Lasek 31.07.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Jak długi kołki stosowaliście przy kołkowaniu styropianu 15cm do ściany z prothermu?Wiem, że muszą to być kołki o dłuższej strefie rozpierania np Koelner KI-xxxNS, tylko o ile dłuższe niż grubość warstwy styro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 31.07.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 A większość "fachowców" twierdzi że kołki muszą być jak najkrótsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lasek 02.08.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 A czy ktoś frezował styropian pod łby kołków, a potem zaślepiał te otwory zatyczkami styropianowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 02.08.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Ja tak robiłem wierciłem otwory na 5 cm w styropianie a następnie wycinałem w styropianie 5 zatyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
copec 02.08.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 może banalne ale po co kolki raz że przez kołki zimniej a dwa że bez kołków na samym kleju łatwiej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 02.08.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 może banalne ale po co kolki raz że przez kołki zimniej a dwa że bez kołków na samym kleju łatwiej pozdrawiam Bo kołki są zabezpieczeniem niechlujnego i niestarannego rozprowadzenia kleju przez fachowca... inaczej do 4 kondygnacji nie są potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts