Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wielka szkoda, że nikt z tego forum nie buduje i nikt (jak na razie) nie zamierza budować Krzyśka - widocznie projekt jest mało interesujący. :(

Tylko ja mam jakiś odmienny gust. Szkoda, a tak liczyłem na Wasze opinie.

Tak się zastanawiam co w tym projekcie jest nie tak?

Może ktoś jeszcze zechce pokrytykować go lub zaproponować zmiany w nim albo alternatywny projekt (mniejszy i ciekawszy = bez potrzeby wprowadzania zmian).

Edytowane przez wp03

• Odpowiedzi 65
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Serdecznie witam

No, nareszcie doczekałem się Kogoś zainteresowanego tym projektem. Gratuluję planów zakupu projektu. Ja się niestety jeszcze zastanawiam, mimo że nie znalazłem projektu bardziej odpowiadającego moim potrzebom.

Co do wymiarów. Nie znalazłem szczegółowych przekrojów tego projektu. Natomiast ogólne wymiary budynku podane są na stronie Archipelagu w zakładce "opis i widok" - parametry projektu oraz poniżej na rysunku zatytułowanym "usytuowanie na działce"

http://www.archipelag.pl/files/Project/nuhdf7d08o38nd/plotland_zoom1.png

Bezpośrednio pod nim znajduje się plik do pobrania, w którym znajdzie Pan/Pani podane wymiary parteru lub proszę kliknąć na poniższy link

http://www.archipelag.pl/files/Project/nuhdf7d08o38nd/File/krzysiek.pdf

Przykro mi, że nie mogę bardziej pomóc. Niestety nic dokładniejszego nie znalazłem, a przeglądałem wiele stron w internecie. Myślę jednak, że to powinno wystarczyć do określenia czy projekt zmieści się na danej działce czy nie i czy odpowiedni ze względu na określone przez gminę warunki zabudowy.

Pozdrawiam

Edytowane przez wp03

• 2 weeks później...
  • 1 month później...