatni raz, a młodsza nie ma jeszcze "uprawnień" - odpowiedniej liczby wystaw. Nie chcemy czekać w nieskończoność, bo obiecaliśmy dziewczynkom, a z kolei ta hodowla jest blisko i oferuje fajne warunki "posprzedażowe". Co do bałaganu to zawsze pies jest kłopotliwy i trzeba jeździć na miotle, a z sierścią nasi znajomi "goldeniarze" radzą sobie tak, że co m-c wożą swojego psa do fryzjera i pani tak go świetnie potrafi wytarmosić i wyskubać, że nie ma problemu z utrzymaniem czystości. Oczywiście wszystko wyjdzie w praniu, ale jak się mówi A, to pozostałe litery aż do Z też trzeba wykłapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.05.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Cześć Lidzia:D:D:D Wow, pociągnęliście roboty, że ho,ho!!!:D:D Mam nadzieję, ze słowa dotrzymasz i będziesz regularnie (ale nie regularnie raz w roku;)) Drzwi może zerknij tu: http://design-drzwi.com/page4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 05.05.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Witaj Lidka, witaj witaj witaj:). Fajnie, że już jesteś. Śliczny daszek, dobrze że lekko zgaszona ta czerwień, pięknie się prezentuje, w sprawie drzwi zenętrznych też mam dylemat, ale dla Ciebie mam drzwi pierwsza klasa, do Waszego domu myślę jak znalazł i uwaga wklejam z dziennika muratora któregoś inwestora:), mam nadzieję że się nie pogniewa, a że są naprawdę ładne, to tym bardziej. Proszę inspirację: http://img837.imageshack.us/img837/2927/drzwizewn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 05.05.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Cześć, Dziewczyny - dzięki za miłe słowa. Jesteście kochane - dzięki za pomoc w sprawie drzwi - Ola, "Twoje" drzwi są bardzo ładne, Yuczka, zaraz wejdę na stronę, którą mi podrzuciłaś. Dam znać czy znalazłam coś dla siebie. Przysięgam z podniesionym palcem, że regularność to nie będzie raz na rok - Yuka Buziaki - podziękowaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 05.05.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Witoj:)u mnie rosnie a u Ciebie jak polecial daszek, fajnie,fajnie,a piesio brudasek nie brudasek bierz tego, ta rasa jest slodziachna. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 05.05.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Lidka-nareszcie jesteś!!! Powiem Ci, ze czerwona dachówka to jest to!!(Hehe, bo sama mam taką ) Normalnie pojawiasz się i znikasz - ja rozumiem, ze praca, ze budowa, decyzje...ale bez PRZESADY :)trzymam kciuki za Was i pozdrawiam cieplutko (choc u nas ponoć śnieżyło ostatnio!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 06.05.2011 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Hej, Bożenko i dorbenko Dzięki, że wpadłyście - tak mi się ciepło robi jak czytam Wasze posty i fantastyczna jest świadomość, że gdzieś rozrzucona po całej Polsce są tak życzliwe osoby - fajnie, że jesteście - wszyscy. Co do dachu, to ja wahałam się pomiędzy brązem w odcieniu mlecznej czekolady, a naturalną czerwienią. Artur upierał się przy czerwieni, więc mu ustąpiłam, bo cała reszta i tak będzie na moją "modłę", więc niech chłopczyk ma swój daszek - a tak na serio, to taka przygaszona - zbliżona do naturalnie ceglastej - czerwień mi się podoba, więc nie upierałam się przy brązie. Dorbenka, pojawiam się i znikam niczym Murzyn na pasach dla pieszych (nie obrażając nikogo ) Masz rację - postanowiłam nie przesadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 06.05.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Yukuś, dzięki za link z drzwiami - robią tam bardzo fajne rzeczy! Szkoda tylko, że tak daleko, bo gdyby ze Śląska drzwi miały jechać do nas na północ, to trochę by to kosztowało, nie mówiąc już o tym, że mała jest szansa realizacji takiego zamówienia... A może się mylę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts