abb 30.07.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witam szukam projektu na nowy dom jestem ciekawa co sądzicie o tym projekcie http://www.mtmstyl.pl/projekt-onyks/wnetrza/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 30.07.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 abb, piekny dom, calkowicie w moim stylu. Gdybym tylko miala wieksza dzialke, na pewno bym sie na taki skusila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.07.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 (edytowane) Dzień dobry. Przyczłapałam za Havenką. Jakbym miała się budować, to wzięłabym ten projekt pod uwagę. Podoba mi się, że dom nie jest duży (hmmm, chociaż 200 m2 to wcale nie tak mało:)), nie ma kominka, pustka nad salonem (lubię wysokie pomieszczenia) duże przeszklenia. Troszkę nie podoba mi się dom na zewnątrz, tzn. ta szara bryła przy wejściu. Osobiście chciałabym to inaczej rozwiązać. Może drewno? Edytowane 31 Lipca 2010 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abb 03.08.2010 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Dziękuję za uwagi i proszę o więcej. Magda- na stronie jest spacer po domu który daje większą możliwość oceny chyba patrzyłaś na zdjęcia stąd brak kominka. Na wizualizacji spaceru kominek jest pod schodami. Jeżeli chodzi o elewację to rzeczywiście słaba. Projekt jest nowy nie budowany więc nie wiadomo jakie ma wady. Piszcie co jest plusem i jeszcze lepiej jakie ma minusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiles 18.09.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Witam serdecznie, Domyslam sie ze jest bardzo malo osob ktore zdecydowaly sie na budowe Onyksa. My nie jestesmy nawet na zerowym etapie. Nie mamy jeszcze projektu i nadal rozwazam czysto teoretycznie wszystkie za i przeciw. Moze jednak jest tutaj na forum ktos kto podjal sie jego budowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charisma 30.10.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Witam Ja zaczynam budowę onyksa w przyszłym sezonie - jak na razie jestem na etapie adaptacji projektu. Zapraszam do mojego dziennika, gdzie opisałam jakie zmiany wprowadzilismy (Onyks wymarzony!!!). Do listy zmian trzeba będzie jeszcze troche rzeczy dodac bo w trakcie prac z architektem powychodziły różne niedociągnięcia (mnie najbardziej raził brak żelbetowej belki w miejscu balkonu i fakt że sam balkon nie zgrywał sie poziomami ze stropem - wyglądałoby to conajmniej dziwacznie) ale ogólnie projekt wydaje się byc ok. Pewno więcej rzeczy wyjdzie w budowaniu Pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts