elizakop 11.02.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Czesc Dzięki za wizytę u mnie. Ja już wcześniej odwiedzałam Twój dziennik, tylko siedziałam cichutko. Śliczny domek i ładna kuchnia się zapowiada. Na pewno chcesz czarny blat? Ja bym dobierała raczej do podłogi .Może blat taki sam jak parapety. My tak planujemy i do tago jeszcze taki sam kolor schodów, żeby tych odcieni brązu nie było za dużo. Nie mogę się doczekac, żeby zobaczyc Wasza kuchnię Co do drzwi - 14 to dużo...ciekawe na ile wycenili. Czekam na postępy w wykańczniu i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 11.02.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 witaj elizakop Jak na razie nic nie jest na pewno:) póki , co wybrałam czarne sprzęty agd a blat postaram sie dobrać do podłogi, może ciemniejszy niż ta moja ochra..zobaczymy co z tego wyjdzie;) też nie mogę się doczekać tej kuchni:) PÓki, co właśnie szukam w necie metalowych chlebaków z napisem " bread".. wiem ..wiem ...jestem szalona;) udanej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 11.02.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Coś takiego? http://i3.fmix.pl/fmi432/e088d046002923554f36d20e/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2410/ab980b6f002670d74f36d241/zdjecie.jpg Fajne są Jakby coś to usunę zdjęcia.pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 12.02.2012 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 właśnie tego:) wiesz może gdzie można to cudo znaleźć i zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 12.02.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ja niestety jestem daleko od domu, więc wszystko znajduję w necie. Ten ze zdjęcia jest z amazon.uk. Jest jeszcze okrągły. I ten jest dostępny w http://freshhome.pl/pojemnik-chleb-kremowy-p-445.html Zebrał dobre recenzje.Podobno mieści się wnim póltora chleba tostowego . Ooo - i znalazłam ten pierwszy na polskiej stronie. Ten ma bardzo dobre opinie. Z pięciu gwiazdek ma pięc. Śliczny jest Ta sama firma Garden Trading... http://www.bellemaison.pl/2260-pojemnik-na-chleb-shutter-blue.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 12.02.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 ten ostatni byłby idealny , ale ten kolor blue...pomyślę dziękuję Ci bardzo:) Ja jestem blisko domu a i tak wszystkiego ( prawie) szukam w necie:) już tak mam:) np. w ten sposób zakupiłam te płytki woodentica i cegłę skalną na ścianę to moje marzenia domowe były i cieszę się, że już są na budowie;) Jeszcze więcej radości pewnie sprawi mi dzień , kiedy zostaną położone w miejscu docelowym...Jak to mówi mój M, wszystko ma swój czas i miejsce;) Dobranoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.02.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 anutka fajne te chlebaki (cena mniej ) mi się ten blue bardzo podoba pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 12.02.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 oj MArtusia:) masz niestety rację , co do ceny..szukam pomysłu jak zrobić takie chlebak..np. z drewnianej skrzynki , ale nie potrafię znaleźć szablonu z takim napisem, najlepiej jeszcze w naszej wersji językowej:) ach..coś się wymyśli:) jeszcze sporo czasu,ale korzystam z czasu poza domem ( turnus rehab.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.02.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 anutko przytulam was mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 17.02.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 i już w domu:) turnus zakończony...wczoraj wracaliśmy przez całą POLskę prawie 10 godzin, ale dzień zakończyliśy na budowie ponieważ musiałam, poprostu musiałam zobaczyć na żywo moją wymarzoną ścianę w salonie w cegle z elkamino...efekt mnie zachwycił i tak samo zareagowałam na zamontowane wczoraj parapety wewnętrzne:) Jutro mam ambitny plan umycia po raz pierwszy okien , więc zabiorę aparat i pochwalę się tym , co taką radość mi sprawiło:) A dzisiaj w swym szaleństwie zakupiłam maselniczkę do przyszłej kuchni http://photos03.istore.pl/21059/photos/midi/8540376.jpg oj wiem...wiem..jak mój M to przeczyta, to stwierdzi ,że jestem szalona:) Ale ten typ tak ma... udanego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 18.02.2012 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 witam:) nie ma to jak poranna kawka:) zapraszamhttp://fede-poland.com/userfiles/Kawa-u%C5%BCywka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 18.02.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Witaj Anutka2 a gdzie obiecane zdjęcia? czekam na fotki i pozdrawiam pa!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 26.02.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Cudowna maselniczka czekam na dalsze zdjątka, pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.04.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR_r7EcB3Pry2x85KkilipeYrHGDJr7msv-eWFMxkBb5GdCulHxzA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 15.04.2012 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) witam po dłuższej nieobecności:) Dziękuję Ci Dorko za życzenia świąteczne i za to , że jeszcze o nas pamiętasz:) u nas dzieje się dużo rzeczy, chociaż chwilami mam wrażenie totalnego chaosu...Muszę jednak pochwalić się czymś na co tak czekałam i co sprawia mi ogrom radości, czyli nasza wysoka ( 6 m) ściana w salonie wykonana ze starej cegły skalnej (elakmino) hmm:) Co jeszcze? Łazienka jest w trakcie realizacji i położone są już płytki do kuchni- kuchnia ma byc 7 maja..zobaczymy.. na razie wstęp do niej: od jutra zaczyna pan od kafelkowania podłóg.. danego tygodnia życzę.. Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez anutka2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.04.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Anutka!!!! ściana piękna! śliczna! klimatyczna!!!!! moje marzenie.... ale ci jej zazdroszczę!!!!!! cudowna!!!!! I płytki w kuchni także cudeńko! tworzy się kolejny ciepły domek! Jak Helenka? Ściskam was mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 15.04.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Sciana super cegła pięknie się prezentuje Martunia ma rację ,że następny ciepły domek powstaje:) Czekam z niecierpliwością na wykończenie waszego domku i dalej kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 15.04.2012 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 oj dziewczynki:) cieszę się, że ściana Wam się podoba, mnie jej widok wzruszył do łez bo to spełnienie marzenia:) Zanim powstała miała trochę wątpliwości , czy to na pewno dobrze, że nie mamy stropu nad salonem- teraz już ich nie mam:) Mam jednak sopry problem z wyborem żyrandoli do tegoż salony, ponieważ to jednak wysokość prawie 6 m i cokolwiek powieszę to wisieć to musi na łańcuchu:) więc nie każda lampa będzie pasować..może Wy mi pomożecie z wyborem? na razie interesuje mnie coś w podobnym stylu , jak te lampy:http://www.ikea.com/PIAimages/72775_PE189002_S2.jpg http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/lerdal-zyrandol__53538_PE156917_S4.jpg spędza mi to sen z powiek , tak naprawdę żadna nie pasuje do końca..ale nie wiem jak i gdzie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 15.04.2012 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 tworzy się kolejny ciepły domek! Jak Helenka? Martunia ma rację ,że następny ciepły domek powstaje:) Czekam z niecierpliwością na wykończenie waszego domku i dalej kibicuję Mam nadzieję że właśnie taki domek powstanie- to mój cel:) a Helenka ma się dobrze, wciąż nieustannie walczy z cholernymi atakami padaczki i przesyła wam uściski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 15.04.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Zyczę bardzo dużo zdrówka dla Helenki i przytulam Co do żyrandoli ,to chyba nie bardzo pomogę, ale może podpatrz u kogoś z forumowiczów i tam znajdziesz jakieś inspiracje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts