anutka2 28.09.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 toż to szok:) mamy drugą stronę wszystko idzie do przodu:) oby tak dalej...spokojnej nocy i bezdeszczowego dnia życzę Wam i nam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 01.10.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 witam ! tak deszczowo i pochmurno za oknem:) ale co tam:)U nas kolejna zmiana planów, chyba na lepsze. Od początku było wiadomo , ze jeden z pokoi na dole ma być przeznaczony dla mojej mamy. Wczoraj jednak wymyśliliśmy wspólnie, że lepiej, jak mama będzie miała dla siebie górę i tam duży pokój, łazienkę i kuchnie . Tym samym zrobią się nam dwa odrębne mieszkania i to chyba doby pomysł...Widzę , że mamę ta myśl baardzo cieszy a mnie fakt, że będę miała wszystko na dole , czyli Helenka zawsze będzie w zasięgu mojego wzroku...OCh:) byle do zimy, byle do kredytu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 04.10.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 wiem..wiem ..to szaleństwo:) ale trudno:) weszłam dzisiaj do lupmexu i po prostu musiałam je kupić kupiłam zasłony do nowego domu:) tak na dobry początek:) postaram się zrobić zdjęcia i wam pokazać na razie zawisną w tym mieszkaniu , ale ich miejsce docelowe to NASZ DOM:) sama z siebie się śmieję ,ale nie mogłam się im oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 04.10.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 wiem..wiem ..to szaleństwo:) ale trudno:) weszłam dzisiaj do lupmexu i po prostu musiałam je kupić kupiłam zasłony do nowego domu:) tak na dobry początek:) postaram się zrobić zdjęcia i wam pokazać na razie zawisną w tym mieszkaniu , ale ich miejsce docelowe to NASZ DOM:) sama z siebie się śmieję ,ale nie mogłam się im oprzeć Hehe, też tak często mam - zobaczę coś w sklepie i już wyobrażam to sobie w nowym domu Ale jak na razie się opanowuję, wiem że za rok, dwa jak będziemy się wprowadzac będzie mnóstwo nowych, może lepszych i ładniejszych rzeczy Ale ty się nie przejmuj - wiadomo, że dla kobiety zakupy to najlepsza rzecz na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 04.10.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Pokaż zasłony! Ja jestem zwolenniczką takich zakupów na raty - bo wtedy bierzesz to co Ci się naprawdę podoba, a nie to co akurat jest. Niby jest wszystkiego pełno, ale jak szukasz czegoś konkretnego - to nic nie ma. I dla portfela lżej Z jednej strony pochwalam pomysł osobnego mieszkania dla mamy na górze, ale czy schody to nie będzie problem? Z autopsji pytam, moja mama mieszka na III piętrze i póki co jest OK. Ale moi dziadkowie mieszkają tak samo wysoko, no i zaczynają się powoli problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 05.10.2010 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 wiem że za rok, dwa jak będziemy się wprowadzac będzie mnóstwo nowych, może lepszych i ładniejszych rzeczy Ale ty się nie przejmuj - wiadomo, że dla kobiety zakupy to najlepsza rzecz na świecie to pewnie i prawda:) ale takie lumpeksowe okazje to nie zawsze są Pokaż zasłony! mówisz i masz: http://images39.fotosik.pl/345/204d10ef26b2f60amed.jpg zgadzam sie z TObą Waderko ,, co do zakupów na raty:) to łatwiejsze do zniesienie dla mojego portfela i męża;) A co do schodów, to tez miałam takie wątpliwości, ale póki, co mama sama tak chciała. Teraz mieszka na II piętrze i nie stanowi to dla niej problemu. Myślę, że to taka kwestia, którą za kilka lat zawsze można zmienić, ale trzeba wierzyć, że to nie będzie konieczne;) UDanego dnia dla Wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 05.10.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 NOO ładne te zasłonki Do tego odpowiedni wystrój pokoju i możne stworzyć naprawdę coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 10.10.2010 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Witam niedzielną porą pogoda w tym tygodniu budowlańcom dopisała;) udało się m.in ocieplić styropianem połowę piwnic, zakupić materiał potrzebny do drenażu oraz wykończyć izolację dysperbitem:) MÓj Małż podpowiada, że zaczęły się prace przygotowujące naszą budowę do zimy.Celem tego tygodnia jest zrobienie drenażu...oby pogoda dopisała;) Dzisiaj tak prezentuje się nasze miejsce spełaniania marzeń, czyt. budowa;) hahaaha http://images41.fotosik.pl/347/eb83671109f5c611med.jpg oraz tak: http://images45.fotosik.pl/352/d0602b7a330c5056med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 10.10.2010 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 a co poza tym? ano to:) , że zaczęliśmy się zastanawiać nad znalezieniem odpowiedniej firmy , czy osoba która podejmie się budowy domku od wiosny ,kiedy już teoretycznie powinnyśmy mieć kredyt...I tu niespodzianka;) Kiedy mój teść to usłyszał to prawie się obraził bo stwierdził, że on nam chętnie ten domek postawi, tak jak zrobił piwnice....sprawa do przemyślenia...ale chyba przystaniemy na takie rozwiązanie by te zaoszczędzone pieniądze wykorzystać na coś innego....Tak ,że teraz szukamy zbrojarza:)a tak najważniejsze to byle do kredytu i byle do wiosny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 10.10.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Witaj ANUTKA2 dawno mnie u Ciebie nie było ,ale jak tylko wrócę do domku to nadrobię wszystko obiecuję Widzę ,że postępy z budową domku są......wygląda na duży domek:) mam nadzieję ,że kredyt dostaniecie i wiosną ruszycie dalej i będziecie mogli spełnić swoje marzenie Pozdrawiam serdecznie papap:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 10.10.2010 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Witaj ANUTKA2 dawno mnie u Ciebie nie było ,: tym bardziej cieszę się z odwiedzin:) też mam nadzieję , że ułoży się po naszej myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 12.10.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 uff..kilka dni temu mąż spotkał na naszej budowie zaskrońca...przyznam , że dopadły mnie dzisiaj czarne myśli związane z minusami mieszkania pod lasem.... coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 17.10.2010 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Witam ! Dzisiaj naszą roczicę slubu uczcilimy w baaardzo romantycznym miejscu:) czyli , w moim ulubionym sklepie na I:) Nie ma to jak łączenie przyjemnego z pożytecznym.Mój kochany M mial mozlowiść zobaczenia na zywo mojej wybranej i wymarzonej kuchni STAT. Milą niespodzianą okazał się fakt, iz przypadla mu do gustu. Oczywiście baaardzo mnie to cieszy. Poza tym szalenstwo zakupowe zostalo zakonczone na etapie poniższej patelni:http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50055085 i jeszcze takiej:http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60129463 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 17.10.2010 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Przed nami kolejny tydzień, jeszcze połowa piwnic czekam na drenaż i więcej już w tym roku raczej nie zrobimy. Jednak już mnie to nie martwi bo czas zacząć odliczać dni do końca roku a później od razu szukanie dobrej i przystępnej oferty kredytu....Byle do wiosny:)Życzę wszystkim owocnego tygodnia, u mnie zaczyna się jutro od kolejnego kursu decoupage;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 22.10.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Witam Widzę, że mamy podobne plany, ruszyć z początkiem roku pełną parą zaczynając od kredytu A i teściów mamy podobnych, bo mój też od początku budowy dziennie tam siedzi i dłubie w tym co tylko potrafi. Niezastąpieni są tacy ludzie. Tak naprawdę gdyby nie on to nie mamy połowy tego co mamy teraz. Ale przyjdzie czas żeby się odwdzięczyć. Trzymam kciuki za spełnianie Waszych marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 24.10.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Witaj, właśnie przeglądam Twój dziennik, spory ten domek, będziecie mieli fajną przestrzeń i trochę do sprzątania. Projekt super!Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 31.10.2010 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 hmm coraz więcej osób tak twierdzi , że dom jest duży...zobaczymy , jak będzie , kiedy będzie finał dziękuję za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 19.11.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 to zaczynamy nowy etap:) etap poszukiwania dobrego kredytu:) na razie na tapecie polbank i bank śląski:) wielki dylemat czy wybrać euro czy też złotówkę.....proszę wyraźcie swoje opinie na ten temat;) pilnie potrzebna pomoc w tej kwestii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 19.11.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 to zaczynamy nowy etap:) etap poszukiwania dobrego kredytu:) na razie na tapecie polbank i bank śląski:) wielki dylemat czy wybrać euro czy też złotówkę.....proszę wyraźcie swoje opinie na ten temat;) pilnie potrzebna pomoc w tej kwestii:) Życzę powodzenia wposzukiwaniach i w załatwianiu wszelkich formalności Wiem ile to pracy... My wybraliśmy kredyt Rodzina na Swoim, więc PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 19.11.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 to zaczynamy nowy etap:) etap poszukiwania dobrego kredytu:) na razie na tapecie polbank i bank śląski:) wielki dylemat czy wybrać euro czy też złotówkę.....proszę wyraźcie swoje opinie na ten temat;) pilnie potrzebna pomoc w tej kwestii:) Witam u nas też kredyt jest tematem,rozważam śląski albo getin bank i tylko biorę pod uwagę złotówkę(kredyt na działkę mieliśmy w złotówkach i było ok przez dwa lata zaoszczędzilismy 5tys zł na zmianach WIBOR-u,przez analogiczny czas kredyt w euro kosztował by nas 2tys więcej czyli sumasumarum 7 tyś do przodu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts