wp03 18.02.2011 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 (edytowane) Wielka szkoda, że nikt z tego forum nie buduje i nikt (jak na razie) nie zamierza budować Krzyśka - widocznie projekt jest mało interesujący. Tylko ja mam jakiś odmienny gust. Szkoda, a tak liczyłem na Wasze opinie. Tak się zastanawiam co w tym projekcie jest nie tak? Może ktoś jeszcze zechce pokrytykować go lub zaproponować zmiany w nim albo alternatywny projekt (mniejszy i ciekawszy = bez potrzeby wprowadzania zmian). Edytowane 21 Lutego 2011 przez wp03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mallennstwo 22.02.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witamwłaśnie planuję kupić ten projekt tylko nie mam zwymiarowanego przekroju i rzutu parteru żeby sprawdzić czy na pewno zmieści mi się na działce. A czy pan posiada te wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 22.02.2011 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 (edytowane) Serdecznie witam No, nareszcie doczekałem się Kogoś zainteresowanego tym projektem. Gratuluję planów zakupu projektu. Ja się niestety jeszcze zastanawiam, mimo że nie znalazłem projektu bardziej odpowiadającego moim potrzebom. Co do wymiarów. Nie znalazłem szczegółowych przekrojów tego projektu. Natomiast ogólne wymiary budynku podane są na stronie Archipelagu w zakładce "opis i widok" - parametry projektu oraz poniżej na rysunku zatytułowanym "usytuowanie na działce" http://www.archipelag.pl/files/Project/nuhdf7d08o38nd/plotland_zoom1.png Bezpośrednio pod nim znajduje się plik do pobrania, w którym znajdzie Pan/Pani podane wymiary parteru lub proszę kliknąć na poniższy link http://www.archipelag.pl/files/Project/nuhdf7d08o38nd/File/krzysiek.pdfPrzykro mi, że nie mogę bardziej pomóc. Niestety nic dokładniejszego nie znalazłem, a przeglądałem wiele stron w internecie. Myślę jednak, że to powinno wystarczyć do określenia czy projekt zmieści się na danej działce czy nie i czy odpowiedni ze względu na określone przez gminę warunki zabudowy.Pozdrawiam Edytowane 24 Lutego 2011 przez wp03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 05.03.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Witam pani Agato (mallennstwo) Chciałem zapytać czy udało się pani ustalić czy Krzysiek zmieści się na działce?A może już pani projekt zakupiła?Proszę się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mallennstwo 05.04.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam,właśnie mam zakupiony projekt już w domku i czekam na wszystkie konieczne pozwolenia i mam nadzieje że w wakacje mój Krzysiek będzie już w stanie surowym zamkniętym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 06.04.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 To super W takim razie czekam na dziennik i zdjęcia z budowy, bo mam nadzieję że będzie pani relacjonować swoje budowlane zmagania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts