anutka2 31.12.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 A to dla wszystkich odwiedzających i kibicujących:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 31.12.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Witaj Anutka2 Muszę powiedzieć ,że domek prezentuje się pięknie i dużo już zrobiliście:)( nawet jesteście dalej niż my). Bardzo mnie to cieszy, że wam się wszystko układa i niedługo będziesz mogła szalec przy wykończeniówce!!! Choć nie zawsze się ujawniam ,to staram się zaglądać regularnie do ulubionych dzienników;) Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i przesyłam uściski dla Helenki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 01.01.2012 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 SZczęścia zdrowia i pomyślności w Nowym Roczku:) niech wykończeniówka gładko pójdzie a potem to juz tylko relaks na własnych "włościach":)pozdrawiamps, ale nas wyprzedziliście gratuluję SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 01.01.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Dziewczynki dziękuję za życzenia i cóż mogę dodać- wzajemnie- niech się spełni:)Dzisiaj wybraliśmy się na budowę po południu i jakoś tak ciepło na serduchu się zrobiło:) och już nie mogę eis doczekać dnia w którym tam zostanę i nie będę zmuszona wracać na bloki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixxer 02.01.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Anutka:)przeszukiwałam forum za wątkiem gdzie parterówkę budują rodzice chorego dziecka, żeby dodać sobie otuchy że mozna i poszukać pomysłu:) Przeczytałam cały watek dom piękny bedzie:)Weszłam też na stronę Helenki i poznaję śliczna dziewczynka, kiedyś pisałam do Ciebie nawet na gg z prośbą o opinie o Zabajce. Swiat mały:) Trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę buziaki dla Helenki od Milenki i ode mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 02.01.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Hej kobietko, wiem co czujesz jadać na budowę, ja mam tak samo, nawet sylwestra postanowiliśmy spędzić na budowie, było super, ale w pracy na mnie patrzyli podejrzanie, kiedy opowiadałam im o moim sylwestrze cóż nikt tego nie zrozumie, kto nie buduje i nie kocha tego kawałka swoich cegieł. pozdrawiam i powodzenia życzę całusy dla Helenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 06.01.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 cóż nikt tego nie zrozumie, kto nie buduje i nie kocha tego kawałka swoich cegieł. to prawda:) dobrze , że mamy takie miejsce spotkań zapaleńców jak to forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 06.01.2012 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Anutka:) przeszukiwałam forum za wątkiem gdzie parterówkę budują rodzice chorego dziecka, żeby dodać sobie otuchy że można i poszukać pomysłu:) Przeczytałam cały watek dom piękny będzie:) witam u mnie;) mam nadzieję , że udało Ci się znaleźć to ,czego poszukiwałaś i będziesz wpadać częściej:) uściski dla Milenki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 08.01.2012 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 witam niedzielnie:) właśnie wrociliśmy z wycieczki do Ikei w celu zweryfikowania swoich planów zakupowych, pooglądania różności i takie tam:) na razie zdecydowaliśmy się na wiosenne zakupy sof ektorp ( 3+2+ podnóżek)..Ja osobiście wybrałabym serię w kwiaty lub zieloną,ale skoro w małżeństwie trzeba iść na kompromis to wybraliśmy http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ektorp-sofa-dwuosobowa__0107658_PE257349_S4.JPG Chociaż po cichu wierzę, że uda mi się jeszcze M namówić na opcję zieloną sof jeszcze nie ma ,ale już kupiliśmy to: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/alvine-flora-poduszka__66533_PE179575_S4.jpg i oczywiście dodatki bez których dom w ogóle nie miałby racji bytu, czyli: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/skurar-osonka-doniczki__0114579_PE267096_S4.JPG i biały emaliowany dzbanek:) Dobrze, że M okazał się wyrozumiały dla pomysłów żony i za bardzo nie protestował wczoraj otrzymaliśmy wycenę i wstępny projekt kuchni i szaf wnękowych. Prawdopodobnie w tym tygodniu podpiszemy umowę moja kuchnia ma być z tej serii:http://meblesebax.com.pl/libs/images/galeria/inez/kuchnie/047.jpg Długo takiej szukałam i mam nadzieję ,że efekt końcowy mnie zadowoli:) już czekam Na razie muszę wymyślić kolory blatu i sprzętów i skłaniam się do czarnych sprzętów i takiego blatu bo wydaje mi się to łatwiejsze niż dobranie do koloru podłogi ( płytki drewnopodobne) Ciekawa jestem co o tym myślicie? Mój plan na ten tydzień to odebranie wyceny drzwi wewnętrznych, projektu Łazienki i zamówienie aż ( niestety) 80m starej cegły skalnej która będzie na barku i tej najdłuższej ścianie w salonie. Byle do przodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 09.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Anutka2 kuchnia zapowiada się ładniutka:0 i widzę ,że już dodatki zaczynasz gromadzić....fajnie. Jakie planujesz kolorki u was w domku? Pozdrawiam i całuski ślę pa !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 09.01.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Anutka pięknie będzie! dawno do ciebie nie zaglądałam- za co szczerze przepraszam, aż mi normalnie wstyd obiecuję poprawę pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 16.01.2012 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 obiecuję poprawę pozdrawiam!!! trzymam Cię za słowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 16.01.2012 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Jakie planujesz kolorki u was w domku? w salonie i kuchnie jasne ściany:) Dostałam w piątek wycenę drzwi wewnętrznych z porty. Kurcze...cena trochę powala na kolana , to jednak aż 14 par drzwi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 16.01.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Hejka Anutka2 a jaki wzór drzwi z Porty wybraliście i w jakim kolorze? U nas jest troszkę mniej ,bo 10 par drzwi ,ale to i tak cenowo wychodzi sporo;)Pozdrawiam cieplutko i pozdrowienia dla Helenki:)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 17.01.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dorko wybraliśmy drzwi z serii porta nova , kolor orzech3 :http://www.budus.pl/images/towary/full/porta_nova_w5_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 17.01.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Anutka2 ładne drzwi widzę ,że bez przeszklenia;) my w planach chcemy ze szybkami ,ale to jeszcze wszystko może się zmienic he he;)Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 20.01.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Hejka! Ja również opóściłam się z wizytami u Ciebie, ale podglądam i wizja twojej kuchni jak dla mnie na 5 , bo w moich klimatach. Czarne agd nadaje charakter.Mam ciemny brązowy blat z połyskiem i choć fajnie to współgra to w obróbce trochę jest problematyczny. Jasny odcień drewna chyba byłby lepszy. Pozdrawiam i służe radami świeżo upieczonej " domowniczki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 06.02.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 witam się lutowo:) Jestem obecnie na drugim końcu Polski , bo na turnusie rehabilitacyjnym z Helenką, ale to nie zmienia faktu , że wszelkie szczegóły kuchnie ustalone a blat jeszcze nie wybrany:( mam z tym problem, chodzę po Waszych wątkach i wciaż mam zagwozdkę już zdecydowałam , że uchwyty sama kupię w Ikei bo chciałam czarne a nie mają takowych a blat musi pasować do płytek woodentic ochra i w tym cAŁy szkopuł och kobietki:) może macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 07.02.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Witaj Anutka2 znalazłam fajną stronkę z meblami kuchennymi zajrzyj może coś wybierzesz są tam fajne zestawienia kolorków i blatów;) http://meble-stelmach.com/nowoczesne_kuchnie.htm Pozdrawiam i przytulam ,zdrówka życzę Tobie i Helence:)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 08.02.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 witaj Dorko:) już sprawdzam tę stronkę muszę coś w końcu wybrać dzisiaj ostatecznie zamówione zostały parapety wewnętrzne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts