RENTOM 02.08.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 A co powiesz na podkład izo-thermo???? No i jakich producentów proponujesz???w dwóch pomieszczeniach potrzebuję dość gruby solidny materiał co mi na to odpowiesz????a tak w ogóle dzięki za szybką odp ha ha (mam teraz by najmniej nadzieję że będzie funkcjonować))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfor 03.08.2010 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 ale co ty chcesz kleić styropian na podłodze?? bo temat jest o podłogach chyba, że ty nie w temacie? A nie tylko, bo przeczytaj dokładnie pierwszy wątek autora, który się chwali, że ma dobrze ocieplony dom (15 cm ściana), na co "mpoplaw" odpisął, z eto dzisiaj w cale nei jest ocieplony dobrze, i że to jest minimum. Więc jako przekonany do 20 cm styro na ścianę i to 2x10 na mijanke, to pytam o sposobie klejenia stryro do ściany pierwszą i druga warstwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr G 03.08.2010 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 na ścianach jednowarstwowo zdecydowanie dla lepszego eefektu mozna kupić styropian frezowany, na przekładkę to daje się pod posadzki ale nie na ściany Na FM jest dział izolacje tam podpowiedza co i jak. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr G 03.08.2010 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 A co powiesz na podkład izo-thermo???? No i jakich producentów proponujesz???w dwóch pomieszczeniach potrzebuję dość gruby solidny materiał co mi na to odpowiesz????a tak w ogóle dzięki za szybką odp ha ha (mam teraz by najmniej nadzieję że będzie funkcjonować))) tu poczytaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?140107-Izo-Floor-Thermo-na-pod%C5%82og%C3%B3wk%C4%99-pod-panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts