anutka2 06.08.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 http://images45.fotosik.pl/323/18cc8e86ead6be53med.jpg tak było wczoraj;) czyli ogromna piaskownica;) dzisiaj ma przyjechać żwir.. Wiedziałam , że będzie mi to wszystko sprawiało radość, ale że aż tak? to nie wiedziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 06.08.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 proszę utwierdźcie mnie w przekonaniu , że moje zachowanie jest normalne...:) Jesteśmy dopiero na etapie fundamentów a ja wciąż siedzę na wątku o wnętrzach, kuchniach itd....już wiem jakie gdzie kolory i materiały...wciąż marzę o cegłach i drzewie we wnętrzu ...o jasnej kuchni...itd:) dobrze , że mój mąż tylko pobłażliwie się uśmiecha;) z Wami też tak było czy jest na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.08.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Noooo, jak były fundamenty to chodziłam i wąchałam ziemię - że to moje We wnętrzach siedziałam zawsze - głównie Czterech kątach, a jak zaczął się etap urządzania to piałam z zachwytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 06.08.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Noooo, ) nooo...od razu mi lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 06.08.2010 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Trzeba stworzyć dom,Żeby mieć do czego wracać.Upchać miłość tam w każdy kąt.Więc marzenia miej, bo to nie jest ciężka praca.I kochaj, I kochaj. Zbudujesz dom. Wybuduje dym z komina,i rupieci pełen strych.W kącie my, nad lampką winaKoty trzy, koty trzy.Gdzieś, za szafą, zadomowi się, nam świerszcz.Jak ćmy wpadną przyjaciele,Tylko wierz, mocno wierz, mocno wierz. Trzeba stworzyć dom,Żeby mieć do czego wracać.Upchać miłość tam w każdy kąt.Więc marzenia miej, bo to nie jest ciężka praca.I kochaj, I kochaj. Zbudujesz dom. Ziemię wokół zrównam z ziemią,Głośno skrzypieć będą drzwi.A wieczorem sen o domu,Niech się śni, niech się śni.Ty posadzisz, w każdym oknie złoty kwiat.A nad nami dach i niebo.To nasz świat, cały świat, cały świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 07.08.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 dzisiaj wielka radocha za małe pieniądze:) udało się odkupić betoniarkę za całe 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 07.08.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Cześć anutko. Widzę, że budowa pochłonęła Cię na dobre. Fajnie, że czasem można sobie sprawić trochę radości za nieduże pieniądze. Ja też bardzo lubię piosenkę Zakopower, kiedyś też mi się wspomniało Varius Manx - jak sobie nuciłam: "Kiedyś znajdę dla nas dom, z wielkim oknem na świat..." No i takie okno mam A czy jesteś w stanie wrzucić rzuty swojego domku? Czy to projekt indywidualny czy z jakiegoś biura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 11.08.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 uff..jak dobrze być w domu...mieliśmy pojechać w niedzielę na turnus rehabilitacyjny a wylądowaliśmy w szpitalu...było ciężko i smutno...ale dzisiaj już jesteśmy w domu i to cieszy ogromnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.08.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Anutko, strasznie mi przykro! Helenka musiała się bidulka bardzo nacierpieć No ale najważniejsze, że już jesteście w domku, w swoim, bezpiecznym miejscu. Mocno trzymam kciuki za Was i za Wasze plany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 11.08.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Zyczę zdrówka córuni i trzymam kciuki za Was:) dobrej nocki życzę papapap;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 15.08.2010 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Anutko, strasznie mi przykro! Helenka musiała się bidulka bardzo nacierpieć No ale najważniejsze, że już jesteście w domku, w swoim, bezpiecznym miejscu. Mocno trzymam kciuki za Was i za Wasze plany! Aniu i DOrko dziękuję za trzymanie kciuków już jest dobrze i oby jak najdłużej tak zostało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 15.08.2010 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 A czy jesteś w stanie wrzucić rzuty swojego domku? Czy to projekt indywidualny czy z jakiegoś biura? próbuję i nie potrafię usunąc ramek z danymi z projektów , z rzutów? jak dojdę do tego jak to się robi to dam znać. projekt indywidualny: parterowy z poddaszem użytkowym i piwnicami oraz garażem pod domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 16.08.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 kolejny mały kroczek i wielka radocha;) dzisiaj podłączono prąd;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 16.08.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 ale...mam problem;) zanim rozpoczęliśmy cokolwiek, wciąż marzyłam o drewnianych oknach ( brązowych), teraz jednak przeglądam , oglądam i podglądam:) i..oczywiście jak wiele z Was;) choruje na białe drzwi , listy i okna...a tu ci klops..mój małż nie bardzo mnie chce słuchać...poradźcie jakimi argumentami to wytłumaczyć coś trza wymyślić help;) kurcze już przekonał się do jasne kuchni STAT z IKEA...ale co z tymi jasnymi oknami i drzwiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 19.08.2010 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 zrobię tak by i ta jasne kuchnia i brązowa stolarka pięknie razem pasowały:) a co tam:) małż mówi, że zdolna bestia jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.08.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 A czemu miałyby nie pasować? Zrobisz okna i drzwi w tej samej tonacji kolorystycznej, może i np. blat kuchenny i git, i będzie grało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.08.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 anutka2 witam u Ciebie;-)jesli chodzi o okna to pokaz projekt. Mi sie wydaje ze do niektórych domow poprostu pasują lub nie biał lub brazowe okna! Ja tez zawsze chcialam miec brazowe drewniane okna, ale jak juz wybralismy projekt i obejrzałam realizacje innych to jednak bardzo spodobał mi sie z białymi i tak pozostało!! A Twoj dom wydaje sie ogromny!! rozumiem ze taka dziura bo bedzie piwnia tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 21.08.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Witaj psosin, moja imienniczko:) dziura rzeczywiście ogromna dobrze kombinujesz to przez piwnice i garaż pod domem. Już nie mogę się doczekać momentu , kiedy dziura przestanie być dziurą powierzchnia domu raczej z tych średnich bo jest tego 170m powierzchni użytkowej plus piwnice i garaż postaram się jutro porobić fotki projektowi i wtedy pokażę co i jak:) nie wiem jak to zrobić inaczej by nie było widać ramki projektanta;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.08.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witaj anutko, dopiero dzisiaj zauważyłam link do Twojej galerii w podpisie. Będę wierną podglądaczką Super, że już ruszyliście i że się tak cieszysz Ja miałam to samo. Ponieważ u nas była budowa szkieletu to każdego dnia przyjeżdżałam i układałam odpadki dech, zamiatałam pył itd.... choć na drugi dzień było dokładnie tak samo Ale sprawiało mi to taką radość, że nie mogłam inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 30.08.2010 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Hej. puk, puk... witam u Ciebie i pozdrawiam. Będziemy się przyglądać - jeśli można . W końcu znaleźliśmy kogoś, kto też ma domek większy (niż standardowe 120 m2 pu). POZDROWIONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts